Hangmat-Sex

Nu weet ik niet hoe het met jullie zit, maar ik posteer me niet graag voor de buis. Naast een meer dan fulltime job, een Errug Leuke Lustgenoot, een superhond en mijn schrijfselen, heb ik echt nog meer en wat beters te doen. Zoals het huishouden. Enzo. Dus mij vind je niet vaak voor de tv, of het moet in ieder geval het journaal zijn of een onzin-serie zoals The Big Bang Theory. 

 

Een hoge uitzondering is de tijd van de Olympische Spelen. Ik pik er zo hier en daar meer van op dan de gemiddelde sport-idioot. Ben ik zo geïnteresseerd in sport? Ik moet bekennen: neen ende neen. Evenwel: heb je wel eens naar de 100 meter sprinters gekeken, in die strakke broekjes en enorme schouders met tattoos? Heb je wel eens gezien hoe klein en strak en hoog opgesneden de broekjes zijn van de beachvolleybal dames? En hoe de handbal-dames van het scherm spatten als ze met een halve split omhoog springen en met een energie van hebikjoudaar de bal tussen de wanhopige benen van de doelvrouw mikken? Aahhh...en dan zijn er nog de schoonspringers, de ringhangers, de surfboyz, de paardrijmeisjes, de hardloopsters, de fietsbenen van dames en heren en de enorme biceps en triceps en schouders van de roeiende mannen.....zucht! Aanraders voor de verdorven geest.

Voor een lekkerbek als ik is het bijna net zo fijn als een filmpje van een zeker allooi bekijken. En spannend! In de roes word ik nog enthousiast ook als een van ‘ons’ goed eindigt, een plak behaalt en op het podium met tranen in de ogen ons Wilhelmus zingt. Stiekem pink ik een klein traantje weg. 

Dus. Ik kijk. En tussen het verlustigen door juig ik mee. Omdat het zo’n beetje de hele avond en schrijfnacht als achtergrondje opstaat, zie ik in de slipstream allerlei zin en onzin die er omheen wordt gefabriceerd en uitgezonden vanuit een ooghoek voorbij komen. Een documentaire in dit geval trok mijn aandacht. 

 

“Brasil,” zo werd aangekondigd, “het land van de hangmat”. En hoe Den Opgewonden Mensch de sex-liefde-lust bedrijft in zo een hangmat. ‘Now we’re talking,’ dacht ik, want het is mij nooit gelukt, ooit op een verre reis in Azië, heelhuids de lusten te beleven in de hangmat. En na een paar keer eruit gelazerd te zijn, is de houten vloer van je beach-cabin toch beter. Ach, those were the days! Voor het geval ik me ooit nog in de buurt van een hangmat bevind, is het handig om te weten hoe miljoenen menschenkinderen zich daarin plezieren.

Het bleek te gaan om een heuse cursus voor het vlot beoefenen van de verschillende standjes (zodat men niet de hangmat uitlazert) en daarbij een demonstratie. Het schrijdelings zitten van de vrouw bleek nog redelijk eenvoudig, al vraag ik me daarbij af, op z’n Hollands, hoe je je dan nog kunt afzetten voor de nodige beweging. Dat bleek te worden opgelost door te schommelen, niet in de breedte, maar in de lengte, als een dwarse golf. 

Voorts konden dame en heer (of twee heren ofzo, whatever) met de konten tegen elkaar aan liggen en de dame haar voeten plaatsen tegen de borstkas van de heer. ‘Moet ie wel een lang genoege Johnson hebben of zij kan zich goed dubbelvouwen,’ bedacht ik me. Allez, we hebben het hier over De Braziliaan, die naar eigen zeggen van het meest goddelijke volk is, dus dat is klaarblijkelijk geen probleem. Mooiste vond ik nog wel standje sex-schommel. De te nemen partner ligt overdwars in de hangmat met de gespreide benen hangend over de rand met de heer in kwestie recht ervoor staande. Goed vasthouden was wel het advies, want door de meesterlijke stootkracht van de gemiddelde Braziliaan zou ze anders alsnog aan de andere kant eruit worden gelanceerd. 

Afijn, het zag er leuk uit en het wordt al eeuwen zo gedaan, dus u hoort mij niet zeuren. Voor wie het niet gewend is, zo’n hangmat, is een cursus bij de betreffende in beeld gebrachte dames geen overbodige luxe. De cursus was tjokkevol met touristas die hun eerste eruit-flikker-ervaringen al achter de rug hadden. Ik kreeg daarbij toch wat hilarische beelden op het netvlies. Van die grote witharige Duitsers met rode neus en te dikke buik. De sokken nog aan en een kirrende braziliaanse superslanke schone die zich in de hangmat heeft vastgehangen. Of een kleine Italiaan met snor, op slippers, met een zeer rondborstige volumineuze wulpsheid in den mat, die net niet bij de rand kan komen en voor wie de hangmat wat lager moet. En als ik bedenk hoe dat dan moet met ‘op z’n hondjes’, krijg ik diep- en diep respect voor de kunsten en de balans van de hangmatterende Brasilian Lover. Ik heb het gegoogled, natuurlijk. Prachtige standjes verschijnen, met getekende indianen. Probeer maar zoekterm ‘sex in hangmat’. Fantastisch! Maar voor ons bedspringers zal dat nog wel even oefenen zijn vrees ik.

Evenwel: ik kruip dadelijk heel gewoon en tevreden tegen de warme rug en kont van mijn heerlijke Lustgenoot in het ordinaire platte bed. Op de Ipad kijken we samen nog een beetje vrouwen-beach-volleybal als slaapmutsje.  Hoe Hollands.

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Je Fan (zondag, 14 augustus 2016 22:59)

    Je Fan


    Lijkt me zeer moeilijk daarom is een sling toch iets handiger