Thewa #13: de Tandarts

Mondje Open!


‘Sommige mannen zijn er nu eenmaal beter in dan andere.’ Teleurgesteld duw ik hem van me af. Beffen is duidelijk niet zijn ding. Plichtmatig had hij monotoon zijn tong op en neer bewogen, net náást mijn hotspot. 

‘Ik denk dat je maar beter kunt gaan,’ zeg ik chagrijnig, ‘dit gaat niet werken.’

Hij mompelt iets als ‘frigide trut’, trekt zijn grijze spijkerbroek en zijn afgetrapte gympen aan en weet niet hoe snel hij mijn rommelige flat moet verlaten. ‘Eikel, what the fuck was I thinking’, denk ik, voor ik in een benevelde coma val.

 

Zo gaat het vaker de laatste maanden. Sinds Tom bij me weg is, laat ik me bij tijd en wijle vollopen in de kroeg. En als ik dronken ben, doe ik echt stomme dingen. Zoals gladde gluiperds mee naar huis nemen. Ik wil ze alleen maar voor de sex en om tegen een warm lijf aan te liggen. Maar het helpt niet. Natuurlijk helpt het niet. Niets helpt tegen de leegte die hij achter heeft gelaten.

 

De volgende ochtend heb ik een verschrikkelijke kater. Van de goedkope wijn en van mezelf. Met mijn ogen toegeknepen staar ik verbijsterd in de spiegel. Wat is er in godsnaam met me aan de hand? Mijn haar plakt klitterig tegen mijn wang, ik heb donkere wallen onder mijn ogen en rondom mijn lippen tekenen zich duidelijke groeven af die je krijgt als je teveel rookt en ongezond leeft. En als ik me niet vergis zitten er grijze sporen van opgedroogd kwijl op mijn kin. Ik walg van mijzelf.    

 

‘Tijd voor harde actie hier,’ zeg ik schor. ‘Te beginnen met een flinke schrobbering voor mijn stinkende bek. Voorwaarts Es, vooooooorwaaarts!’ Met een dikke klodder tandpasta op de borstel, stap ik onder een loeihete douche. Ik laat de hete straal op mijn hoofd kletteren, zeep me goed in, steek ik de tandenborstel in mijn mond en begin te poetsen alsof mijn leven er vanaf hangt. Dan gebeurt het. Als ik met lange halen extra kracht zet, breekt de voorste kies finaal in twee. ‘Shitshitshitterdeshit, heb ik weer!’ 

Ik spoel snel mijn mond, stap de douche uit en kijk door de waterdamp in een half beslagen spiegel in mijn wijd opengesperde mond. Tranen springen in mijn ogen. Zo kan ik echt de straat niet op. 

Ik breek. Alles breekt. Niet alleen mijn kies, maar ook mijn hart laat zich eindelijk voelen. Met een handdoek om me heen, huil ik zeker een uur lang op de koude vloer van de badkamer alle ellende eruit.   

 

De assistente is heel lief, ik denk dat ze aan mij kan zien dat ik rock-bottom zit. 

‘Maak je maar geen zorgen hoor. Je bent lang niet geweest, dus hij zal eerst alles nalopen.’ 

Ik knik gedwee en ga op de hardplastic stoel zitten. Ze heeft me als laatste patiënt van die middag laten komen, waarschijnlijk de vrije tijd van de tandarts opsnoepend. 

‘Als je het niet erg vind, ga ik alvast. Ik moet mijn kindjes ophalen bij het kinderdagverblijf. Het lukt je wel toch?’ zegt ze vriendelijk terwijl ze haar tas inpakt en haar witte jas uitdoet. In de behandelkamer hoorde ik de tandarts zacht praten en niet lang daarna het geluid van de watersproeier. Weer knik ik, moe en gelaten. 

‘Is goed hoor, fijne avond! En nog bedankt dat ik kon komen.’ 

 

De opengaande deur laat ineens echte geluiden binnen in de wachtkamer. Verschrikt kijk ik op vanuit een damesblad dat over een totaal ander leven dan het mijne gaat. Mijn beurt! De tandarts handelt nog wat papieren af met de patiënt voor mij, en kijkt schuin over de balie naar mij.

‘Zo Esther, jou heb ik al even niet gezien. En nu is het behoorlijk foute boel hoorde ik.’ 

Hij staat groot voor me, zijn witte jas strak gespannen om zijn lange lijf. Ik voel me net een klein kind en kijk schaapachtig naar hem op. 

De grote zwarte stoel ziet eruit als een gapend gat in het witte universum. Daar op gaan zitten alleen al betekent voor mij het overwinnen van een irrationele angst. Bang dat ik zal verdwijnen in het grote niets, dat de stoel slechts een poort is naar de hel van betekenisloze vergetelheid. Iets in mij wil kennelijk nog steeds hartstochtelijk leven. Maar ik waag het erop, de halve kies zeurt in mijn kaak.

‘Zo, vertel. Wat is er precies loos?’ 

