Investeer in EroScripta

Investeer in een andere vorm van uitgeven, met een uitgever die gespecialiseerd is in Erotica!

 

 

 

 

 

Droom even mee: ‘Prikkelende erotische boeken die bij jouw smaak passen, van goede kwaliteit zijn, betaalbaar zijn en waarvan je kunt genieten waar en wanneer je maar wilt.’ 

Vind je dit een mooie droom?
Dan is EroScripta De Plaats waar je binnenkort terecht kunt.

 

EroScripta biedt jou een goede deal voor je kleine investering!

EroScripta is de gespecialiseerde intermediair tussen de liefhebbende lezer en getalenteerde Nederlandse schrijvers van erotica. Wij richten ons op het publiceren van hoogwaardige literotica in de vorm van e-boeken.  Met een interactieve website, waar je online tegen betaalbare prijzen in een handomdraai de beste boeken en verhalenbundels 24/7 kunt downloaden. Je leest ze op je tablet, je PC en je telefoon, waar en wanneer je maar wilt.

 

IJzersterke auteurs met prachtige zinderende bundels staan al klaar. Marketing, strategie, software en samenwerkende partners: het is allemaal al geregeld. Behalve de kern van de zaak: de website.

De website vraagt om kennis en expertise, voor een interactieve webwinkel en een community-platform. Kennis en expertise zijn er, wat nog nodig is, is het geld. En daar kun jij bij helpen.

 

What’s in it for you? Hoe onze crowdfunding werkt!

EroScripta wil jou graag een mooie aanbieding doen. Omdat we geloven in de betrokkenheid van onze lezers. Voor een kleine investering, krijg je meer dan het dubbele terug! En kun je trots zijn op jouw steun bij het opzetten van een heel nieuw concept van uitgeven.

Je bent niet alleen als eerste gratis lid van onze Community, waar je je favoriete EroScripta schrijvers kunt onmoeten, je krijgt ook kortingen of gratis downloads van de nieuwste uitgaves en nog veel meer!  Lees hieronder wat we je kunnen bieden.

 

Deal 1: leg € 10,- in en krijg € 30,- terug

Voor € 10,- ontvang je 20% korting op de eerste 5 publicaties (kortingswaarde € 5,-) en krijg je een gratis ‘strippenkaart’ voor 5 boekpresentaties en 5 voorleessessies (ter waarde van € 25,-). Bovendien ben je dan direct lid van de EroScripta Community. Als dank voor het vertrouwen krijg je een gratis EroScripta welkomstboekje ter waarde van € 2,99 met drie unieke verhalen van drie topauteurs!

 

Deal 2: leg € 50,- in en krijg € 100,- terug

Voor € 50,- inleg krijg je de eerste 10 publicaties gratis (ter waarde van 50,-) EN ontvang je een gratis ‘strippenkaart’ voor 10 boekpresentaties en 10 voorleessessies (ter waarde van € 50,-). Je bent direct lid van de EroScripta Community. Als dank voor het vertrouwen krijg je een gratis EroScripta welkomstboekje ter waarde van € 2.99 met drie unieke verhalen van drie topauteurs!

 

Waarom EroScripta een goed idee is!

EroScripta is de specialist in moderne hedendaagse zinnenprikkelende erotische literatuur. Kwaliteitsvolle hoogwaardige literotica in verschillende genres, vindbaar en beschikbaar waar en wanneer je maar wilt voor lage prijzen! Zonder zoeken in boekhandels die het genre ‘erotica’ negeren, zonder urenlang neuzen in webshops waar altijd maar dezelfde vertalingen en vijftig tinten staan in alle varianten. Gewoon goede boeken van Nederlandse auteurs, die onterecht moeite hebben voor een habbekrats te worden uitgegeven door het risicomijdende boekenklimaat. Goede boeken die ook voor de schrijvers verdiensten opleveren.

 

EroScripta biedt een Community, waar je gratis lid van bent. Hier heb je contact met je favoriete EroScripta schrijvers, je leest er interviews, recensies, agenda-tips, activiteiten en maakt contact met medelezers die ook lid zijn. We belonen trouwe lezers met abonnementen, waarmee je kortingen krijgt op alle publicaties en activiteiten!

Voor de auteurs maken wij een wezenlijk verschil. Eerlijke verdiensten, volledige begeleiding in redigeren, opmaak, marketing en het organiseren van activiteiten en  moderne promotie direct bij de juiste doelgroep. Eindelijk een podium waar de erotici tot hun recht komen.

 

Doe mee en prikkel je zinnen!

Door te investeren in EroScripta, maak je een heel nieuw concept van uitgeven mogelijk. En maak je voor jezelf goede erotische verhalen snel toegankelijk. Dus: maak snel gebruik van onze aanbieding. Je kunt meedoen tot en met 31 maart 2017.
Op www.lizadaen.nl/bestellen kun je direct meedoen.

 

Wat zijn je risico’s?

Even eerlijk: dit is mijn droom! Ik zet alles op alles om van EroScripta een knallend succes te maken. Maar het leven bestaat uit risico’s en dus is er ook het risico dat het niet lukt. Dan ben ik mijn droom en jij je investering kwijt.

 

Contact

Op de website van www.lizadaen.nl/eroscripta lees je de voortgang van het project.

Heb je nog vragen, mail dan gerust naar eroscripta@gmail.com of ga naar https://www.lizadaen.nl/eroscripta/contact-met-eroscripta/  en vul het contactformulier in!

Reactie schrijven

Commentaren: 0