Feromonen

Met haar slipje veegde ze zijn koud wordende natte wangen af, zodat ze in de eenzame nachten in haar bed er nog vaak aan kon ruiken.
‘’Feromonen,’’ herhaalde ze. Ze kleedde zich in alle rust aan, stopte het vochtige slipje in haar jaszak en liep met een voldaan gevoel naar de deur. 

 

Voor de PittigeProza van oktober 2020 schreef ik dit verhaal. Ik schrijf weinig de laatste jaren, dus het kan best een beetje roestig zijn. Enjoy it anyway!

 

 

Op de vroege avond van 31 oktober daalde op de Stationsstraat een vochtige sluier neer, die als een halo om de straatlantarens bleef hangen. Lindsey voelde zich erdoor beklemd, alsof de realiteit zichzelf beschermde door een ondoordringbaar membraan om haar gedachten te wikkelen. Ze schudde de beklemming van zich af. Ze had haast, ze wilde geen onnodige tijd verspillen. Deze ene nacht in het jaar was de enige nacht waarop ze haar fantasieën kon verwezenlijken. 

 

Buiten adem stond ze even later voor het 19e-eeuwse stationsgebouw stil en keek naar de grote klok aan de voorkant. De weerkaatsing van het straatlicht tegen de grote wit-emaille wijzerplaat brak door de mistige slierten heen.

‘’Dadelijk staat Sherlock Holmes nog voor me,’’ dacht Lindsey. Het zou haar geweten wel zijn dat ze juist aan zo’n figuur dacht: een detective om haar te ontmaskeren als ontaarde alleenstaande moeder, die online op zoek ging naar onwetende prooi om haar lusten te botvieren. 

 

Ze was precies op tijd voor de afspraak die ze hadden gemaakt. Terwijl ze haar anonieme OV-kaart tegen het digitale oog hield, meanderden druppeltjes zweet van tussen haar borsten langs haar buik naar beneden, waar ze werden opgezogen door de rand van haar slipje. Eigenlijk wilde ze haar hand even onder haar jas en haar jurk wurmen om ze weg te vegen, maar ze onderdrukte het gebaar. 

‘’Geeft mijn slipje nog meer aroma…”

Eenmaal aangekomen op het tweede perron, onder de achterkant van de klok - de plek waar ze hadden afgesproken – mengden de spoortjes geparfumeerd zweet op haar voorhoofd zich met de mistige lucht die haar omringde. Terwijl ze ongeduldig enkele stappen heen en weer liep, verspreidde ze een welriekend geurspoor om zich heen, dat bijna zichtbaar als het klevende en glinsterende spinnenweb van een zwarte weduwe in de aanzwellende avondlucht bleef hangen.

 

Achter haar stapte een vreemdeling het perron op. Haar omfloerste gestalte in de geceintuurde beige overjas en zwarte hoge hakken maakten net zoveel indruk als de sensualiteit van haar zilte aroma. Bij iedere stap die hij dichterbij kwam leek het net of hij de zware lucht tussen hen in opzij schoof. Haar ogen hield ze strak op hem gericht. 

“Ik hoop dat jij het bent,” zei hij met een licht trillende stem. Ze knikte, haalde diep adem en beantwoordde met haar vingertoppen zijn uitnodigende hand. Er was nu geen weg meer terug.

 

In de lift van het kleine familiehotel, dat schuin achter het oude station lag, namen ze elkaar zwijgend op. Er viel weinig te zeggen, hun beider verlangen was zo evident dat woorden alleen maar zouden verstoren. Ogenschijnlijk zelfverzekerd opende ze de zware deur van de kleine kamer die ze vooraf had geboekt. Nog voor ze in het donkere smalle halletje het licht had aangedaan, sloeg hij zijn arm om haar taille, maakte haar ceintuur los en drukte haar met zijn lichaam tegen de muur. Ongeduldig ontdeed hij haar van de lange jas, een bedwelmende wolk van geuren bevrijdend. Met zijn mond half geopend tegen haar wang snoof hij het mengsel van haar parfum vermengd met haar vrouwelijke zweet en lust diep naar binnen. De droge warmte van de kamer had geen schijn van kans.

