De Scheurpanty

Ruim een jaar geleden schreef ik een blog genaamd “Tussen panty en kous”, waarin ik ontdekte dat de door mij verguisde panty toch ook leuke toepassingen kent.
Sindsdien heeft zich langzamerhand een nieuw woord in mijn vocabulaire genesteld:                    De Scheurpanty.
Niet te verwarren met de Afzakker of het Onding-ding.

 

Nee, de Scheurpanty heeft een duidelijk doel en een duidelijke functie wanneer deze gedragen wordt. En deze is wezenlijk anders dan die van de Onding-dingen die ik aan moet als het buiten te koud is en mijn rok te kort. Om van de Afzakker nog maar te zwijgen.


Na enig geëxperimenteer heb ik het juiste merk in de draagbare prijs-kwaliteit verhouding wel gevonden voor de Scheurpanty.  Dat was best nog wat hoor! Ik neem dit soort zaken serieus moet u weten en het liefste zou ik nog een exel-tabel van het onderzoek maken. Maar dat haalt wel heel veel romantiek weg, dus heb ik het in een hoekje van mijn digitale agenda genoteerd. Denkt u daarbij aan zaken als prijs, hoeveel ‘den’ (dichtheid van de panty- hoe dik of dun die is), of deze goed aansluit in het kruis of halverwege de dijen gaat hangen, hoe reageert het nylon als enige opwinding zich aandient: wordt het een broeikas of zit er een verstevigd kruisje in dat de Parels van Lust absorbeert, zakt de panty af (als dat zo is, wordt de panty linea recta gedegradeerd tot Afzakker) en, eigenlijk het belangrijkste: is de naad aan de achterzijde van de derriere scheurbaar genoeg?  

Afijn, ik heb de beste scheurpanty geabstraheerd uit alle verwarrende data en ik ben zeer tevreden met het resultaat na de eerste toepassingen. In mijn La van Grote Geneugten liggen nu naast een stapel opgerolde kousen in allerlei kleur en formaat ook steevast een aantal keurig ingepakte pakjes Scheurpantys. 

U heeft wellicht geen gevoel bij de hele idee van de Scheurpanty.  Ik deel daarom graag mijn ervaring cq fantasie met u, ter inspiratie voor de dames en ter aansporing van de heren (of andere dames natuurlijk, ik kan niet over een kam scheren, er zijn ook heren die graag een panty dragen en dames die er graag één openscheuren, maar dan wordt de zin wel al te ingewikkeld). 

Een lange autorit. Een strak rokje, HeleHogehakken en…een scheurpanty. Elkaar al enige weken niet hebben gezien. Ik kom binnen, na de warme begroeting draaien wij langzaam om elkaar heen, waarbij de draaicirkel uiteraard steeds kleiner wordt. Zijn handen die zich niet bedwingen en tergend traag en sensueel over de rondingen in mijn rokje strelen. De verrassing in zijn ogen wanneer hij voelt, dat er geen kous en jarretel zit en geen slipje.  Een blik van verstandhouding, een wenkbrauw die zich optrekt, een hernieuwde streling die steeds minder betamelijk is.

Lustgenoot draait me om, laat mij voor zich uit lopen, richting de trap. De verleiding van het lopen, het geluid van de HeleHogeHakken, de warmte van zijn ogen die ik voel branden op mijn kont…

Na twee of drie treden op de trap, grijpt Lustgenoot mij bij de heupen. Niet verder, benen bij elkaar. Zijn handen die van mijn Hakken, langs mijn kuiten, over het gladde glimmende nylon naar boven strelen. Ik hoor hoe hij lucht inzuigt, mijn hart bonst, ik smelt onder zijn strelingen die steeds minder zacht zijn. Hij zet een stap op de eerste trede, slaat zijn arm om mijn taille en buigt me zonder pardon naar voren. Hij streelt mijn billen, handen onder mijn rok, het ongeduld neemt toe als ook de warmte die zich omzet in parels in mijn kruis. Mijn billen in nylon, zijn handen er over, dat is heerlijkheid! 


Mijn rok wordt ongeduldig opgestroopt. Door mijn panty heen windt hij me om zijn vaardige vingers, spreken zijn lippen en tong mijn lichaam aan in een universele taal die geen woorden nodig heeft. De temperatuur stijgt, de tijd wordt tijdloos, het lichaam bewust aanwezig, reagerend op zijn stem die me opdraagt hoe te staan, wat te doen, hoe hij het zal doen. Genietend van de geilheid die nu hoorbaar, voelbaar en zichtbaar is en zinderend zelfs de lucht om ons heen doet trillen.
Het moment suprême…als mijn knieën langzaam knikken en de passie de traagheid niet meer aankan. Zijn handen langs de nylon-naad, die in het midden loopt. Zonder pardon en zonder geduld, geen tijd meer, geen uitstel meer, het verlangen zo groot dat zelfs een stap op een trede een wereldreis te ver lijkt. Zijn vingers haken zich in en met een groots gebaar scheurt hij de panty van achteren open. Vanuit haar strakke begrenzing bevrijdt hij mijn Spelen, waarbij de panty als een schilderlijst de weg wijst naar het Midden. De randen van het nylongat snijden strak in mijn vlees, een contrast tussen het broeiende nylon en de zinderende lucht die zich langs de blote huid streelt.

De blootheid van dat ene stukje verlangen- het lijkt zich bijna los te maken van mijn lichaam, drukt zich omhoog, dichterbij Hem, zijn handen en zijn lippen, begrensd door de nylon lijst.
Dit is vervoering van een bijna religieuze soort, een meditatief moment waarbij de Zin des Levens niet bedacht wordt maar alleen gevoeld.

Brrrrr, wat er zich vervolgens afspeelt lieve lezer, awel, dat laat ik geheel aan uw eigen fantasie of ervaring over.  Ik meld alleen, bijna fluisterend en enigszins schor, dat de Scheurpanty absoluut de investering van onderzoek, geld en toepassing waard is. 

Reactie schrijven

Commentaren: 3
 • #1

  Je fan (zondag, 20 september 2015 14:49)

  Met een kloppend kopje weer heerlijk genoten van je onderzoek damn dat maakt me goed..............

  Xxx

  Je Fan

 • #2

  Tamara (woensdag, 23 september 2015 12:46)

  En Liza hou ons niet in spanning welke is het dan?

 • #3

  Marco Cleeo (vrijdag, 23 oktober 2015 10:24)

  Leest zich voor mij bijna als een horror verhaal.
  Het scheuren van kledingstukken die de vrouwelijke schoonheid zoveel kracht bij zet.
  Ik zit er over na te denken of er een mogelijkheid is tot het doen van aangifte ...