Mudan - deel 2

Haar oogleden waren zo gezwollen dat haar ogen nu echt spleetjes waren, waar het zwarte licht van haar donkere blik doorheen gloeide. Eindelijk kuste ze mij. Terwijl ze met haar hele bekken tegen me aanreed en haar roze lange nagels mijn tepels pijnlijk verdraaiden, waren haar lippen zo zacht en zo zoet dat ik bijna smolt. 

 

 

In de zomer van 2017 schreef ik het verhaal 'Mudan'. (klik hier als je dat eerst wilt lezen.) Zomaar ineens kwam dit deel 2 tevoorschijn. Enjoy!

Pas uren later, als ik allang op bed lig maar wakker en verward naar het plafond lig te staren, hoor ik Shao thuiskomen. Waar is ze al die tijd geweest? Ik houd me muisstil, ik durf haar nu niet onder ogen te komen. Ik hoor haar rommelen in de woonkamer en een glas water halen in de keuken. In mijn hoofd hebben zich de afgelopen uren de meest vreemde, angstaanjagende en opwindende taferelen afgespeeld. Niet alleen met Mudan. Nu ik weet dat Shao onderdeel is van het Lustcomplot, verschijnt zij ook ten tonele in mijn fantasieën. Vooralsnog moet ik met mijzelf in het reine komen voor het afscheid dat ik had met Mudan.

 

Na ons etentje liepen we samen terug. Er was een lichte bries en haar geur waaide zacht langs mijn gezicht. Mudan hield mijn hand vast, stevig, zoals ze deed aan het begin van de avond. Haar lange roze nagels sneden in mijn muis. 

“Dus ik kom je zaterdagmiddag ophalen, goed? Zorg maar dat je om een uur of drie klaar staat. Shao gaat ook mee, we hebben een mooi pakje voor je uitgezocht, maar dat zie je wel als zij thuis komt.”

Had ik al de moed om ‘nee’ te zeggen gehad, geloof ik niet dat het iets zou hebben uitgemaakt. 

 

Om de hoek van ons appartement stond ze ineens stil. 

“Heb je het überhaupt wel eens gedaan met een meisje? Ik zie je al zo lang naar me kijken, maar heb je een idee wat wij meiden met elkaar doen dan?”

Al mijn dagdromen ten spijt, moest ik bekennen dat ik dat niet wist. Lesbo-porno keek ik wel eens, maar dat wond me niet meer of minder op dan ‘gewone’ man en vrouw seks eerlijk gezegd. Het was gewoon Mudan. Dat ik verliefd op haar was, had in mijn hoofd nooit iets te maken gehad met seks.

“Ik…ik ben inderdaad niet zo ervaren Mudan,” zei ik timide. “Ik had als student natuurlijk wel de bekende one-night-stands en ik heb wel eens een relatie gehad van een paar maanden. Maar dat was altijd met een man.”

 

Mudan keek me doordringend aan. Het onschuldige kleine ‘zusje’ was totaal verdwenen en onherkenbaar veranderd in een tijger, een tijger die haar prooi in het vizier heeft.

Met een paar langzame soepele stappen drukte ze zich tegen me aan en duwde mij gestaag naar achteren, tegen de muur. Al was ze een kop kleiner, ze had zeer duidelijk de overhand. Ze wrong haar rechterbeen tussen mijn benen en schuurde met haar knie langs mijn kruis. Met haar hand trok ze het randje van mijn bloes uit mijn broek en liet haar vingers naar boven glijden.

Haar dominante benadering wond me mateloos op en ik hijgde. Ik begroef mijn handen in haar geurige haar, ik wilde dat ze me aanraakte, ik wilde haar warmte en haar begeerte. Toen ze door de stof van mijn beha heen niet erg subtiel hard in mijn tepels kneep, kon ik een kreet niet onderdrukken. Een elektrische schok schoot door heel mijn lichaam.

 

“Mudan,” kreunde ik. 

“Stil,” zei ze gebiedend. Ze bracht haar gezicht heel dicht bij het mijne. Haar oogleden waren zo gezwollen dat haar ogen nu echt spleetjes waren, waar het zwarte licht van haar donkere blik doorheen gloeide. Eindelijk kuste ze mij. Terwijl ze met haar hele bekken tegen me aanreed en haar roze lange nagels mijn tepels pijnlijk verdraaiden, waren haar lippen zo zacht en zo zoet dat ik bijna smolt. Begerig kuste ik haar terug, likte ik de randjes van haar lippen en zoog ik haar naar binnen.

“Ooeh,” mompelde ze in een korte adempauze, “onze maagdelijke Sarah wil meer! Wil je meer? Zeg dan!”

“Ja, meer,” hijgde ik, “meer van jou Mudan, mijn roos.”

