Squirt-in-Space

Volgens mij heb ik het wel eerder gehad over squirten. In mijn blog ‘vrouwelijke ejaculatie’ van 21 september 2014 om precies te zijn. Daarin prijs ik het verschijnsel uitvoerig en nodig ik de dames en heren uit zich meer toe te leggen op de G-spot technieken die het mogelijk maken.

 

Nu moet u weten dat ik als Lustauteur niet alwetend ben geboren en ik net zo goed als ieder ander regelmatig mijn vakliteratuur bijhoud. Daarnaast, het is niet anders, probeer ik van alles proefondervindelijk uit. Uiteraard geen verschrikkelijke opgave, en iemand moet het doen, zeg ik dan maar. Voor een betere wereld en het algemeen maatschappelijk welzijn. Amen!

 

Terugkomend op de titel, squirt-in-space, was de aanleiding voor deze blog het beschrijven van een bijzondere ervaring die ik al enige tijd geleden had. Hoewel ik gezegend ben met de kunst en kunde van de vrouwelijke ejaculatie, is squirten niet iets dat dagelijks passeert. Voor sommige zaken moet je gewoon de tijd nemen nietwaar? In de dagelijkse husslebussle van het leven, beperkt het doordeweekse masturberen zich meestal tot een kort en hevig intermezzo als slaapmutsje. 

 

Zo niet die ene keer waarover ik u wil vertellen. Het was een zaterdagavond en ik was alleen. Niet dat ik me zielig voelde,integendeel. Na een heerlijke schrijfsessie, een uitgebreid bad met scheerwerkzaamheden en een stevige rum en sigaar, vleide ik mij tevreden op de bank. Ik had bedacht, om de prettige dag goed af te sluiten, mijn speelgoed-tas uit de kast te halen en te proberen hoe het zou zijn als ik zowel een vibrerende buttplug als een vibrerende vibrator gelijktijdig zou aanzetten. In mij, welteverstaan. Gniffelend stelde ik me voor dat ik wellicht van de bank af zou meevibreren, maar de ervaring bracht me geheel iets anders.

 

Omdat ik het heel spannend vind met uiterste concentratie en inspanning het orgasme zo lang mogelijk uit te stellen, had ik me ook deze avond voorgenomen zo lang mogelijk op het randje van de vulkaan te balanceren. Dat is knap lastig en vraagt enorme zelfbeheersing, want als dame alleen was er niemand die me kon plagen en de ‘behandeling’ kon stopzetten.   

Ik heb eerst de vibrator aangezet en al spelend hiermee het Lustpaleis opgewarmd. Daarna was mijn vibrerende design-buttplug aan de beurt. Ondanks de nodige glijmiddelen was het best uitdagend het speeltje op de juiste plaats te brengen en daarbij de vibrator op zijn plek te houden met de andere hand.  Desalniettemin, toen mijn geliefde buttplug zich in de juiste positie bevond, lukte het mij ook nog hem aan te zetten. Ohlala, lustige lezer, dat was even andere koek! Nu was ik al aan de opgewonden zijde van het universum geraakt, maar de dubbele trillingen brachten mij een dimensie verder en wel met de snelheid van het licht!

 

Omdat ik graag gehoor geef aan mijn intenties en me focuste op het zo lang mogelijk uitstellen van mijn orgasme, raakte ik bijna in een soort meditatieve vibrerende trance. Het kostte moeite om, zijwaarts, op de bank te blijven liggen en de gezamenlijke elkaar versterkende vibraties door me heen te laten gaan zonder verzet. De concentratie die het van me vroeg, maakte dat ik echt in een ander universum raakte en niet meer wist wat voor en achter, onder of boven was. 

Vraag me niet hoe lang deze staat van Totale Lust heeft aangehouden, ik kan het u niet navertellen. Wel weet ik, dat ik mijn orgasme beleefde als een soort oerknal, een exploderende nova. Met een ongelooflijke squirt werd ik met deze straalaandrijving door het heelal gelanceerd. Seriously, ik overdrijf niet, zoiets had ik niet eerder meegemaakt, niet wat betreft de heftigheid als de hoeveelheid.  Het duurde ook wel even voor ik weer op aarde kwam en de sporen van mijn ‘avondje op de bank’ kon fatsoeneren. 

 

Het heeft lang geduurd voor ik deze ervaring in woorden kon leggen. Maar dit weekend is het gelukt en heb ik het verwerkt in de opzet, de storyline, van een nieuw verhaal voor Lustkronieken 3.

Ik ontvang met regelmaat de vraag of mijn Lustkronieken autobiografisch zijn. Dat zijn ze in principe niet allemaal lieve lezer. Maar mocht u bij het lezen van deel 3, dat ergens maanden ver van vandaag wordt gepubliceerd, een ondersteboven heftig squirtende vibrerende Lustmeditatie tegenkomen: I was there!

Reactie schrijven

Commentaren: 2
  • #1

    Jor Adam (maandag, 29 februari 2016 00:32)

    Dankjewel Liza voor je kosmische lustcollege!

  • #2

    MarcellBrachthuyzer (maandag, 29 februari 2016 09:11)

    Een prachtige beleving zoals meeslepend verteld door jou , 'n andere fijne overweldigende manier is gevingerd te worden bij je g-spot terwijl je gebeft word en je clit ook gestimuleerd ....heeft bij eenkele dames een oeroverweldigend effect gehad van totale eenwording & bevrijding ineen ....zou jij ook 'NSmoeten beleven en je waterval laten stromen ....xxx