7e ronde: 27-08-16

Oei oei oei: een heet plaatje van Alexander Halo met een pikant verhaal. Het was geen gemakkelijke deze ronde, echt niet. Hoewel ik heel erg blij ben met de tweede plaats, ben ik ook verdrietig dat een van mijn favorieten, Luckyman, eruit ligt.  Bovendien: ik vond mijn verhaal fijn om te schrijven, maar was niet helemaal blij met het einde. Awel, tweede plaats, joepie! Dank weer, aan alle stemmers. Klik hier voor de hele uitslag en lees hieronder mijn verhaal: de Deal.

De Deal

Haar anders onrustig knipperende wimpers lagen ‘s nachts als geopende chinese waaiers kalm op haar slaaproze wangen. Hij weerhield zich ervan haar engelengezicht te strelen en de betovering te verbreken. Zijn hart barstte bijna van verlangen.

Hij hield van haar. Zelfs wanneer ze als een verzopen kat binnenviel, haar mascara uitgelopen en haar lippen gezwollen van god-weet-wat-ze-had-uitgespookt. De geur van tabak, drank en andere mannen droeg ze als een harnas in het bed.

Wat ze precies deed vertelde ze niet. Hij vroeg er niet naar, niet meer. Hij hield haar alleen maar beschermend in zijn armen en luisterde naar haar rulle zuchten in de donkere nacht. Dat was de deal: hij waakte, zij betaalde. Hij had deze taakverdeling begrepen en geaccepteerd.

Heel soms, als ze buitengewoon dronken was geweest en de dag daarna spijbelde, opende ze in de langzame avond haar benen en stond ze hem toe haar te strelen. Dan beminde hij haar zacht en teder. Hun minnespel was geruisloos, een aaneenschakeling van voorspelbare vloeiende bewegingen, zonder gloeiende hartstocht van haar kant en met een verbeten wellust van de zijne.

 

Hij had het nodig dat zij hem nodig had, nu zij de kost verdiende en hij niets anders deed dan voor haar zorgen. Zij wilde alleen zijn veiligheid, niet zijn lust. Maar in zijn hoofd kneedde hij haar wulpse lichaam, beet hij haar opbollende borsten en besprong hij  haar gladde kont. Dromend dronk hij iedere nacht haar zoute mede die zij onwetend over zijn dorstige ziel uitstortte.

Hij wachtte. Hij wachtte zó lang, dat het groene monster aan zijn liefde knabbelde en zijn scrotum pijnlijk samentrok als ze haar onaantastbare naaktheid tegen zijn borstkas vlijde. 

Hoe verlangde hij naar een moment dat ze meer zou doen dan haar blanke dijen spreiden en fluisterde: ‘’Toe dan maar.” Hij smachtte er naar dat zij kronkelend en snikkend zijn naam zou roepen terwijl ze kwam. Hij droomde van haar albasten buik waar hij zijn zaad over heen zou spuiten en van haar ronde billen die hij zou opentrekken om haar rozet te likken. Hij droomde van haar gezicht, vertrokken in een orgastisch grimas die ze hem nu onthield.
Hij droomde tot hij zichzelf bevlekte in zijn slaap en zij ‘s ochtends zei: “Mijn Beertje, heb je het moeilijk? Jij bent niet als de anderen, jij bent mijn haven. Vanavond zal ik je een beetje helpen.”

 

Vanavond. Hem helpen, tjezus. En wie waren die anderen? Jaloerse woede kolkte heet door zijn aderen. Zij ging bijna iedere avond de hort op! En hij zat maar hier, hij, Beertje, de trouwe sukkel.
Niet meer! The deal was off! 

Zijn mannentrots verscheurde zijn geduldige genegenheid en zijn handen jeukten om te knijpen in een levende vrouw; in plaats van zijn hart stond nu zijn zak op barsten. 

Hij ging naar buiten, op jacht naar gewilligheid, met een opgericht hoofd en lid de wereld in.  

Maar toen hij de dames van lichte zeden achter de ramen bekeek, met zijn hand in zijn broekzak, hoorde hij haar stem: ‘’Jij bent niet als de anderen.” Hij kon het niet, niet zo, niet zonder haar.

Thuis tikte hij wanhopig ‘’webcam girls’’ in op zijn laptop. Een scala aan wellustige lijven stond direct ter beschikking, zonder gezicht, zonder verplichting.  Zijn stijfheid werd gevoed door een gevoel van heerlijke verdorvenheid, zijn schuldgevoel verborg hij haastig onder het stapeltje van uitgetrokken broek en shirt.

 

Die daar, met die pronte borstjes en die gestreepte kousen. Zij leek op háár, zo was het net of...

Met zijn creditcard logte hij in.

 

“Wat wil je lekkertje?” vroeg ze.

“Ik wil je zien klaarkomen,” typte hij.

“Kost je wel extra tijd schat, speel je mee met je grote pik?” 

“Laat maar zien, ik trek mijn ballen leeg op je,” tikte hij geil en stoutmoedig terug.

Ze spreidde haar benen wijd, hij keek zo in haar mooie natte doosje.

“Close up! Laat je vingers druipen hottie!”

De camera zoemde in. Levensgroot sopte ze met haar vingers in haar kutje en wreef hard over haar klit. Zijn pols bewoog in hetzelfde hoge tempo mee. 

Opgewonden tikte hij slordig met één vinger: “Laatheel lijf ziên als je kom, i spuit ovr je heen” 

 

De camera zoemde uit en terwijl hij, denkend aan haar buik, zijn ballen met een schreeuw leegde over het toetsenbord, zag hij de lippen uit zijn dromen in een orgastisch grimas verdwijnen. 

“Ooooh, aaaahh, ik kom voor jou Beertje,” was het laatste wat hij las voor witte letters op een zwart scherm hem sommeerden bij te betalen. 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0