EWA Nederland en EroScripta gaan samen

 

 

 

EWA Nederland is een begrip onder de erotische schrijvers. Antoinette heeft Erotic Writers and Artists (EWA) Nederland vijf jaar geleden opgericht en zich al die jaren belangeloos enorm ingezet om het de bloeiende club te maken die het nu is. EWA Nederland stimuleert schrijvers van erotica zich te verbeteren, buiten de kaders te denken en te schrijven en biedt een podium om elkaar te ontmoeten en stimuleren. Denk daarbij aan de Schrijfmarathon, de Thewa’s, de tweemaandelijkse bijeenkomsten, het Podium, de Sexbloggers Index… allemaal succesvol! Antoinette doet dit allemaal in haar vrije tijd, voor nop, gewoon om dat ze erotici een warm hart toedraagt. Dat is het niet enige dat ze doet: ook met Rebel's Notes is zij meer dan actief. Rebel’s Notes richt zich op de Engelstalige community met online meme’s als Wicked Wednesday, The Menopause Diaries, The Oral Sex Project, The SmutMarathon nog veel meer projecten.

Zoals iedere organisatie wil je met je tijd meegaan en je bezinnen op nieuwe invalshoeken. Ook EWA heeft nieuw elan nodig.
Om EWA een nieuwe leest te geven vraagt tijd, veel tijd. Gezien het succes van zowel EWA als van Rebel’s Notes, gecombineerd met een volledige baan en een gezin, wordt dit zelfs Antoinette te veel en heeft zij een keuze moeten maken. Na veel nadenken en gesprekken de afgelopen weken is die keuze gevallen: Antoinette gaat verder met het bouwen aan Rebel’s Notes en stopt per 1 december 2017 met EWA Nederland. De activiteiten van EWA fuseren met EroScripta en NBR Plaza. Die samenwerking met EroScripta en NBRPlaza is er vanaf het begin af aan geweest.

Ik was er even stil van: Antoinette stopt met EWA!
Wat is EWA zonder haar energie? En kan ik, Liza Daen met EroScripta dit wel voortzetten, in een nieuwe jas bovendien? Ook aan de kant van EroScripta is veel nagedacht. Nieuwe ideeën springen spontaan in gedachten. Een afspraak met NBRPlaza staat al. Gesprekken met Antoinette hebben geleid tot mooie nieuwe plannen voor 2018.

EWA en EroScripta fuseren.
De bijeenkomsten, het podium en de schrijf-stimulerende activiteiten gaan verder onder de naam EroScripta, met Liza Daen.
De Sexbloggers Index, de Schrijfmarathon en de Thewa’s krijgen een nieuw jasje. Hoe en waar, dat weten we nog niet precies, daarover vinden de gesprekken nog plaats, o.a. met NBRPlaza.


De EWA-bijeenkomst op zaterdag 25 november 2017 (en de huldiging van de winnaar van de Schrijfmarathon 2017) in Utrecht is het perfecte moment om alle nieuwe plannen en invalshoeken te presenten. Omdat het ook de laatste meeting is met Antoinette als onze sexy kapitein en ze per 1 december 2017 stopt, verwachten wij een volle groep. Zorg dat je erbij bent, we gaan Antoinette toch niet met stille trom laten vertrekken?

Hoe erg we Antoinette ook gaan missen, EroScripta heeft er enorm veel zin in en kijkt uit naar 2018!

Reactie schrijven

Commentaren: 0