The LovePussy

‘Kijk schat, een tas vol speelgoed, nog niet uitgeprobeerd! Ik wil je niet storen hoor, maar is toch leuker om samen uit te pakken?’ 

Duhuh, wat doe ik liever, BTW aangifte of speelgoedjes uitpakken? Dus.

Terwijl ik dacht dat hij zijn stoere mannendingen aan het opruimen was en ik ongeïnspireerd aan het administreren was, stond hij met een glanzende blik in zijn ogen ineens grijnzend voor me.

In een gangkast, naast de boor en de gereedschapskist, was Lief-en Lustgenoot een overvolle goodie-bag tegen die hij nog had staan vanuit een gewonnen wedstrijd tegengekomen. We waren er in de hectiek van de afgelopen maanden nog niet aan toegekomen. 

‘Kijk schat, een tas vol speelgoed, nog niet uitgeprobeerd! Ik wil je niet storen hoor, maar is toch leuker om samen uit te pakken?’ 

Duhuh, wat doe ik liever, BTW aangifte of speelgoedjes uitpakken? Dus.

 

De tas werd omgekieperd op het bed en zo kwamen wij een curieus klein doosje tegen met de intrigererende naam ‘LovePussy - masturbation for men.’

 

We keken elkaar aan: hoe kan er in zo’n klein plat doosje, formaat lucifers, een masturbation tool for men zitten? Mijn liefste Lustgenoot is van een degelijk formaat, dat past vast niet. 

Maar het is gebleken: dat past en dat kan! Voor iedereen.

 

In het doosje zat een kilometer handleiding, een plastic gevouwen zakje en een rietje dat eruit stak.  Probeer dat maar eens te weerstaan! Intellectueel als wij zijn legden wij de handleiding direct en ongelezen terzijde en blies Lustgenoot op het rietje zonder te weten waartoe het zou leiden. Een seconde later hielden wij een voorwerp vast waarvan wij nog steeds niet helemaal begrepen wat het was. 

Aha, wacht, dus, draai eens, als je...nee, echt??  

 

Jawel, de LovePussy is een inflatable pussy, een wegwerp fleshlight, een opblaasbaar kunstkutje! Handig voor op reis, of op kantoor. Echt, ik verzin het niet, de bijgesloten foto’s zijn het bewijs. 

Op het doorzichtig gladde plastic is aan de juiste insteekzijde een beetje kleur aangebracht, verder kun je naar jezelf (of je partner natuurlijk) kijken door de doorzichtige wandjes heen. 

Er is ook een sachet met glijmiddel toegevoegd, dat je eerst in het kunstkutje moet druppelen voor gebruik. Anders krijg je slip-schuur- en brandwonden van het plastic.  Tenzij je dat lekker vindt natuurlijk, maar gemakshalve gaan we ervan uit dat dit niet het geval is. Je kunt het kunstkutje zo strak maken als je wilt, door de hoeveelheid lucht die je erin blaast. Let op: er gaat geen lucht meer uit, dus als je te snel blaast, pas je er bijna niet meer in. Wel fijn voor jongens van tien die op onderzoek zijn, bedenk ik me nu.

 

Afijn, dan mag je het Mannending erin schuiven en beweeg je het opblaaskutje heen en weer over jezelf tot het moment van ontlading zich heeft aangediend. Na gebruik, als je het geheel hebt volgespoten, graag in de prullenbak gooien om het milieu te spraren. En het verpakkingsmateriaal svp laten recyclen. Zegt ook de handleiding, die we ter verduidelijking alsnog hebben gelezen. Het was even stil bij ons, een klein moment van respect en wellicht ongeloof.

 

‘Wow, respect voor degene die dit heeft uitgevonden en in productie heeft weten te krijgen,’ zei Lustgenoot. 

‘Wat ik weten wil is wie dit soort dingen gebruikt? Zou jij het doen?’ 

‘Pff, nou nee, ik geloof niet dat ik....’

‘Ook niet voor mij? Please, dat zou ik nu echt zo graag willen zien? Lijkt me best geil om jou zo te zien. En je kunt alles zien he, door die wandjes heen. Gewoon, in het kader van veldonderzoek, hoe voelt zoiets nu eigenlijk? Er is toch een markt voor? Anders werd het echt niet gemaakt, dus...’

‘Liza, echt schat, je denkt toch zeker niet dat ik ‘m in zo’n plastic zak...’

‘Kijk, dat bedoel ik nou, echt weer een mannenreactie!’ begin ik direct te sputteren. ‘We hebben allerlei attributen voor mij – van vibrerende liefdes-eitjes tot G-spotdolfijntjes, benwa balletjes, buttplugs en noem maar op, omdat jij het ook leuk vindt naar te kijken! Maar andersom...waarom dan niet andersom? Wij meisjes vinden het ook leuk om te zien hoe jullie bezig zijn hoor!’

Me realiserend dat ik weer iets te pakken heb om mee op te zeepkist te staan, wind ik me er zelfs een beetje over op.

‘Echt weer zon macho-ding,’ zeg ik, rode knopjes op Lustgenoot zoekend, ‘mannen masturberen niet met speelgoed als er een vrouw bij is. Dat vinden ze een beetjes stom of beschamend ofzo. Niet eerlijk. Het is toch gewoon geil om jou te zien, met mijn neus er bovenop, hoe dat beweegt? Jij mag toch ook met mij meekijken?’ Ter illustratie zwaai ik met een knalblauwe dolfijn vol met weekmakers die ook uit de tas tevoorschijn is gekomen.

 

Gelukkig is Lustgenoot heel verstandig en laat hij zich niet verleiden tot onbezonnen opmerkingen die rode knopjes bij Liza terug aanzetten.

‘Mijn handen zijn nog altijd het beste speelgoed,’ zegt hij eerst. ‘En daarbij mag je altijd meekijken.’

Ik mompel wat.

‘Bovendien schatje, wat zou ik nou een plastic opblaaszakje gebruiken terwijl ik jou in levende lijve naast me heb? Snap je niet dat The Real Thing echt het leukste is?’

 

Aaaahwww. Ik smelt. Dat is lief. Maar hij mist hier wel volledig het punt, zoals een echte man betaamt. Het gaat niet alleen om zijn genot, maar ook om mijn kijkgenot. ‘Wacht maar, ik krijg hem nog wel zo ver,’ besluit ik. Awel, de LovePussy is helaas voor eenmalig gebruik, het rietje laat alleen lucht binnen, niet naar buiten. Bovendien, hoe maak je zoiets schoon, uitwassen? Gewoon weggooien dus. Een wegwerpkunstkutje. Wat klinkt dat vreselijk.

Ik laat de kwestie voor nu even rusten, zeker omdat er een stuk of wat verschillende glijmiddelen tevoorschijn komen uit de tas, die we bijzonder nodig moeten testen. Gewoon, op de ouwerwetse manier waarbij hij doet en ik met mijn neus er bovenop mag kijken. Heerlijk!

Reactie schrijven

Commentaren: 0