 

*****

 

Vanuit het kingsize bed keek hij van haar ronde billen via de spiegel naar het wiegen van haar zware borsten. Het laken dat verkreukeld om hem heen gewikkeld zat, kon zijn tweede opleving van lust niet verbergen.

‘’Kom nog even terug,’’ zei hij terwijl hij het laken opensloeg en zijn groeiende erectie liet zien.

“Ik moet eigenlijk naar huis,” antwoordde ze. “Mijn oppas kan niet te lang blijven.”

Hij stond op en ging op de rand van het bed zitten, zijn geslacht als een wapen op haar gericht.

‘’Kom, nog even, je bent te lekker,’’ fleemde hij. ‘’En volgens mij ben je al jaren tekort gekomen en heb je wat in te halen.’’

Even deed ze haar ogen dicht en probeerde de overweldigende aandrang te beheersen. Als ze nu verder zou gaan….

“Kunnen we het niet hierbij laten? Het was heerlijk, maar we moeten allebei richting ons eigen leven.”

“Bij mij thuis word ik toch morgen pas terugverwacht, ik heb gezegd dat ik in Groningen moest zijn voor een zakelijke afspraak,” grinnikte hij. 

Ze draaide zich abrupt om. 

‘’Heb je iemand thuis zitten dan?’’ vroeg ze met een scherpe stem.

‘’Ja, natuurlijk, jij ook toch? Kom op nou, je hebt zo’n heerlijk pijpmondje.” 

Ze kneep haar lippen samen. Honderden beelden uit het verleden schoten nu ongecontroleerd door haar hoofd. De gedachte aan de bizarre scene van Dracula die vol overgave de kut likte van een schijnbaar half onthoofde Marylin Monroe, nu 4 jaar geleden, deed haar eigen bloed koken. De woede en vernedering die ze niet durfde voelen toen ze hen betrapte, balde zich nu als een vuist in haar maag. Ze had gehoopt dat ze dit jaar niet zou hoeven toegeven, maar wederom bleek dat een onhoudbaar streven. Haar verlangen naar fysieke warmte sloeg om in een heet verlangen naar wraak. 

 

Ze stapte in haar hakken, liep naar de rand van het bed en liet zich op haar hurken wijdbeens voor hem zakken. Spelend met zijn pik, legde hij zijn hand achter haar hoofd en duwde haar zacht naar voren.

‘’Ooh, pijp me nog een keertje schatje, dan zal ik jou ook doen dadelijk,’’ zei hij hijgend en hield zijn glimmende eikel voor haar lippen.

Met haar tong cirkelde ze om hem heen, zoog even aan zijn ballen, likte hem van beneden naar boven en liet hem toen tot diep in haar keel naar binnen glijden.

‘’Jaaa, dat is lekker schatje, hmm, zo’n glad keeltje. En je ruikt zo lekker geil, net feromonen…’’ 

De hand achterop haar hoofd bepaalde het ritme van haar bewegingen en hij pompte zijn heupen mee tot het speeksel haar langs de kin liep.

Met de nagel van haar wijsvinger trok ze een zacht spoor over zijn scrotum, dat in de aanloop naar een orgasme samentrok. Zijn kreunen wond haar op, maar de gedachte aan de beoogde finale maakte haar nog geiler. Haar andere hand verdween tussen haar benen en ze bewoog haar vingers met grote snelheid en druk over haar gezwollen clitoris.

‘’Hmm, speel je mee, sjesus wat ben jij een lekker ding…ik ga je zo vol spuiten lekkertje en dan kom je lekker op mijn gezicht zitten en lik ik je klaar…hmmm, oh, doe maar diep, jaaa, zooo.’’

Zijn goedkope praatjes ergerden haar, maar ze liet zich niet van de wijs brengen en werkte doelgericht naar de laatste fase toe. Ze zoog hem zo diep ze kon naar binnen, zo diep dat iedere keer dat hij naar binnen stootte ze moest kokhalzen, net zo lang tot hij een orgasme niet meer kon tegenhouden.

‘’Ik….spuit…je….gei-le…bekkie…..aaaaaaarrrrr’’, riep hij uit. Zijn zaad vulde haar mond. 

 

Hij was nog niet eens uitgehijgd toen ze al rechtop ging staan en zijn schouders tegen het bed aan drukte. 

