Glijmiddel in je oksel

Ik kijk direct op mijn flesje of we hier te maken hebben met water of olie. Ik zit goed: we hebben hier een waterbasis. De houdbaarheidsdatum geeft aan dat ik voor jet einde van dit jaar iets leuks moet organiseren. 

Ergens in de la met al mijn sexy speelgoed (hij puilt inmiddels uit) kwam ik een flesje glijmiddel tegen. Smaak- en geurloos, stond er op. Ik had het in mijn handen en natuurlijk moest ik een beetje proberen: glijdt het, smaakt het ergens naar en ruikt het ergens naar. De dop ging los en ik kneep een beetje op de muis van mijn hand.

Gezeten op de rand van mijn bed wreef ik het zachtjes, dromerig bijna, uit. 

 

Inderdaad, het gleed. Zijdezacht, het is vloeibare jelly maar voelt niet nat. Ik rook er even aan: dat het geurloos is, is klinkklare onzin want ik rook toch onmiskenbaar een plastic-achtig luchtje en eerlijk gezegd smaakte het ook nog precies zoals het rook.

 

Ik kan me niet eens herinneren wanneer en vooral waarom ik het heb gekocht.  Ze noemen me niet voor niets Lizzy Dripping toch? Ik heb het niet erg nodig, dus het is een eeuw geleden dat ik het heb gebruikt in een speelse aanval.

Wellicht dat ik het heb meebesteld met mijn mooie stalen dames buttplug? Ik weet het echt niet meer en wat doet het er ook toe. Ik ben gek op gladde glibberigheid en kan niet wachten om ermee te spelen. Weer eens wat anders dan baby-olie.

 

Ineens vraag ik me af of het wel zo goed is voor mijn vaginale regionen. Ik bedoel, ik krijg al vanaf mijn kleuterjaren ingepeperd dat ‘wassen met zeep in de kutzone’ absoluut uit den boze is. Met het doemscenario dat de balans en de natuurlijke fauna ernstig worden verstoord met allerlei vreselijke gevolgen als schimmelinfecties en witte vloedgolven. Yuch, niet een erg aantrekkelijk of sexy beeld, wat ik u zeg. Eens kijken wat google oplevert en wikipedia ervan zegt.

 

Als eerste beland ik op ‘gezondheidsnet’:  Een glijmiddel is een tijdelijk hulpmiddel om vaginale droogheid en pijn bij het vrijen op te heffen. Omdat de meeste glijmiddelen vrij lang werken, is het mogelijk ze van te voren aan te brengen. Je brengt het niet inwendig aan, maar rondom de opening van de vagina. Het werkt het beste als de partner ook glijmiddel aanbrengt op zijn penis. Gebruik een glijmiddel op waterbasis. Een glijmiddel op oliebasis kan een vaginale infectie geven en wanneer je condooms gebruikt, kunnen deze poreus worden

 

Ik kijk direct op mijn flesje of we hier te maken hebben met water of olie. Ik zit goed: we hebben hier een waterbasis. De houdbaarheidsdatum geeft aan dat ik voor jet einde van dit jaar iets leuks moet organiseren. 

Ik google even verder: ook wikipedia heeft het over de ondersteuning bij vaginale droogheid of als een koppel snel wil vrijen en de vrouw nog niet voldoende vochtig is.

 

For heavens sake: mag glijmiddel ook gewoon voor de lol ofzo? Ik heb namelijk direct leuke ideeën om verrukkelijk te glibberen en glijden. Zeker niet alleen bij de penetratie: ook om het lichaam heen, tussen de borsten, de bilspleet of je benen tegen elkaar en tussendoor en overlangs. 

 

Ik app direct naar Lustgenoot: ‘wanna play?’

‘Wow, dat spul is echt lang geleden,’ krijg ik terug. ‘Zet maar klaar.’

Het werd een leuk intermezzo, beste lezers. We hebben het echt overal opgesmeerd. Ik kan het van harte aanbevelen bij de traditionele handjob: werkt veel beter dan spuug. Het smaakt alleen iets minder, maar in het heetst van de strijd doet dat er niet zoveel toe.

En tenzij u het nodig heeft om eventuele droogheid te bestrijden: smeer het vooral tussen borsten, bilspleten en oksels voor mijn part. Het is echt handiger dan baby-olie. Lakens worden niet vet en je haar blijft er toonbaar bij (babyolie in je haar maakt het pas echt een zooitje).

 

Over die oksel gesproken: dat was té leuk! Het kost wat hang- en vliegwerk om het voor elkaar te krijgen en de geilheid zit ‘m meer in het van zo dichtbij zien bewegen, maar allez, glijmiddel onder mijn oksel en een glibberende daad van Lustgenoot was iets nieuws en goed voor minstens een kwartier de slappe lach daarna. In de dagen erna kan ik geen deo-reclame zien zonder een lachtraantje weg te pinken.

Klein nadeel: ik heb zelfs na het douchen de hele nacht nog dat plastic-luchtje geroken. Wellicht is dat meer te wijten aan de royale toediening om dat flesje leeg te krijgen. Diengevolgen had ik zelfs gladde oorschelpen. En nu ik in mijn pyjama deze blog zit te schrijven, borrelen alweer nieuwe plannen op voor de knieholten. Moet ik wel even een nieuw flesje kopen.

Reactie schrijven

Commentaren: 2
  • #1

    Je Fan (zaterdag, 18 november 2017 18:38)

    Glijmiddel is gewoon leuk speelgoed en dat heb je nu dus ook ontdekt �

  • #2

    Natte poes (zaterdag, 06 augustus 2022 22:05)

    Heerlijk spul