In plaats van woorden komt er alleen diepe zucht uit mijn mond. En terwijl ik in die vreselijke stoel achterover lig en omhoog staar, met die enorme lamp boven mijn hoofd, en me kleiner dan klein voel, komt ineens alle pijn en eenzaamheid en ellende naar boven borrelen. Ik wil zeggen dat mijn kies is gebroken, maar in een enorme woordenwaterval vertel ik hem dat mijn hart is gebroken. Ik eindig snikkend mijn relaas, stamel dat ik zelfs geen vent meer krijgen kan die fatsoenlijk kan beffen en dat ik mezelf zo heb verwaarloosd dat mijn kies afbrak en dat ik zal eindigen in de goot. Na een korte stilte besef ik wat ik heb gezegd en wend beschaamd mijn hoofd af. 

‘Sorry tandarts, ik wilde u niet lastig vallen met mijn zieligheid. Het was een zware dag.’ 

Ik open mijn mond en hij steekt het spiegeltje erin.

 

Door zijn witte monddoekje boven mijn ogen en zijn handen langs mijn wang die druk doende zijn met allerlei prikdingetjes die heel vervelend voelen, zoek ik een punt om me op te concentreren. Een paar seconden kruisen onze blikken. In contrast met dat witte doekje zie ik ineens de diepgrijze kleur van zijn irissen. Ik kan mijn ogen er niet meer van af houden, alsof ze me naar binnen zuigen. Omdat ik niets kan zeggen, razen de woorden door mijn hoofd. 

‘Hij denkt vast dat ik gek ben. Hoe oud zou hij zijn? Hoe lang kom ik hier al? Nooit opgevallen hoe zacht zijn lange vingers zijn. Misschien vijftig ofzo? God, wat is ‘ie lang bezig...’ 

 

‘Esther, luister. Ik ga je verdoven, dit goed schoonmaken en een noodkroon erop zetten. Meer niet. Dan maken we een afspraak voor volgende week. Er moet echt nog wel meer gebeuren dan alleen die kies. Tijd voor iets nieuws jongedame, clean up your life begint bij je tanden in dit geval. En als ik zo vrij mag zijn als ervaringsdeskundige,’ zegt hij met een glimlach,  ’er bestaan ook leuke mannen in deze wereld die uitstekend kunnen beffen. Maar die vind je niet in de kroeg. We maken er weer een mooie smile van, jij gaat goed bijslapen en detoxen deze week en voor je het weet, ben je weer je leuke zelf. Zonde van een mooie meid als jij om je zo te laten gaan.’ 

Mijn dankbaarheid voor deze bemoediging smelt direct weg, als hij zich omdraait met een grote injectiespuit in zijn hand. 

‘Mondje open!’

Ik doe keurig wat hij zei. Op mijn werk meld ik me ziek. De lege flessen, de foto’s van Tom en alle ranzigheid gooi ik mijn huis uit. Door de verdoving slaap ik die eerste nacht zeker 14 uur achter elkaar en ook de volgende dagen lig ik veel in bed. Op de markt laad ik mijn tassen vol met vers fruit, groenten en vis en ik kook iedere dag een goede stevige maaltijd voor mijzelf. Na een dikke week voel ik me een ander mens. Ik ben zelfs blij dat ik naar mijn volgende afspraak kan bij de tandarts, wederom aan het einde van de middag, alsof het een startpunt is mijn leven opnieuw te beginnen.

 

De assistente is al weg en er zijn geen patiënten meer. De stoel ziet er veel minder angstaanjagend uit nu, dus ik ga direct liggen en doe mijn mond open als hij naast me rijdt op zijn krukje.

‘Wow, je ziet er fantastisch uit! Die gebroken kies heeft je goed gedaan,’ grapt hij. 

Ik klap mijn kaken dicht en glimlach breed. 

‘Lief dat u dat zei tegen me vorige week, dat had ik nodig. Ik ben er helemaal klaar voor, kom maar op!’ Uiteraard doel ik op het plaatsen van die kroon en het vullen van enkele gaatjes, echt, ik heb geen enkele andere bedoeling. Maar als hij ‘Mondje open’ zegt en hij zo dichtbij me komt en ik die rustige grijze ogen boven me zie en die zachte slanke vingers tegen mijn lippen voel, verandert ineens de hele atmosfeer in de behandelkamer. We beogen elkaar. Heel langzaam doe ik mijn arm omhoog en trek zijn witte monddoekje naar beneden. Zijn hand met de verdovingsspuit zakt omlaag, alsof hij het opgeeft.

 

‘Esther, eerlijk, ik heb de hele week aan je gedacht,’ begint hij. 

‘Aan wat je allemaal vertelde. Over die gast die niet kon beffen. Enne...dat ik je graag het tegendeel zou bewijzen.’

Terughoudend streelt hij even over mijn wang, mijn reactie peilend. Die is positief.

‘En ook dat deze grote stoel een bron van genot kan zijn in plaats van een plek van angst.’ 