 

Als een uitgehongerd roofdier viel ze op me aan. Haar zachte lippen veranderden in tanden, tanden die mijn lippen tot bloedens toe beten, tanden die ze in mijn nek zette, met zuigende lippen die zo hard zogen aan mijn huid dat het pijn deed. En ik? Ik liet me gaan, ik gaf mee, ik ontblootte mijn hals, ik verdween in een storm die in mij was losgebarsten, ik verdronk in haar grommen en graaien en bijten tot alle denken en verlegenheid en gene was verstomd.

Ik kan me niet heugen me ooit zo opgewonden te hebben gevoeld. Mijn hele lichaam brandde. Toen ze haar hand in mijn broek wurmde en wederom niet erg subtiel haar vingers mijn klit vonden, knikte ik door mijn knieën. 

“Is dat wat je wil, geil Sarahtje? Wil je dat ik je klaarvinger, hier zo op straat? Het kleine zusje van je beste vriendin, ken je geen schaamte Sarah? Ben je zo geil? Hoe lang wil je dat al hè? Hier, neem dan, neem twee vingers, jemig, zo nat als je bent…”

 

Zo vingerde en beet en praatte ze me naar een hoogtepunt waar ik geen enkele controle over had. De tranen stonden in mijn ogen toen ze me mijn geil van haar vingers liet likken, onze tongen verstrengeld om haar vingers heen. Eindeloos zacht kuste ze me weer.

“We gaan naar mooie avonturen toe Sarah,” fluisterde ze zo poezelig als een kitten met haar lippen tegen mijn oor.

 

Ineens was ze weg. Zomaar. Ze draaide zich om en liet me daar verbijsterd staan met mijn broek nog open. Het duurde enkele minuten voor ik voldoende kracht had verzameld om de hoek om te gaan, de deur van de hal open te doen en op het liftknopje naar boven te drukken. Overvallen door een enorme zwaarheid nu ze weg was, sleepte ik mij naar bed.

 

Opgelaten luister ik naar de geluiden van Shao. Ik ken haar al zo lang, en zo goed, en toch is ze ineens een volslagen vreemde voor me. Een vreemde die alles lijkt te weten van mijn begeerten, die mijn lust heeft gevoed zonder dat ik het wist, die me heeft bespeeld en gemanipuleerd. En ik heb niets in de gaten gehad. Ik voel me een onnozel wicht.

Wat ik vrees gebeurt: een zachte klop op de deur. Ik houd me stil, met kloppend hart.

“Saar, je bent vast nog wakker. Kom, laten we even thee drinken. Ik heb een mooi cadeautje voor je.”

 

                                                      ***

 

Op de achterbank probeer ik het me zo makkelijk mogelijk te maken. Het taille-korset dat Shao me heeft aangeregen zit zo strak dat ik alleen kaarsrecht kan zitten. Mijn vriendinnen zitten voorin. Mudan babbelt luchtig over van alles en nog wat, haar stem fladdert als een wit vlindertje door de ruimte. Af en toe duwt ze haar bril omhoog. De perfecte onschuld. Shao lacht en knikt. Af en toe legt ze haar hand op Mudans been en kijkt dan even naar achteren. Alsof ze er zeker van wil zijn dat ik het zie. 

 

De afgelopen dagen deed ze of alles heel gewoon was. Onze keukentafelgesprekken rond een pot geurige thee gingen net als anders over werk, over vriendjes, over onze agenda’s en de boodschappen. Met een verschil: de naam Mudan valt niet. Ik begin er niet over en ook Shao vermijdt het onderwerp. Op de kalender aan de wc-deur staat een groot rood hart op zaterdag, 15.00 uur. Pas op vrijdagmiddag begon ze erover en stuurde me een appje: ‘’Zal ik scheermesjes meenemen? Morgen moet je wel strak geschoren zijn hoor!”

Ik stuurde haar een duimpje, wat kon ik anders zeggen?

 

En nu zit ik hier. Op weg naar een feest dat zij hebben geregeld, in een korset dat zij voor me hebben gekocht, waar ik misschien wel zal worden opgediend op een zilveren schaal, als het smakelijke hapje van Mudan. Een intense opwinding maakt zich van mij meester. Hoewel ik van de zenuwen bijna niet kan ademen, geef ik me over aan een onbekende toekomst die Mudan en Shao voor me hebben gesmeed. 

Reactie schrijven

Commentaren: 2
 • #1

  Sandra (woensdag, 08 augustus 2018 20:48)

  Heerlijk weer een verhaal van je te lezen en wat voor een verhaal. Zoals ik van je gewend ben een prachtig ritme en beeldende woorden. Mooi!

 • #2

  Jor Adam (woensdag, 08 augustus 2018 23:25)

  Oh Liza, wat fijn! Een heerlijk vervolg en je hebt vast nog meer in de pen ...

  Ik kijk ernaar uit,

  je Fan