Onder de brug in Rotterdam-Zuid

Voor een prachtige wedstrijd, uitgeschreven in samenwerking met VPRO, Canvas en Vlaas-Nederlands Huis De Buren, stuurde ik het onderstaande verhaal in. Een zeer vrije vertaling van het verhaal "the girl under the bridge'' dat ik schreef voor Eroticon 2017.
Ik won er helaas geen prijs mee, maar ben desalniettemin wel blij met het verhaal. Hoop dat jullie het ook mooi vinden :).

 

 

Onder de brug in Rotterdam-Zuid

Door haar begreep ik dat de obscure sneltrein tussen leven en lust alleen héén ging, nooit terug. Niet dat ik terug wilde. Ik was een dom schaap geweest, argeloos en zonder passie meesjokkend op weg naar een comfortabel huis met daarin een aardige echtgenoot en 1,7 kinderen. 

 

Ze was welgevormd en rond de dertig, hoewel haar absurde outfit deed denken aan een vijftienjarige: een roze plastic rokje en een nylon bloesje, zó strak dat haar tepels er doorheen prikten. Haar knalroze lippenstift weerkaatste het harde metrolicht. 

Ik zag haar staan op de roltrap en kon mijn ogen niet van haar afhouden, haar hele aanblik maakte een verlangen in me los, naar iets dat ik niet kon articuleren. Op straat besloot ik haar te volgen. Haar rokje spande zich moeizaam om haar uitdagende dijen en bij iedere stap hoopte ik dat het zou openbarsten. Gebiologeerd staarde ik naar haar deinende billen. Halverwege een brugpassage draaide ze zich om.

 

‘Wat moet je?’ vroeg ze brutaal. Ik bloosde vurig.

‘Sorry, het is...je ziet er zo..’ stamelde ik.

‘Ik zie er zo uit wàt?’

Haar tong duwde haar kauwgom van de ene wang naar de andere.

‘Jaloers? Ik bedoel, ik zou jaloers zijn als ik er zó uitzag. Doodzonde als je het mij vraagt, zo’n mooi lijf, helemaal bedekt als een gereformeerde.’

Ik zuchtte.

‘Je ziet er zo...vrij en sexy uit.’

 

Met een paar stappen ging ze voor me staan.

‘Je bent leuk,’ zei ze, pakte mijn hand en legde die om haar taille.

‘En volgens mij wil je mij dolgraag zoenen, niet dan?’

Paniekerig realiseerde ik me dat ze gelijk had. 

‘Nou, doe dan,’ lachte ze, ‘ik zie toch dat je het wil!’
Ze schuurde haar heupen langs mijn dijen. Voor ik het wist stonden we te zoenen tegen een graffitimuur. 

Ze knoopte mijn bloesje open en beet door mijn bh heen in mijn tepels. De vegen achtergebleven lipstick konden mijn opwinding niet verhullen en ik verwelkomde haar been dat zich tussen mijn benen wrong.

‘Ooit met een meisje gevoosd?’ hijgde ze in mijn oor.

‘Nooit, ik...’

Mijn adem stokte toen ze mijn broek openritste en haar hand in mijn slipje wurmde. Met onverwachte tederheid streelde ze mijn schaamhaar, gleed langzaam tussen mijn lippen en kneep even in mijn clitoris.

 

Het was bevrijdend, alsof ik werd losgemaakt uit de dwangbuis waarin ik zo lang had geleefd. Tegen die smerige muur aangedrukt werd ik overspoeld door lust en liet me meedogenloos klaarvingeren tot mijn warme sappen over haar dominante vingers stroomden. Binnen een paar minuten had ze me getransformeerd van acceptabele kantoortrut tot geile straatkat en ik gaf me er schaamteloos aan over.

 

‘Lekker ding, hier, lik jezelf maar op.’
Ze duwde haar vochtige vingers in mijn mond, deed dan haar shirtje open en frommelde haar bh-cups onder haar grote borsten. Begerig wreef ik mijn gezicht over het zachte wulpse vlees.

 

‘Op je knieën kleintje, zuig me daar af!’ kreunde ze.

Daar, op klaarlichte dag, likte ik haar alsof ik nooit iets anders deed. Alles was onthutsend heerlijk: haar dijen die mijn gezicht omklemden, zoals ze aan mijn haar trok, de manier waarop ze haar natheid tegen mijn hongerige mond aandrukte. Haar gekerm toen ze klaarkwam, als een diertje in nood, verpletterde mijn ziel.

 

‘Wanneer zie ik je weer? Alsjeblieft, laat me je weer zien,’ smeekte ik haar.

‘Ik zie je als ik je zie schatje, oké?’

 

Ze hurkte op het beton, haar bloesje nog open. Ik nam een mentale foto om haar dichtbij me te houden, voor de weken of maanden die voor me lagen, wachtend op haar onder deze brug.

 

Reactie schrijven

Commentaren: 2
  • #1

    Ries Vandaar (zondag, 26 februari 2017 13:45)

    Een heerlijke spannend verhaal, ben niet echt een lezer maar zo'n verhalen ga ik zeker vaker lezen. Keep up the good work �

  • #2

    Sandra (maandag, 27 februari 2017 13:20)

    Mooi verhaal Liza, ik heb ervan genoten. Een klein tikfoutje in de 1e alinea 'snelrein' Jammer dat het verhaal niet in de prijzen viel