‘’Effe wachten schatje, even op adem komen,’’ bracht hij uit.

Onverstoorbaar, alsof ze hem niet gehoord had, bracht ze haar gezicht vlak boven zijn gezicht, tuitte haar lippen en liet zijn sperma over zijn gezicht druipen.

‘’Ok ok, vind je dat lekker?’’ Een beetje gegeneerd lachend veegde hij het af.

‘’Houd je bek en blijf liggen,’’ zei ze kortaf. De verbaasde blik in zijn ogen maakte haar alleen maar meer vastberaden.

 

Ze schoof haar kruis over zijn buik en plantte haar dijen aan weerzijden van zijn hoofd, haar knieën op de binnenkant van zijn armen. Met haar vingers trok ze haar schaamlippen open en ging op zijn gezicht zitten.

‘’Ruikt lekker he! Dat zijn pas feromonen. En nu likken,’’ commandeerde ze.

Ze liet hem hard werken. Als hij tekenen van vermoeidheid toonde, spoorde ze hem aan verder te gaan. Als zijn aandacht ook maar even verslapte, drukte ze haar knieën nog wat harder op zijn biceps en schuurde ze met haar kruis over zijn neus en kin. Om de paar minuten liet ze hem wat adem happen, maar verder gaf ze hem geen enkele ruimte. Toegegeven, deze vreemdeling verstond zijn vak uitstekend en deed precies wat ze hem opdroeg.

‘’Ik ben er bijna, doe, doe, nu..,’’ riep ze uit als ze merkte dat hij bijna niet meer kon. Ruim veertig minuten hielden ze beiden deze dance macabre vol.

 

Opgewonden constateerde ze dat hij echt aan het einde van zijn uithoudingsvermogen raakte. Dit was het juiste moment om haar eigen weerstand tegen de oplaaiende trillingen in haar bekken los te laten, dit was het moment waar ze het hele jaar naar uitzag. Ze drukte ze zich over zijn neus en mond, trok hem aan zijn haar om zijn gezicht nog dichter tegen zich aan te duwen en klemde zijn hoofd met kracht tussen haar dijen. Opgehitst door zijn nutteloze gespartel en de zware geur van angstzweet, lachte en gilde ze tegelijk. Haar orgasme duurde net zo lang als zijn verstikkende doodstrijd.

 

‘’Happy Halloween mannetje!’’

Met haar slipje veegde ze zijn koud wordende natte wangen af, zodat ze in de eenzame nachten in haar bed er nog vaak aan kon ruiken.

‘’Feromonen,’’ herhaalde ze. Ze kleedde zich in alle rust aan, stopte het vochtige slipje in haar jaszak en liep met een voldaan gevoel naar de deur. Voor even voelde ze zich vredig, voor nu was de woede gestild. Net als het afgelopen jaar zou ze deze herinnering en die van de vorige keren vaak door haar gedachten laten gaan en intens genieten van wat eigenlijk verboden was.

 

‘’Misschien verkleed ik me volgend jaar wel als zwarte weduwe,’’ glimlachte ze naar haar eigen spiegelbeeld en vouwde haar hand om het slipje in haar zak

 

Reactie schrijven

Commentaren: 6
 • #1

  Jor Adam (zaterdag, 24 oktober 2020 01:33)

  I definitely did enjoy your story!

 • #2

  Sanna (zaterdag, 24 oktober 2020 08:16)

  Dank voor je heerlijke verhaal!

 • #3

  Hans (zaterdag, 24 oktober 2020 15:31)

  Heerlijk om weer eens iets van je te lezen, Liza. En dan ook nog eens een super Halloweenverhaal.

 • #4

  Alicia (zondag, 25 oktober 2020)

  Wat een lekker verhaal. Fijn om weer iets van je te lezen!

 • #5

  Dirk (maandag, 06 juni 2022 19:01)

  Prachtig verhaal helemaal zoals ik ook ben.

 • #6

  Male escort jobs (maandag, 10 oktober 2022 11:31)

  Nice Post,
  Your content is very inspiring and appreciating I really like it. If you are also interested for play boy jobs please visit my site <a href="www.trustedcallboyjobs.in">Call boy Jobs</a>.