Nieuwe HeleHogeHakken

Dat ik een fan ben van HeleHogeHakken is inmiddels bekend bij de lezers die mijn blogs wel eens lezen. En dan is ‘fan’ nog zacht uitgedrukt. Ik ben aan mijn schoenen verslaafd. Iedere HeleHogeHak die ik ooit heb mogen bewandelen in mijn leven, weet ik nog, ook als ze al zijn vergaan, opgelopen en begraven in de HeleHogeHakken-hemel. 

 

Ik noem ze bewust geen schoenen. Schoenen zijn een vervoermiddel. Slechts een kledingstuk dat nuttig is. Ik heb ze ook hoor, schoenen. Om heertje Z. mee te laten wandelen, als ik een ‘ik heb vreselijke haast’ dag heb of gewoon omdat ik zin heb in comfort.

Mijn HeleHogeHakken zijn geen schoenen. Oke, ze houden mijn voeten ook droog en ze beschermen mij tegen de kauwgom van de straat onder mijn blote voetzolen. Maar kom op, dat zijn handige bijkomstigheden. Mijn HeleHogeHakken dienen een veel hoger en heiliger doel. Voor wie het zich afvraagt: in principe loop ik op al mijn HeleHogeHakken, ik ben er zeer bedreven in. En ik heb ze bijna iedere dag aan.

 

Dat ik er anders van ga lopen, me er anders door voel, gelukkig ervan word, me meer vrouw voel, dat heb ik al eerder geschreven (klik hier als je dat eens wilt lezen). Maar ik was toch eens heel benieuwd waarom de mannelijke wederhelft van deze wonderlijke wereld zich zo aangetrokken voelt door dit in principe onnatuurlijke fenomeen. Dat vroeg om een fijn onderzoekje bij Lustgenoot, medereizigers, aspirant-fetisjisten, vriendenschare en internet. Heerlijk, als ik zulke buien heb, dat ik perse iets wil weten en ik op onderzoek mag van mijzelf. En ongegeneerd, in de naam der wetenschap, mijn omgeving ermee lastig vallen kan.

Enkele citaten:

De benen van de draagster lijken langer, de rug wordt holler, billen kantelen naar achteren en de borsten worden naar voren geduwd.

Allemaal kenmerken waardoor mannen een vrouw beschouwen als aantrekkelijker en vruchtbaarder. ‘Aan het werk dus’ zeggen zijn hersenen.

 

Hoe hoger haar salaris, hoe hoger haar hakken.

 

Jullie houden ervan omdat ze de voeten in dezelfde stand plaatsen als bij het krijgen van een orgasme. Wanneer vrouwen hun voeten in stilettoschoenen hebben, zetten ze zichzelf in een orgastische positie.

Als een vrouw hoge hakken draagt, bewegen haar billen veel duidelijker en wiegen haar heupen. Dat is heel sexy.

 

Gewoon geil.

 

Afijn, we zijn het er over eens: HeleHogeHakken zijn voor de manhelft bijzonder aantrekkelijk omdat ze de sexuele vrouwelijke kenmerken benadrukken. Daar is niet veel romantisch aan, meer een biologisch bepaald instinct. En dat geldt ook als ze in bed worden gedragen. We kunnen het natuurlijk wel romantischer maken! Jazeker, onder alle Lustigheden schuilt in Liza ook een romantica. Ik vind het uiterst spannend de juiste schoenen bij de juiste mood te kiezen en daarmee Lustgenoot tot Grote Daden te verleiden en/of te plezieren. Heupwiegend en langzaam voor hem uit te lopen. Oogstrelen, heet dat. 


Meest favoriet zijn wel de Zwarte Hakken. In Lak met een riempje (waarmee ik meer alleen maar mooi kan staan en niet in het kantoorse leven kan functioneren) of van Suede met een stiletto hak. Maar ik heb ook heerlijke Witte Pinups, Knalroze Kickass, Rode Verleiders, Goudkleurige Kantoordames, meerkleurig, bruin, grijs, groen, met glitterspikkeltjes, met patroontje, strikje, bandjes, slangenleer, kalfsleer, stof afijn…u begrijpt het al, ik heb veel schoenen. En sinds vorig weekend op KWS nieuwe schatjes van 14 centimeter hoogte, zoals u op de foto kunt zien.
Ik heb nog niet besloten tot welke categorie zij behoren.  Ze zijn uiterst sexy, maar de kleurigheid neigt meer naar het daglicht dan naar de schemerige Lustzone waarin ik graag verkeer. Zit niet veel anders op dan de proef op de som te nemen: een dagje mee naar kantoor én een avondje in strak zwarte outfit met mijn nieuwe dames in presentatie voor Lustgenoot. Hmmm, er zijn vervelender experimenten. Klein geluk in Nieuwe HeleHogeHakken.

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Fancine (donderdag, 16 januari 2020 13:09)

    Hoge hakken in combi met nylons, liefst met jarretelles is super geil