4e ronde: Een mooi verhaal

De vierde ronde, jemig, wat gaat de tijd snel. Een bijzondere opdracht: gebruik een van de metaforen uit ronde 1, niet die van jezelf, voor een verhaaltje van 250 woorden. Ik heb het slim opgelost, al zeg ik het zelf, door het te laten voorlezen en gebruikte de metafoor van Hugo Mulder - Het Moeras.

Een fijn resultaat: 2e plaats in de jurybeoordeling en 3e bij die van het publiek. Overall in deze ronde een vette tweede plaats en numero 3 in het algemeen klassement. Blij van! Lees hier nog eens de uitslag terug en lees natuurlijk vooral mijn inzending voor ronde 4.

 

Een mooi verhaal
Robert likte Juliëttes clitoris met een dodelijke precisie. Langzaam zakte ze weg in een drasland van geilheid waaruit geen ontsnapping mogelijk was. Bij iedere beweging van zijn tong werd ze er dieper in gezogen, tot ze zich stuiptrekkend moest overgeven aan een klein, maar heerlijk sterven,’
eindigt Max en klapt het boek dicht.
‘H
é, het is nog niet afgelopen!’ protesteert Jamy en reikt naast het bed om het te pakken.
Snel benut hij de gelegenheid om haar naaktheid stevig tegen zich aan te drukken. Jamy’s tegenwerpingen vallen stil als zijn handen langs haar billen glijden en zijn vingertoppen langs de randjes van haar poort strelen.
‘Over een drasland van geilheid gesproken,’ zegt hij vol ontzag als hij voelt hoe nat ze is.
‘Logisch als je zulke mooie verhaaltjes voorleest.’
Jamy pakt zijn hand, likt met het puntje van haar tong sensueel de zilte druppels eraf en brengt haar eigen hand liefkozend naar zijn lippen.
‘Ik wil niet ontsnappen aan jou,’ verzucht ze als Max haar vingers naar binnen zuigt.  Hij manoevreert haar behendig op haar rug en kust zich omhoog langs haar dijen. Haar clitoris zwelt op in zijn delicate beet. Een kreet van genot ontsnapt, haar handen woelen in de benevelde lakens en haar rug kromt zich als hij haar hongerig leest.
‘Dodelijke precisie’ prevelt Jamy en onder zijn gijzelende tong sterft ze een beetje  in ontwakende verrukking.
Ontroerd kust ze het glinsterende vocht van zijn wangen.
‘Jij en ik, een verhaal dat nog mooier is,’ fluistert Max.

Reactie schrijven

Commentaren: 4
 • #1

  Jor Adam (zaterdag, 08 april 2017 12:43)

  Wat een verfijnde beschrijving Liza. Prikkelende, poëtische erotiek met een vleugje porno :)

 • #2

  Sandra (zaterdag, 08 april 2017)

  Een heerlijk verhaal Liza, erg van genoten en mijn verdiende stem gekregen. Compliment!

 • #3

  luckyman (zondag, 09 april 2017 22:29)

  Dit verhaal had ook mijn stem. Ik las het als een ode aan het erotische verhaal.

 • #4

  Liza Daen (maandag, 18 september 2017 00:07)

  Hier nog enkele commentaren van lezers:
  Sommige stukken vind ik werkelijk prachtig (kust zich omhoog, delicate beet, benevelde lakens). Andere woordspelingen vind ik weer wat vergezocht (als hij haar hongerig leest) of zelfs cliche (zilt; zoek eens naar andere woorden om de smaak van een vrouw te omschrijven!). Dit alles geeft me het gevoel dat je ‘te veel je best doet’ en dat je je eigen stijl nog niet helemaal hebt gevonden.

  Leuk, sensueel chicklit verhaaltje. Hier en daar over de top wat betreft metaforen, maar leest lekker weg. Het is trouwens manoeuvreert (er mist bij jou een u’tje)

  Origineel en slim om de metafoor als ‘verhaal’ in het verhaal te verwerken! Verder blinkt deze inzending niet uit in originaliteit, maar de erotiek is fijn beschreven, mede door woordgebruik als: ‘zijn gijzelende tong’ en ‘Haar clitoris zwelt op in zijn delicate beet.’ Mooi! Jammer dat de schrijver zich heeft laten verleiden de gebruikte metafoor (over het sterven) nogmaals te herhalen in de rest van het verhaal. Dit haalt de kracht van de metafoor voor een deel weg.