Tussen Panty & Kous

Tussen een Panty en een Kous ligt een grote wereld, waarde lezer, een hele grote wereld. Het zal je waarschijnlijk niet verbazen dat ik in principe alleen kousen droeg en geen panty. Hoewel ik het gemak van een snelle panty onderken, kon ik totaal niet overweg met de ondingen. Zo zakte het geheel altijd af bij mij, welke maat ik ook probeerde. Dan hangt er zo een kruis halverwege de benen. Wat mij mateloos irriteert en mij het gevoel van Ma Flodder geeft. In een onbewaakt ogenblik wil ik dat omhoog hijsen, maar na een enkele keer betrapt te zijn op zulks een onelegant gebeuren, waak ik daar wel voor. Als het onding dan eindelijk omhoog gehesen is in de luwte van een toiletbezoek, verwarmt het kruis zodanig dat er eerder sprake is van een broeikas-effect met een ongunstig klimaat tot gevolg. Bovendien, geholpen door dat gehijs natuurlijk, gaat het lycra zo strak rond de tenen zitten, dat ik na een paar uur zelfs mijn HeleHogeHakken wil uitschoppen, en dat wil wat zeggen.

 

Nee, dan de Kous. De elegante zijden kous met een kanten rand. Die het been een burlesque en verheven aanblik geven wil. Die zo tergend verfijnd afgerold kan worden van een been tegelijk, al dan niet onder het toeziend oog van een select publiek.

De kous, die omhoog is gehouden door kanten jarretelletjes, step-ins, korsetten, gordeltjes en aanverwanten. En dan de bandjes! De bandjes van diezelfde garnituur waarmee de kous is bevestigd, die bewegen dan heimelijk licht schurend langs de benen, de hele dag, onzichtbaar voor de onwetende omgeving. De kous, waarde lezer, heeft mijn absolute liefde.

 

Vandaag was het, nu de zomerverslippering weer voorbij is, ineens heel koud en kousen weer. Niet koud genoeg voor lange strakke rokken en te koud voor blote benen in de regen onder een korte rok. Ik wilde zo graag mijn kortere rok aan, wulps tot net boven de knie. Maar eenmaal op de stoep van de voordeur aanbeland, maakte ik van koude dijen rechtsomkeert. Ik deed mijn mooie step-in aan en rolde tevreden mijn kousen uit. Rok weer omlaag omlaag en nog even langs de spiegel voor ik mij ten tweede male naar de werkauto begaf. Hier trof mij het noodlot: de jurk was te kort voor de kous! Aan de achterzijde, waar zich bij mijn zomerrok een mooie split bevindt, piepten de kanten randjes er bij het lopen al tevoorschijn. Laat staan als ik zou bukken of zitten. Dat is natuurlijk enig als je naar een rendez-vous gaat met een lustgenoot, maar voor een serieuze kantoordag geeft dat geen pas, helaas.  Ik had geen tijd meer om de gehele rokken- of jurkenkeuze en strijkrituelen te herhalen. Er zat niets anders op: ik heb een panty uit de lade gerukt. De enige die ik had. 

 

Ik heb het gedragen, die panty. De hele dag. En het sexeloze ding lopen verwensen. Zeker bij het ophijsen in de stille hoek van het kille en vreugdeloze kantoortoilet. Ik werd er zo driftig van, dat mijn harde hijsen resulteerde in een groot gat, aan de kant van de derriere. Wat geen enkel plezier opleverde op mijn bureaustoel. 

 

Maar onderweg naar huis, nog namopperend, trof mij ineens een andere gedachte. Misschien hebben panty's toch een eigen plek verworven in het land der lusten Zou het mooi zijn, als het geheel zonder pikante ondergoedjes wordt gedragen door een vrouwmens, zo hoog gehesen? En wat een heerlijke gedachte om dan aan de achterzijde, door een lustgenoot, te worden opengescheurd!

 

Ik herinnerde mij direct hoe Tori Black door bedreven en ongeduldige handen het latex pantypak van de billen werd gescheurd. De prachtige albasten billen omlijst door de straktrekkende stof. Een hemelpost naar de achterwaartse poort, so to speak.

Met dit visoen op de voorruit, werd de reis behoorlijk aangenamer. Sterker nog, tegen de tijd dat ik thuis arriveerde had het visioen immense proporties aangenomen en had ik voorgoed vriendschap gesloten met de panty.

 

Ik blijf natuurlijk een verstokte kousendraagster, zeker overdag. Maar bij de eerstvolgende lustgenoot zal ik subtiel het filmpje van Tori laten passeren en ligt er een mooie panty te wachten in de kousenla. 

Tussen panty en kous, waarde lezer, ligt in de toekomst een wonderschone wereld.

Reactie schrijven

Commentaren: 2
  • #1

    Pierre Courage (maandag, 01 september 2014 17:52)

    echt een vrouwelijk dilemma, daarom ook een lekker geile blog

  • #2

    Jor Adam (vrijdag, 27 november 2015 00:20)

    Voer voor psychologen, lust en verhalen, heerlijk blog!