Het komt! Eindelijk! Lustkronieken 3!

Eindelijk! Over een paar dagen staat Lustkronieken 3 in de webshop van EroScripta! Ik ben er compleet opgewonden van!

 

Ook voor mij is dat lang wachten geweest en heel veel klunen. Niet met het schrijven, al is mijn schrijfproductie de afgelopen twee jaar behoorlijk geërodeerd door schijfruimte-en tijdgebrek en een milde depressie. 

De levensbehoefte om verhalen te maken was er niet minder om. Ik was in een ander universum beland, waarin heel veel ruimte in beslag werd genomen door andere nog belangrijkere zaken. 

 

Allez, het kost wat, maar dan heb je ook wat! De afgelopen weken heb ik al mijn verhalen wederom geredigeerd. Het zijn er wel 40 geworden! Alle punten en komma’s en spaties heb ik op de juiste plekken gezet. Dan lees je jezelf dus ook weer terug. Ik ben best een beetje onder de indruk. Het is bijzonder je eigen ontwikkeling zo klip en klaar onder je neus te hebben in veertig verhalen. Niet alleen kwa schrijfstijl, maar ook wat betreft de onderwerpen en de gelaagdheid. 

 

Ik lees veel terug van wat ik heb meegemaakt, welke emoties er waren, hoe mijn chaotische leven wendingen nam. En dat door alles heen, ook als het enorm tegenzit en het leven heel bizar is, de liefde en de lust prevaleren. 

 

Want ook in Lustkronieken 3 gaat het er weer heet aan toe lieve lezers! Jawel, stomende hete seks, geilheid en role-play in allerlei gedaanten en situaties spelen een zeer prominente rol. Seks in alle vormen en maten. Romantische seks, ruwe seks, dominante seks, onderdanige seks, verlegen seks en liefdevolle seks. Gewoon, heel erg veel seks dus!

Meer nog dan voorheen lees ik wel dat deze een metafoor is voor de levenslust. Verbinding leggend tussen mensen en uitdrukking gevend aan het gevoelsleven. Mijn karakters en alter-ego’s zijn wat diepzinniger geworden. Mijn filosofische inslag en verwondering zijn meer zichtbaar. De bizarheid van de wereld komt flink terug. En de liefde, die heerlijke helende liefde, ook die is te lezen door de verhalen heen. Mijn allerliefste Lustgenoot was onmisbaar in dit proces, echt, zonder hem was het niet gelukt. Al was het alleen al om al die seks uit te proberen.

 

Enniewee, eerst komt Lustkronieken 3 nu als e-book op de markt. Ik hoop toch zo dat jullie het gaan lezen, er zit heel veel Liza en tijd en hart en ziel in dat boek. Het is van A tot Z eigen productie, het schrijven, redigeren, opmaken, stylen en publiceren. Al zit er ook een co-verhaal met de geweldige Sanna.

Ik duim dat er positieve recensies en reacties verschijnen.
Houd je vooral niet in hoor !

Nog een paar dagen. Duimen jullie voor me mee?

 

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Not Adam (vrijdag, 10 augustus 2018 11:35)

    Lieve Liza, je hebt ons lang laten wachten. Het heeft iets langer geduurd dan je zelf ook van plan was, maar nu zijn je verhalen precies goed gerijpt.

    Leg er maar een apart voor me.