Figuur Squirten

Squirten, hoewel medisch controversieel, is een kunstwaardig ambacht, waarde dames en heren. Een ambacht dat valt te leren, getuige het door mij geprezen boekje van Verveine Fontijn ‘iedere vrouw kan ejaculeren’ (of kijk even op youtube naar deze link).

 

Squirten is niet iedereen van nature gegeven, maar wie het ambacht eenmaal heeft ontdekt en dat een beetje weet te cultiveren, kan nog leuke dingen beleven. Nu ja, bij mij gaat het meestentijds nogal ongecontroleerd en ongestuurd (hoewel Lustgenoot zonder bovengenoemd boekje te hebben gelezen een natuurtalent blijkt te zijn in het vinden van de juiste knoppen, dus als iemand hier de stuurman kan worden genoemd, wijs ik direct naar hem). 

Hoe dan ook, onlangs passeerde mij een filmpje in mijn zoektocht naar wat aangenaam verpozen voor mijn lief op afstand. Ik tikte in de zoekfunctie van de betreffende lekkere-filmpjes-site de zoekterm ‘’squirt” en daarbij kwam de site ‘’squirtamania” naar boven. 

Lordalmighty, daar moet je echt eens voor gaan zitten. Ik dacht dat ik wat bijzonders kon, maar geloof me, wat ik daar voorbij zag komen gaat alle voorstelling te boven.

Ik stuurde een van de fimpjes, voorzien van zo’n smiley die verbijsterd kijkt, naar de zich op afstand bevindende lustgenoot. Al snel kreeg ik een commentaar terug: ‘Ik ga even mijn duikbril zoeken!’

 

Inderdaad, het was niet sexy meer. Sommige overdaad schaadt. Spuitfestijnen waarbij blikjes van de bedrand worden gesquirt vind ik ook niet opwindend. Ongetwijfeld bestaan er mensen op de wereld die er wel een vonk in vinden en dat is prima. Nochtans vroeg ik mij af hoe deze dames het in vredesnaam voor elkaar krijgen. Op commando en op afstand en doelgericht een blikje van de bedrand squirten speel je niet zomaar klaar. U raadt het al: ik werd er nieuwsgierig van en een middagje oefenen was snel geregeld.  Nee, geen blikjes hoor. Bovendien heb ik geen bedrand. Maar bezien of het squirten te reguleren is, had wel mijn aandacht. Met klaargelegde handdoek en speelgoed, werd het een gezellige middag kan ik u vertellen.


En mijn bevindingen? Awel, ik kan het niet. Op commando en op afstand bedoel ik. Een paar handdoeken, schraalheid en een intense glimlach verder, heb ik moeten constateren dat het ‘lange-afstands-squirten’ niet tot mijn talenten hoort.

 

Lustgenoot vond het hele gedoe uiterst vermakelijk en na mijn rapportage stelde hij voor eens ‘’figuur-squirten’’ te proberen. Hij bedacht een mooi parcours voor me, waarbij zowel routine figuren als een vrije kuur de ruimte kregen. Met zichzelf als prominent jury-lid.

 

Ach, soms is het meedoen aan de wedstrijd leuker dan het resultaat. De nationale kampioenschappen ‘figuur-squirten’ zal ik niet winnen vrees ik. Maar de training was enig en verdient een hartelijke aanbeveling voor mijn mede-vrouwmensen!

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Je Fan (zondag, 15 januari 2017 00:16)

    Meedoen aan een wedstrijd is altijd belangrijker dan winnen ;)