Lust Auteur
Liza Daen

Het donkere water van haar lust
Ongesust; een scharlaken
Dia van genot, was het haar lot
Dat het rood van haar kaken
Niet van haar werd weggekust?

 

De onderstroom van haar bedrog
Om de golven uit haar geest
Te vertalen als de vrees; het meest
Van God, van Man, van Vrouw.
Ach, die verdoemde lust, en nog:
Zij kan nooit, nooit, worden geblust

 

 

Ik, Liza Daen, schrijf over Lust.
Over Levenslust, Wellust, Liefdeslust, Werklust en Eetlust, in mijn boeken Lustkronieken 1 en Lustkronieken 2mijn blogs op deze site en in verhalen voor bijvoorbeeld EWA. Want voor mij is Lust de bron van alle leven, de intense kracht die ons voortdrijft in het leven en Lust als bindmiddel. In deze jachtige wereld, waarin mensen ontheemd ronddolen, is het best ingewikkeld om wezenlijk contact met elkaar te maken. Ver weg van de intimiteit en warmte die ons tot mensen maakt.

Mijn auteurs CV kun je hier downloaden

 

Mijn antwoord op hoe infobese en ontheemde mensen te verbinden ligt in Lust. Lust als de heilzame weg om de werkelijke verlangens van de ziel te raken en naar het daglicht te brengen. Hoewel Lust in de harde wereld vaak onder druk staat, door normen, waarden, religie en tijdgebrek, is het juist de Lust die onze ware aard laat zien. Ons verlangen en ons menszijn. If you never know truth, you never know love!

 

Ik studeerde Aziatische talen en culturen, met als bijvak toegepaste filosofie. En ontdekte, door zoveel te kijken naar culturen zo anders dan de mijne, dat er zoveel meer is dat de mens verbindt dan er is dat ons onderscheidt. Ik ontdekte ook, dat alle mensen dezelfde emoties hebben. We zoeken allemaal naar liefde, vriendschap, betekenis, veiligheid en toegevoegde waarde. Iets dat we, in mijn visie, alleen bereiken door verbinding en intimiteit. En tegelijkertijd lijkt die verbinding, die intimiteit in onze oprechte emoties, soms ondraaglijk te zijn. Mijn laatste ontdekking was, dat er een grenzeloze schatkamer ligt in onze angsten en pijn. Juist dan kunnen we onze grenzen ontstijgen en Levenslust ervaren in haar puurste vorm.

 

Ik schrijf en blog over en met Levenslust. Vanuit verrassende invalshoeken wil ik de lezer interactie bieden met onze diepste verlangens. Ik benut daarbij graag duistere fantasieën, taboes en biedt samenhang in zaken die niet vanzelfsprekend lijken te zijn. Er ligt zoveel tederheid en schoonheid in onze overgave! Voorbij alle sociale en religieuze taboes laat ik de lezer graag kennismaken met een wereld vol geil verlangen en fysieke intimiteit die leiden naar emotionele verbinding.

 

Beste Lezer, op deze website vind je blogs (Liza Vandaag), verhalen (Liza's verhaaltjes) en publicaties over pure Wellust. Laat je gerust meevoeren en schroom niet om mee te lachen, te huilen of gewoon geil te worden. En laat me dat ook gerust weten. Je vindt me op Facebook, Twitter en via mail op liza.daen2014@gmail.com.

 

Ik lees graag voor op events, schrijf teksten en verhalen op bestelling en schrijf boeken en verhalen vanuit mijn eigen ervaringen en fantasie. Als je interesse hebt om Liza Daen te boeken, neem gerust contact met mij op.

 

Veel plezier, en met lustige groet
Liza Daen