Verkansie!

 

Nu alles weer een beetje in banen lijkt te komen en de verkansie voor de deur ligt te wachten, slaat de aloude Liza in volle kracht de zorgen en de sneuheid aan barrels en lag ik gisterenavond helemaal wakker te wezen in bed met een kloppend hart en warme dijen.

Voor velen van ons staat een verkansie voor de deur. Zo ook voor mij. Een periode waarin ik niet naar mijn werk buitenshuis ga en me kan focussen op schrijverij, plannen voor na de zomer en flirten met mijn liefste.

 

Dat is wel nodig ook. Het afgelopen half jaar heb ik behoorlijk in een achtbaan gezeten. Er was heel erg weinig ruimte om sexy letters op papier te zetten, laat staan om inspirasie op te doen tussen, op of onder de lakens (of de bank, de eettafel of de keuken for that matter). Zo gaat dat soms in het leven, dat er van alles voorbijraast dat mijn aandacht broodnodig heeft. We hebben het overleefd, zal ik maar zeggen, and still standing strong.

 

Gisteren reed ik met een lieve vriendin naar de workshop van EWA Nederland (heb je mijn verhaal hiervoor al gelezen?) Ook zij heeft een meer dan intensief half jaar achter de rug, met heel veel Serieuze Zaken. Zo wisselden we wat ervaringen uit en constateerden eigenlijk het zelfde. Want het gekke is dat, als je zo intensief met Serieuze Zaken bezig bent, de sexiness noodgedwongen naar de achtergrond verdwijnt. Meestal vind ik stress wel lekker: hoe drukker, hoe stressier, hoe angeheiterder ik word. Normaal gesproken dan. Maar dit keer waren de Serieuze Zaken zo groot en serieus, dat zelfs mijn niet aflatende geilheid getemperd werd. Of moest worden, uit pure noodzaak. En dat mijn hoofd zo vol raakte, dat ook het schrijven mondjesmaat en moeizaam verliep. Dat geeft niks, ik ken mezelf goed genoeg dat alles wieder zuruck kommen wird. En ik heb er alle vertrouwen in dat dit voor mijn bijzondere vriendin niet anders zal zijn.

 

Nu alles weer een beetje in banen lijkt te komen en de verkansie voor de deur ligt te wachten, slaat de aloude Liza in volle kracht de zorgen en de sneuheid aan barrels en lag ik gisterenavond helemaal wakker te wezen in bed met een kloppend hart en warme dijen. Ik dacht aan allerlei heerlijke dingen. Dat ik aan het appen was met mijn lief, voor het eerst, in een tentje in Duitsland en, omdat ik ‘Extase’ aan het lezen was, we volledig geinspireerd met honderden kilometers tussen ons in elkaar over analiteiten lagen op te warmen.  Ik dacht aan tantrische badperikelen op een nacht waarin ik ontdekte dat 3 uur lang in bad zitten heerlijke standjes oplevert maar reteslecht is voor mijn gevoelige perzikhuidje en Lustgenoot en ik dagen lang hebben moet smeren en herstellen. Ik dacht aan scheurpanties, korsettenfeestjes en het uitproberen van allerlei speeltjes. Vandaag borrelen de fantasietjes en de schrijfjeukin alle hevigheid naar boven. Heerlijk!

 

Nog een paar dagen doorbeunen voor de Verslippering intreedt en de flidderflodderjurkjes-zonder-slipjes-periode en tijdloos dobberen in het Lustige Universum begint. Lustgenoot en ik nemen elkaar en de laptop mee naar een zonovergoten oord, beter kan het bijna niet. Ik zal mijn best doen heul veul lekkers te schrijven en reken erop jullie allemaal terug te lezen na de verkansie!

Reactie schrijven

Commentaren: 0