8 krachtige redenen om Erotica te lezen!

De laatst paar weken ben ik nogal afwezig op social media en mijn blogs. Dat heeft een goede reden: ik ben bezig om een website in te richten voor lezers en auteurs van literotica. Ik blaas daarmee mijn droom een nieuw leven in: EroScripta. 

Het gaat hier niet om gratis leuke losse verhalen, daar hebben we het heerlijke EWA Nederland voor. 

EroScripta richt zich op het publiceren van kwaliteitsvolle boeken en verhalen van talentvolle auteurs, gepresenteerd als een e-boek en te downloaden tegen een zeer schappelijke prijs.  EroScripta als intermediair tussen de liefhebbende lezer en de erotica auteur dus.

 

Natuurlijk kost het opzetten van zoiets ambitieus geld. Dat ben ik  nu hard aan het zoeken en vinden, want mijn portemonnee is zeer beperkt. En om geld aan te trekken, heb je een goed plan nodig om te kunnen laten zien en over te sparren.

Dat maken van zo’n plan is dus heel belangrijk. Ook omdat het je focus scherp stelt en je onverwachte vragen tegenkomt die heel interessant blijken te zijn. Een van mijn sparringpartners, naast mijn wijze Lustgenoot, is een ervaren ondernemerstrainer.
Hij kent de wereld van erotica helemaal niet en vroeg, mijn plan kritisch lezend: waarom zouden mensen in het algemeen erotica willen lezen? Ja zeg, dacht ik, omdat het leuk en geil is natuurlijk! Maar ik voelde zelf ook wel dat dit wat al te oppervlakkig was.  Jullie kennen mij: als ik het niet weet, dan zorg ik dat ik het wel weet! 

Ik struinde internet af, belde met schrijvers en met lezers, lag uren voor de open haard met Lustgenoot te debatteren en hield zelfs een kleine enquête onder een selecte doelgroep. De uitkomsten waren zo verhelderend, zowel voor mijn sparringpartner als voor mijzelf, dat ik die graag met jullie deel.  
Dus hier komen ze: 8 krachtige redenen om Erotica te lezen!

1 Life Sucks, Fantasy Rules

Je hoeft het journaal maar aan te zetten en je weet: life sucks. Ook je eigen leven is niet altijd makkelijk: werk, relaties, studie,  geld, kinderen...doe het maar in deze veeleisende maatschappij. Heerlijk om dan te worden ontvoerd door een fantasie die ons raakt in het hart en het kruis. Even weg van de zorgen en het leven leven dat we allemaal hopen te leven. Pure en heerlijke ontspanning!

2 Spaanse Peper voor in de slaapkamer

Even eerlijk zijn: iedereen heeft wel eens een dip in zijn sexleven. Ja toch? We zijn druk, ziek, verveeld, overwerkt, hebben ruzie; niet iedere avond hebben we de energie om creatief te zijn in de slaapkamer met ons lief of een one-nighter. Het lezen van erotica brengt ons weer bij zinnen, het reikt ons geile ideeën aan om uit te proberen en onze partner te verrassen met een passionele begroeting!

3 Omarm je Lifestyle

Erotica is het speelveld van alles wat maar menselijk is. Onze diepste verlangens, onze grootste angsten, ons wereldbeeld en hoe we met elkaar als mensen omgaan: het zit er allemaal in. Laat je raken door de ervaringen, inzichten en verhalen van anderen! Omarm je lifstyle, je leven, je fetisj en je verlangen met erotica die bij jou past.

 

4 Voorspel

Uit ervaring weet ik hoe heerlijk het is: voorlezen! Ik laat me graag ontvoeren op het zware timbre van de stem van Lustgenoot die de meest pikante scènes vol spanning weet te brengen. Luisterend terwijl ik lig In het holletje van zijn arm, kan ik gaande het verhaal, onmogelijk van hem afblijven!

Ook als de drukte van de dag niet uit het lijf verdwijnen wil: een erotisch verhaal brengt je snel in een meer ‘sociale’ mood.

5 Hip en Happening om over te praten met je vrienden en vriendinnen

Niets leuker dan samen de meest geile details over tafel te gooien. Goede film of niet: hoeveel vrouwen gingen er ook alweer naar de film ‘’50 shades’’? State my case!

 

6 Inspiratie

Ja, soms kom je echt op nieuwe ideeën voor standjes, voor spannende dingen om te doen, je te kleden (of juist te ontkleden) op manieren die je zelf niet had kunnen bedenken. Je Partner zal dankbaar zijn voor de inspiratie die je opdoet bij het lezen van erotica!

7 In contact met je eigen sensualiteit

Seks is een van de meest elementaire basisbehoeften van de mens. Door religie, angst, opvoeding, cultuur en noem maar op, vergeten we wel eens hoe belangrijk seksualiteit en daarmee erotiek is in ons leven. Het lezen van erotica heft schaamte, blokkades en verwijdering op en brengt ons weer in contact met het sensuele wezen dat wij zijn. Erotica is heilzaam! Niet voor niets raden steeds meer relatie-therapeuten en trauma-therapeuten aan om minimaal een half uur per dag erotica te lezen! (dit is echt waar!).

8 Entertainment

Met alle heilzame, inspirerende, hippe en herkenbare elementen van erotica, laten we vooral niet vergeten hoe LEUK het is om erotica te lezen! Het is sexy, soms grappig, adembenemend, spannend en het neemt je mee in een verrukkelijke fantasiewereld. Erotica is top-entertainment!

Mocht je nou geïnspireerd raken en direct erotica willen lezen: de EroScripta verhalenbundel en Lustkronieken 1 en 2 zijn gewoon te bestellen op www.lizadaen.nl! 

Reactie schrijven

Commentaren: 0