9e ronde: 22-10-16

Ik ben met de hakken over de sloot door naar de Finale. Als titelverdedigster van de marathon 2015 weet ik dat het een heel zware dobber wordt om de andere goede auteurs te verslaan. Ondanks mijn gebungel in de onderste regionen, hoop ik van harte dat jullie hebben genoten van mijn inzending. Het thema voor de 9e opdracht was voor alle auteurs een tomeloze uitdaging, die aanspraak maakte op alle creativiteit die we in ons hadden. Ook voor mij.

De opdracht luidde: schrijf een erotisch verhaal tussen twee mannen met minimaal een sexscene. Twee vrouwen is natuurlijk een eitje, maar twee mannen? Ik ben bij de leest gebleven die ik ken, want voor mij als vrouw is het bijna een onmogelijke opgave te bedenken hoe twee mannen de Lust ervaren tussen elkaar. Voelt een man hetzelfde als een vrouw bij penetratie, gevoelsmatig en emotioneel? Ik heb er geen antwoord op.  Dus: een vrouwenperspectief is het gebleven, met de boodschap: stay true to your Lustfull self.

Op de derde verdieping van ‘Het Huis van de Draak’

Hoewel Chiao vaak zijn gevoelens voor mij liet blijken, had hij tot dusver alleen voorzichtig over mijn borsten gestreeld. Niet dat ik hem niet meer toestond, integendeel. De afgelopen zes maanden had ik mijn best gedaan hem in bed te krijgen en hij om eruit te blijven. Ik verlangde naar zijn naakte huid en zijn spieren te voelen bewegen onder mijn handen. Omdat Chiao nogal gesloten was, stelde ik steeds een gesprek hierover uit. Mijn verlangen nam uiteindelijk de overhand, ik wilde hem ‘helemaal’.

 

Opgelaten begon ik erover.

‘’Chiao, hoe zit het nu precies? Ik bedoel, we zijn al maanden samen en ik ben stapelgek op je. Maar je raakt me nauwelijks aan en ik heb geen idee wat je eigenlijk wilt,” begon ik. 

Chiao keek verstoord op van zijn telefoon. 

“Onze toekomst is nog onduidelijk Laura. Al moet ik zeggen dat ik ook gek op jou ben.”

Ik gaf een kus op zijn hand. 

“Ik verlang naar je Chiao, naar jou in mij, intiem,” fluisterde ik schor. Hoewel we close waren, viel de ongemakkelijkheid nu zwaar tussen ons in.

Chiao keek me met gitzwarte ogen aan.

“Lust is een nieuwe fase, liefje. Als we eenmaal dat pad opgaan, is er geen weg terug. Bovendien zijn mijn voorkeuren niet zo standaard. Daar moet je wel mee dealen, anders wordt het niks.”

“Wat weet ik nou van je voorkeuren als je me nooit iets vertelt of laat zien?” antwoordde ik verongelijkt. “Ik weet helemaal niets van jou op dat gebied. Ik weet niet eens of je wel naar mij verlangt!”  

Chiao knikte. “Dat is waar. Als jij zeker van mij bent, wil ik het risico wel nemen je te toe te laten in mijn erotische wereld.”

Ik had natuurlijk willen horen dat het verlangen wederzijds was en was teleurgesteld, maar besloot toch te wachten.

 

Chiao haalde me op met zijn vader’s oude Jaguar E-type. Met zijn haar strak achterover gekamd, een leren broek en een shirt van witte zijde, zag hij er mooi uit, heel apart. Rustig en ingetogen in de dagelijkse omgang leek hij vanavond wel iemand anders, een macho-versie van zijn introverte zelf. 

Ik had, zoals hij had gevraagd, een Chinese jurk aan: nauwsluitend, hooggesloten en met een lange split tot aan mijn heup. Met alle égards werden we in de zaal op de derde verdieping van restaurant ‘Het Huis van de Draak’ ontvangen.  Ik bleek de enige Hollandse te zijn en was erg nerveus. 

