Erotica Estafette - Deel 4 - Mon Dieu!

In het vierde deel van deze waanzinnige erotische estafette van NBR Plaza ontdekt Mireille dat zelfs deze nacht geen ontsnapping biedt!

 

Wat voorafging:
Mireille - deel 1 - Marc van Lier
De Badkamer - deel 2 - Sandra van Es

Brioche - deel 3 - Mahotsukai

 

 

Verbijsterd kijkt ze tegen de hangende harige zak en de rimpelige bleke billen aan van één of andere oude bok, die sissend het dildo-masker probeert wakker te schudden. Een Française van een jaar of twintig met asblonde uitgroei in te zwart geverfde lokken slaat met haar vuisten tegen zijn rug. 

Arrête! Que misère, idiot, emmène-moi!’ 


‘Ik moet hier weg en snel ook,’ mompelt Mireille en strompelt terug naar de kamer.

Op handen en voeten tast ze de gore vloerbedekking af en vindt onder de rode canapé een zwarte mini-jurk met glinsterende paletten en knalrode hakken met plateauzolen. Niet iets dat zij zou dragen.
Aangezien haar slipje gedragen wordt door een comateuze man in een hotel-bad en ze geen idee heeft waar haar eigen kleding is, of wat ze überhaupt aan heeft gehad, wurmt ze zich met vlagen van misselijkheid in de strakke stof.
Met een beetje spuug op het t-shirt dat ze aan had veegt ze de klonterige make-up zo goed en zo kwaad als het kan van haar gezicht.
Ze zoekt om zich heen, naar een spoor van een tasje of iets. Een opgerold biljet van 100 euro ligt op een tafeltje, wat ze snel onder haar schouderbandje frommelt.

Vanuit de badkamer hoort ze de Française dreinen dat ze nu echt naar huis wil en gevloek van de overrijpe bok.

 

‘Yup, heel erg de hoogste tijd,’ denkt ze, en zwikt op de belachelijke hakken naar de deur. Het huilen staat haar nader dan het lachen. Het is weer zover. De feesten smaken steeds bitterder. 

Met haar hoofd tegen de deur zuigt ze haar longen vol in de hoop de aanstormende delirium tremens af te houden. 

Flitsen van zijn parelwitte lach en zwarte ogen dringen door de mist haar brein binnen. Het verlangen doet haar wankelen.

‘Zelfs deze idiote nacht is nog niet genoeg, verdomme. Klootzak!’

Sinds de dag dat hij spoorloos, zonder woord, verdween is haar leven één grote aaneenschakeling van dronken mannen in badkuipen met zwarte dildo-maskers op hun gezicht. En harige oude zakken die met Ferrari's en Tequilla de vergetelheid voor haar kopen.

‘Het is genoeg, genoeg!’ snikt ze en doet met een ruk de deur open.

Voor haar staat een man in een groen slordig dichtgeknoopt hoteluniform. Hij is lang en zijn donkere huid glinstert in het koude tl-licht van de gang.

‘Julien!’ 

Hij kan haar nog net opvangen als ze voorover valt.

‘Mon Dieu! Mireille!’

Supertof dat het stokje overgaat naar Monica Roos. Over maximaal 3 weken heeft zij Deel 5 geschreven. Go Girl!

Reactie schrijven

Commentaren: 2
 • #1

  Marc van Lier (maandag, 25 juni 2018 08:42)

  Toen ik dit initiatief opzette, had ik stille hoop dat het een geweldige reeks zou worden en dit overtreft al mijn verwachtingen.
  Geweldig! Dank voor je bijdrage en heel benieuwd naar het vervolg.

 • #2

  John (woensdag, 25 juli 2018 07:16)

  Afwachten dus... ;0)