Vrouwelijke Ejaculatie

De dag dat het mij voor het eerst overkwam, herinner ik mij als gisteren. Ik schrok me een hoedje. Ook mijn bedgenoot rende nog net niet gillend het bed uit. Mijn eerste ejaculatie, als toen nog jonge dame, daar heb ik het over. In het heetst van het spel, werd ik zomaar, letterlijk en figuurlijk, overspoeld door een in de volksmond genoemd spuitorgasme.

Even los van de fysieke heerlijkheid, was ik behoorlijk bedremmeld daarna. Mijn bedgenoot dacht dat ik incontinent was geworden. Ik twijfelde ten zeerste: wat voor vreemde truuk haalde het vege lijf met mij uit? Het stond vast: voor zover ik uberhaupt al als normaal had kunnen worden beschouwd, die kans op normaalheid was nu voorgoed verkeken. Ach, wat weet een mens er nu van als het nog jong en onervaren is.

 

De lustcontacten in de loop der jaren, waren of bijzonder gelukkig met of bijzonder avers van het verschijnsel vrouwelijke ejaculatie. Er waren er bij die zich graag lieten besproeien, dorstig drinkend van wat het lichaam geven wilde. Er waren er bij die zich er absoluut geen raad mee wisten of die er nog nooit van hadden gehoord laat staan van hadden gedroomd. En ik heb ze gepasseerd gezien die er werkelijk vies van waren. Jammer, maar waar. Er zijn zelfs nog artsen die het verschijnsel ontkennen en ook de G-spot in twijfel trekken. Ik voor mij, ik leek er weinig controle over te hebben. Hoe ouder ik werd, hoe beter het ging en ik de schaamte voorbij raakte. Om nu buitengewoon tevreden te zijn met het feit dat het mij van nature lijkt te zijn gegeven. Hoezee!

 

De wisselende toegeeflijkheid van het vrouwelijk lichaam om te ejaculeren, is een te accepteren gegeven. Vrouwelijke ejaculatie is sterk verbonden met onze G-spot en de A-spot (jawel, die bestaat ook, een halve vinger verder dan de G-spot). Beiden liggen in de richting van de buikwand. Het valt snel te berekenen wat dit betekent voor het gekozen standje. Mijn ervaring is evenwel, dat het handmatige werk het meest effectief is om ejaculerende schoonheid te bereiken. Een kwestie van experimenteren met de juiste kromming en reikwijdte van de vinger(s).

 

Ejaculeren is lekker. Duidelijker kan ik het niet zeggen. Het is intens, ontladend en feestvreugdeverhogend. Alle reden om op onderzoek te gaan.  Maar allez, beste lezer, onderzoek toont nog steeds aan dat de meerderheid van vrouwen geen bevredigend sexleven heeft en het soms zelfs geheel ontbreekt aan een orgasme. Dat is, op z’n best, een gegeven waar ik sneu van word. Navraag leert ook, dat veel vrouwen geen idee hebben hoe zij werkelijk anatomisch in elkaar zitten en zeker geen idee hebben dat vrouwen ook kunnen ejaculeren. Als je zelf niet weet op welk knopje te drukken, hoe weet een lustgenoot dan je te bevredigen? Helaas worden we niet geboren met een manual-chip in ons brein.

 

Dus dames (en zeker ook de heren): aan de slag! Ik was intens gelukkig toen ik ontdekte dat ik zeker niet de enige ben die ejaculeert. Ik werd nog gelukkiger toen ik ontdekte dat Verveine Fontijn (wat een prachtig pseudoniem in relatie tot de titel), hierover een e-boekje had geschreven. Als een manual. Want iedereen kan het leren! Dat is toch fantastisch nieuws en gun ik mijn medevrouwsmensen van grote harte.  Google het maar, dan kom je er vanzelf: "alle vrouwen kunnen ejaculeren". Doe jezelf een groot plezier: lees het, geef het aan je lustgenoot en doorloop alle 7 stappen. Succes gegarandeerd. Maar dat terzijde.

 

Het punt blijft: vrouwelijke ejaculatie is wonderschoon. Het voegt absoluut een extra dimensie toe aan het spel der spelen. Een orgasme van dien aard is intenser, overspoelt je (letterlijk) en is, voor de juiste lustgenoot, verschrikkelijk geil om te zien, te ervaren en te proeven.

Er zit verder geen enkele clou of crux in deze blog. Alleen de wens het even gezegd te hebben in deze wereld.

Bij deze: vrouwelijke ejaculatie is IT!

 

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Marie Rebelle (woensdag, 22 oktober 2014 22:17)

    Ik sluit me er volledig bij aan: 'vrouwelijke ejaculatie is wonderschoon'.