 

Chiao hield mijn hand stevig vast, alsof hij bang was dat ik zou weglopen. In het midden van de zaal stond een rond podium, omhuld door rode fluwelen gordijnen. Langzaamaan verzamelden alle gasten zich erom heen. Verschillende dames rookten zoetruikende opium uit slanke pijpjes. Er hing een broeierig sfeertje.

 

Onder luid gejuich gingen de gordijnen omhoog, waardoor een enorm mahoniehouten bed werd blootgegeven. Op de rode lakens lagen de oplichtende lichamen van twee vrouwen en twee mannen. 

Een gastheer warmde het publiek op. Zodra hij even stilhield, begonnen de aanwezigen met bankbiljetten te wuiven en te roepen. Hoewel ik er geen woord van verstond, begreep ik dat ze aan het bieden waren.

 

De gastheer haalde het geld op, ging dan naar de bedgenoten en gaf ze, denk ik, instructies. 

Met sierlijke bewegingen vonden de prachtige lichamen elkaar op het bed. Eerst streelden de vrouwen elkaar, daarna streelden ze samen de twee mannen. Het publiek spoorde ze joelend aan. Ik keek opzij naar Chiao en de geilheid op zijn gezicht sleurde mij mee, zijn wereld in.

Het duurde niet lang voordat de strelingen uitmondden in een complete orgie. Als iemand een bepaald standje wilde, gooide deze geld op het podium en veranderden de artiesten van positie. Alle handelingen werden even elegant uitgevoerd. Een vrouw lag wijdbeens op haar rug, de andere lag tussen haar benen en likte haar. Een van de mannen neukte de welgevormde kont van de likkende dame en de andere stond boven haar en pompte zijn pik tussen de roodgestifte lippen van de wijdbeense vrouw. 

Ik werd emotioneel naar deze live-versie van een pornofilm te kijken en had nooit gedacht dat ik zoiets erotisch zou vinden. Chiao had al die tijd gezwegen maar aan zijn glinsterende ogen en zijn ademhaling merkte ik wel hoe opgewonden hij was. Plots liep hij met een stapeltje geld naar de gastheer en fluisterde in zijn oor. De gastheer lachte en sprak enthousiast in de microfoon, waarop het publiek luid applaudisseerde. 

 

Chiao klom op het podium. De twee mannen duwden direct de dames zijn kant op. Ik stond aan de grond genageld en wist niet hoe te reageren: enerzijds werd ik pisnijdig dat hij voor mijn ogen iets ging doen met anderen wat ik zo graag met hem wilde, anderzijds wilde ik het hem zien doen.  Terwijl Chiao werd ontkleed door de twee vrouwen, keek hij met vragende ogen naar mij. Ik knikte langzaam ‘ja’.

Ik zag voor het eerst hoe prachtig zijn lichaam was toen hij op het bed werd gelegd, met zijn pik  halfgezwollen omhoog. Eigenlijk had ik verwacht dat de dames hem zouden bestijgen, maar ze zetten zich aan weerzijden van zijn hoofd en hielden zijn armen omhoog. Het publiek gooide nu grote bedragen op het podium en er werd geroepen en geklapt. In verwarring en met het gevoel in een chaotische Fellini-film te zitten, kon ik maar moeilijk volgen wat er gebeurde.

 

De kleinste van de twee mannen kroop over het bed. Eerst nam hij de inmiddels volledige stijve van Chiao, die pompend en kreunend meebewoog, in zijn mond. Daarna deed hij een condoom met glijmiddel om en legde Chiao’s benen over zijn schouders. Beheerst en onder enorm gejuich van de toeschouwers, schoof hij bij Chiao naar binnen en neukte hem met dezelfde sierlijkheid als de Chinese dame eerder.  De zaal zinderde van geilheid.

Terwijl ik met lichte walging toekeek hoe mijn geliefde werd geneukt door een man, constateerde ik vol verbazing dat mijn kutje samentrok en nat werd. Ik fantaseerde dat ik zelf daar lag en voelde me eindelijk verbonden met Chiao. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0