Op jacht naar het Speeltje

Vanaf dat moment konden we werkelijk niets meer doen, aanraken of passeren zonder aan de eventuele toepassing als seksspeeltje te refereren. De trapleuning, de hoekpunt van de bank, de gieter voor de plantjes en het zeepblok aan een touwtje…niets was meer wat het leek

Heb je de nieuwe schrijfmissie gezien van EroScripta? Voor de Prikkelzinnen van 24 november a.s. kun je een verhaal schrijven over seksspeeltjes die je in het huishouden vindt. Geen dildo, geen vibrator, geen buttplug of fleshlight, nee, gewoon een komkommer of een handdoek met een zakje glijmiddel erin. (https://www.eroscripta.nl/prikkelzinnen-24-november-2018/)

 

Een leuke opdracht, al zeg ik het zelf. Zo gepiept, dacht ik nog, met mijn ranzige geest heb ik eindeloze mogelijkheden. Maar al gaande de tijd, besefte ik wel dat het toch best ingewikkeld is, zo’n verhaal.

Niet alleen omdat je dan een goede storyline moet bedenken waarin het logisch is dat zo’n speeltje wordt gebruikt. Ik bedoel: een masturbatie-scene is best saai toch? Dat kan leukerderder.

En dan de kwestie: wat gebruiken we dan als speeltje? Ook hier wil ik niet vervallen in de standaard zaken als een komkommer, de elektrische tandenborstel of zitten op de centrifugerende wasmasjien, als u begrijpt wat ik bedoel.

Ziehier de ingrediënten die vertwijfeling zaaien en me de afgelopen dagen tot waanzin dreigen te brengen!

 

De jacht op het speeltje werd eigenlijk drie dagen geleden geopend, na een komisch gesprek met Lustgenoot, die worstelt met dezelfde uitdaging.

‘Het kan dus alles zijn?’ vroeg hij me tijdens het koken van de pasta. ‘Humhmmm,’ zei ik met mijn mond vol saus. (Ja, je moet toch proeven nietwaar?)

We keken tegelijk naar de druipende pollepel in mijn hand. Ik knikte direct nee: te voorspelbaar als spanking tool. 

‘Pepermolen?’ begon hij. Ik wilde net beginnen met het snijden van een aubergine en staarde geobsedeerd naar de gladde ovale vorm. Lustgenoot stond inmiddels met grote interesse naar de steel van de steelpan te kijken en liet zijn hand er overheen glijden. Bijna paranoia keken we elkaar weer aan.

 

Vanaf dat moment konden we werkelijk niets meer doen, aanraken of passeren zonder aan de eventuele toepassing als seksspeeltje te refereren. De trapleuning, de hoekpunt van de bank, de gieter voor de plantjes en het zeepblok aan een touwtje…niets was meer wat het leek! Dat is grappig hoor, het eerste uur, maar nu na een paar dagen ben ik uitgeput en kan ik mijn eigen huis en haard niet meer met goed fatsoen betreden. Doodmoe word ik ervan.

 

Dus: ik heb een belangrijke missie de komende 24 uur! Ik wil voor morgenavond een voorwerp hebben uitgekozen als speeltje in mijn verhaal. En voor ik ga schrijven, wil ik het ook hebben uitgeprobeerd. Veldonderzoek he, uiterst belangrijk voor een erotiste.

Yup, de jacht op de speeltjes is nu echt geopend. Pollepels, verfkwasten, wasknijpers en douchekoppen: here I come! 

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Brad (donderdag, 13 december 2018 12:08)

    nice