Zweetlippen

Na een half uur ben ik nog steeds wakker. Straaltjes welriekende zweetgeuren stromen van ons af. Ik vind dat niet vies, sterker nog, het heeft hetzelfde effect als feromonen op mij, een lokroep die niet wordt gehoord maar geroken en mijn gedachten dwalen af naar hot sweet en spicey taferelen. 

Niet dat je dat altijd ziet onder mijn roze bob, maar van oorsprong heb ik lang haar. Dat is leuk, want je kunt er van alles mee doen. Onder de nok van LG’s slaapkamer, laat de zon haar dominantie nog eens gelden door haar achtergelaten hitte. Nu plakt mijn haar aan mijn huid en draait zich ongemakkelijk om van alles en nog wat. Geirriteerd stop ik het in een knotje. 

‘He, waar zijn mijn teugels?’ vraagt LG, die natte douche-voetstappen achterlaat op de houten vloer. Mijn haar in zijn vuist draaien is zijn favoriete hobby en met een knot wordt dat toch wat ingewikkelder. 

‘ Te lastig in de warmte,’ klaag ik. LG heeft niet zoveel haar (meer) en zal zich, ondanks zijn onverdroten steun aan mijn ongemakken, niet kunnen verplaatsen in het leed der langharigen.

Hij haalt in ieder geval het dekbed eraf en vlijt een koel wit laken over me heen. 

‘Beter?’ Ik knik en lepel tegen de rug van mijn liefste aan.

 

We zijn allebei moe, niet van de heerlijke hitte, maar van een drukke en intensieve periode. Hoewel de sexuele driften meestal mee stijgen met de temperatuur en we frank en vrij niet meer onder de dikke dekens hoeven, vallen we zodra ons hoofd het kussen raakt al in slaap. Lekker erotisch en dat voor twee erotici.

 

Midden in de nacht word ik wakker, geen idee waarvan. De wereld, het huis, alles is donker en stil en nog steeds verzengend warm. Waar de rug van mijn lief en de huid van mijn borsten en buik elkaar raken, is het zo nat en vochtig dat het net lijkt of we zojuist 20 kilometer door Brussel hebben gelopen bij 35 ˚C. 

Met een geluid alsof we vacuum getrokken zijn, maak ik me los en staar op mijn rug naar het plafond dat ik niet eens kan zien.  Hoewel ik geniet van de zomerwarmte, verlang ik toch even naar het vriesvak beneden in de keuken, zo oververhit voel ik mij.

 

‘Lief, u ok?’ vraagt LG nu, die wakker wordt van mijn gedraai. ‘Ik zou wel even onder een koude waterstraal willen staan,’ zucht ik. LG mompelt ‘daar wordt het alleen maar erger van’ en vervoegt zich weer bij de slapenden der aarde. Ik rol op mijn zij. LG ligt binnen de kortste keren tegen mijn rug aan geplakt en ik luister naar zijn rustige ademhaling. Omdat we altijd zo liggen, komen zijn handen automatisch tussen mijn borsten en zijn been over mij heen. Ondanks de broeierigheid, geniet ik.

 

Na een half uur ben ik nog steeds wakker. Straaltjes welriekende zweetgeuren stromen van ons af. Ik vind dat niet vies, sterker nog, het heeft hetzelfde effect als feromonen op mij, een lokroep die niet wordt gehoord maar geroken en mijn gedachten dwalen af naar hot sweet en spicey taferelen.  Klaarwakker droom ik hoe ik het zweet van zijn lichaam zal likken, met mijn vochtige haar in zijn vuist. Ik krijg het er alleen maar warmer van, zweetdruppeltjes parelen nu op plaatsen waar eerst nog alleen een vochtig glanslaagje was te zien. 

Ik lik het zout van mijn bovenlip. Shit, nu heb ik dorst.

Als ik me ten tweede malen losmaak van de heerlijke doch zweterige slaapgreep van mijn lief, wordt hij ook echt wakker deze keer.

‘Kan je niet slapen schatje, je ligt toch niet te piekeren?’ vraagt hij.

‘Ik heb zweetlippen,’ geef ik als verklaring.  LG is even stil.

‘Onder of boven?’ zegt hij heel alert. Ik denk nog even onschuldig dat hij de oorzaak van mijn dorst bedoelt, mijn zojuist afgelikte bovenlip, tot ik zijn handen tussen mijn benen voel.

‘Aahw, zweetlippen, vandaar dat je zo onrustig bent.’

 

De broeierigheid is er niet minder van geworden lieve lezers, en ik zal niet in detail verklappen hoe de zweetlippen uiteindelijk een andere dorst hebben gelest. Ach, de heerlijke zomer, het kan me niet lang genoeg duren.

 

 

Met dank aan facebookvrinden:
Hopster van Goudzwaard, JM Limewood, Paulus Ielegems, Jor Adam, Charlie Hedo, Helen hvg, Elisabeth van der Ark, Vincent de Kievit, Frans August Brocatus en Hans Scholte en excuses aan Remco Wel, Jan van Opstal, Nick de Crom en Barend Hoekstra wiens suggesties ik er niet in kreeg. Die houden jullie nog tegoed :)

Reactie schrijven

Commentaren: 0