Zijn hand gaat nu langs mijn nek richting mijn borsten. 

‘Denk je eens in, deze stoel kan alle kanten op. Ik kan er ook in liggen. En als je dan...’ en hier knoopt hij vakkundig mijn bloesje open, duwt met zijn slanke vingers de cups van mijn bh omlaag en neemt mijn tepel tussen zijn duim en wijsvinger...

’...over me heen komt staan, zal ik je met alle persoonlijke toewijding het tegendeel bewijzen.’ 

Er ontsnapt me een diepe verlangende kreun als hij zijn lippen om mijn tepel sluit en zijn hand verder laat dwalen over mijn buik.

 

Ik sta met mijn rok omhoog wijdbeens boven zijn gezicht. De stoel heeft hij heel laag gezet en achterover gekanteld. Zijn handen heeft hij op mijn kont gezet en hij knijpt dan links dan rechts in mijn billen en trekt ze licht uiteen. Met zijn tong trekt hij een glad nat spoor langs mijn dijen. Ik kreun een beetje, dit is hemels. Hij zuigt wat vlees naar binnen, bijt hard in mijn huid en likt er dan met een zachte tong overheen. Iedere centimeter Esther aan de binnenkant van mijn dijen ontvangt gretig zijn gulzige lippen. Als hij bij mijn kutje is, trekt hij mijn billen hard uiteen en duwt zijn neus tussen mijn labia. Hij snuift, snuift mijn geur. Op dat moment wil ik niets liever dan zijn tong, zijn warme stevige vochtige tong. Over mijn klit, in mijn vagina, langs mijn lippen, anywhere! Ik pak zijn hoofd vast en trek hem ongeduldig dicht tegen me aan.  

 

Met zijn neus duwt hij tegen mijn clitoris en zijn tong, stevig en hard, glipt mijn kutje binnen en neukt me. God, deze man weet hoe hij een vrouw moet behagen!  Ik hou me vast aan zijn haar en oren en sla er geen acht op of ik hem pijn doe. Hij duwt me even van zich af, omhoog, haalt een diepe teug adem en trekt me weer naar voren. Hij likt de binnenkant van mijn labia en zuigt zich dan met kracht vast aan mijn kloppende klit. Zijn hand glijdt van mijn kont naar de voorkant. Ik kan me met moeite staande houden, vooral als hij zijn lange slanke vingers in mijn nu natte kutje dringt en in een rustig tempo in en uit beweegt.  Omdat ik bijna zijn haar uit zijn hoofd trek, grijp ik in een reflex het fonteintje naast de stoel als alternatief, klap door de spasmes van mijn buikspieren half voorover en plant mijn andere hand naast zijn hoofd op het zwarte leer van de stoel. 

Iedere keer als hij mijn klit naar binnenzuigt, duwt hij twee vingers gekromd naar binnen en weet een intens prikkelend plekje te vinden. Ik grom diep vanuit mijn keel en geef me over aan deze ervaren verrukkelijke man. Ik denk niets meer, ik hoor alleen nog het razen van mijn bloed in mijn oren en voel iets losbarsten in mij dat ik heel lang niet heb gevoeld. De geluiden van zijn krachtig zuigende smakkende mond en zijn vingers in mijn soppende kutje resoneren in de witte behandelkamer. Ik verzet me tegen een orgasme, wil niet dat deze goddelijke sensaties stoppen.
Maar als hij ineens hard in mijn klit bijt, breek ik. Alles breekt. 

Met een oerkreet en een enorme guts loskomend geil, val ik over de rand, duizel ik de eeuwigheid in en vibreer met het universum mee in een waanzinnig orgasme.

 

Nog nat en trillend zit ik op zijn borst, op zijn witte jas. Mijn oogleden voelen dik en zwaar. Ik strijk met mijn handen door zijn haar en veeg mijn geilsporen van zijn wangen. Met een voldane, bijna triomfantelijke, blik likt hij met zijn tong zijn kin schoon en streelt mijn rug. 

‘Dus, je begrijpt, mejuffrouw,’ zegt hij met een warme stem, ‘je behandeling is voorlopig nog niet klaar ’

‘Mondje open,’ zeg ik, ‘wekelijks!’ 

Hij trekt me lachend voorover en kust me zoals ik al heel lang niet ben gekust.

Reactie schrijven

Commentaren: 4
 • #1

  Thislexy (vrijdag, 22 juli 2016 20:41)

  Geheel des Liza's. Heet, geil en lustvol. :-)

  Groeten,
  Lex.

 • #2

  Antoinette (zondag, 24 juli 2016 19:53)

  OMG Ms Daen, you're back!!! Wat een ontzettend heerlijk en geil verhaal!

 • #3

  Nymfjetwopet (donderdag, 22 juni 2017 20:32)

  Wow wat een heerlijk geil verhaal. Mmm had ik maar zo'n tandarts..

 • #4

  2Pet (donderdag, 22 juni 2017 21:27)

  Wat kan ik hier nog aan toevoegen? Dit is genieten!