Lentekoorts!

Met een vaste column voor Shave-up, een verhalenreeks in Cosmopolitan, de erotische schrijfmarathon van EWA en het vertalen van enkele favoriete verhalen in het Engels voor mijn aanstaande deelname aan Eroticon, durf ik best te zeggen dat ik het een beetje druk heb. Gezien ook het feit dat ik graag blijf schrijven voor de Thewa’s en de workshops van EWA alsook mijn agenda vol begint te lopen met uitzonderlijk leuke evenementen zoals workshopjes, signeersessies, de presentatie van Erotica III (waar 3 gedichten van mijn hand in staan) en verhaaltjes voorlezen. En dan schrijf ik ook nog gestaag door aan Lustkronieken 3, heb ik een fijne Lustgenoot, een baan en de aardse huishoudelijke aangelegenheden (ook Liza Daen moet gewoon stofzuigen lieve lezers).

 

Heel belangrijk juist nu tijd vrij te maken om de creativiteit te voeden en inspiratie op te doen. In de vroege ontwakende ochtend wandelen door de spruitjespolder met heer Z. is een uitstekende gelegenheid de gedachten de vrije loop te laten. De ontluikende bloesem en de rondspringende konijnen op de groen uitgeslagen akkers maken het in me wakker: Lentekoorts!

 

Het woord ‘Lentekoorts’  is bij mij een gebezigde term om uit te drukken wat dit heerlijke seizoen bij mij losmaakt. Knopjes die op uitbarsten staan, eenden die in paringsdrift achter elkaar aan zitten en chocolade met Pasen: het valt allemaal onder de noemer ‘Lentekoorts’.

Ik word er horny van, om eerlijk met u te zijn. Waar de winter uitnodigt tot cocoonen onder dekentjes bij de open haard en tot diepzeeduiken tijdens uitmuntende badsessies met Lustgenoot, geeft de lente mij impulsen van een tegenovergestelde aard.

 

Ik wil ronddartelen, zweterige vrijsessies op de bank, het scheermes all over my body laten glijden en zonder scheurpanty aan met blote benen flaneren. Groene dingen eten en als toetje de creaminess van Lustgenoot. Op blote voeten door het gras rennen. Flutjurkjes dragen die, opgestroopt terwijl ik voorover buig, direct toegang geven tot het Lustgebied van alle Leven. Koken in mijn blote kont. Lustgenoot, in de ochtendzon die door de gordijnen piept, wakker strelen en genieten van de resultaten die dat oplevert. Het is Lente. Ik heb last van een continue neiging tot juigen. Nu ja, last niet, als zal mijn omgeving wel eens de wenkbrauwen fronsen van alle commotie die mijn Levenlust met zich meebrengt.

 

De realiteit is evenwel, dat ik deze zaterdagavond geschoren en al in mijn joggingbroek in een hoekje van de bank zit met de laptop op schoot en heer Z in zijn mandje. Met nieuwe deadlines in zicht, geef ik in dit geval volledig toe aan mijn Werklust. Hoe strakker de deadline, hoe creatiever en angeheiterder (wow, dat is een mooi woord) ik word. Ik ben nu eenmaal een deadline-junkie. Verrukkelijke beelden verschijnen in sneltreinvaart in mijn hoofd en vloeien door mijn vingers naar het digitale papier. Pffff.  De lentekoorts laait op en giert me door het warme lijf. Ik kijk schalks naar Lustgenoot, die met een wetend glimlachje terug gluurt. Lentekoorts is besmettelijk. Heerlijk!  

Reactie schrijven

Commentaren: 0