Ooh Joue Rio: een recensie voor de Paarse Keizerin

Als auteur van Erotica heb ik natuurlijk wat voordelen. Zo mag (of zelfs: moet) ik bij tijd en wijle mijn vakliteratuur bijhouden. En is het van groot belang veldonderzoek te verrichten. Ha, wat een opgave, maar ja, iemand moet het doen nietwaar. Nog leuker is als ik word gevraagd voor specifiek veldonderzoek. In dit geval door de mensen van de prachtige website De Paarse Keizerin (even klikken dus). Zij vroegen mij namelijk een nieuw Damesspeeltje te testen en mijn bevindingen in een recensie weer te geven. Dat heb ik met veel plezier uitgevoerd en gedaan. En ik zal u verklappen: Lustgenoot heeft zich ook ten zeerste vermaakt. Lees hier mijn bevindingen:

 

Beoordeling Ooh Joue Rio van Liza Daen

 

Joho, De Paarse Keizerin heeft mij gevraagd om een heel nieuw designer-speeltje te testen: 

De ‘Je Joue Ooh Rio’. Ja, de naam is even oefenen, maar dat maakt de leuke nieuwigheid van het speeltje er niet minder van. Het is natuurlijk een zware taak en verantwoordelijkheid die hier op mij rust, maar allez, in de naam der wetenschap en voor het welzijn van Alle Vrouwen offer ik me natuurlijk graag op. De testen die we doen, hebben we moeten verspreiden over verschillende sessies. Dit heeft bovenal te maken met het feit dat de test meerdere keren ontaardde in een uhm, zeg maar, joehoe-sessie. Lustgenoot en ik hebben echter onze observaties doorgezet en de volgende bevindingen genoteerd:

 

Ontwerp, design en verpakking: leuk

Een van de leukste elementen van de ‘Rio’ is de verpakking. Een schattig kartonnen tasje, waarin alle onderdelen een eigen plekje hebben. Hoewel de hersluitbaarheid van het geheel niet blond-proof blijkt te zijn, ben ik er wel verliefd op. Daarnaast zie je de aandacht voor de vrouwelijkheid van de verpakking terug in het design. Rond, roze en geel en van zachte siliconen maken dat het een aantrekkelijk, zeer aanraakbaar en smaakvol geheel is. 

Anders dan anders is dat er een apart motortje is, dat past op een opzetstuk (dildo) en op een ‘pebble’. Wat die pebble dan allemaal kan, is nog wel het ontdekken waard.

 

Bediening: fluitje van een cent

Eerlijk gezegd was het even puzzelen hoe het werkt en in elkaar zit. Dat motortje is dus uitneembaar, zodat je de verschillende onderdelen kunt benutten. Een slim concept, want je kunt zo verschillende opzetstukken aanschaffen. Het was wel wat prutsen voor we wisten hoe dat motortje erin ging en vooral hoe je het weer eruit moest halen. Maar als je eenmaal door hebt dat je aan de zijkant moet knijpen, is het een fluitje van een cent. Hoewel de gebruiksaanwijzing zegt dat het waterdicht is als het motortje er eenmaal goed is ingeklikt, durfden wij het risico niet te nemen omdat de pebble niet naadloos paste op het motorelement.

 

Geluid: prima, maar niet geschikt voor kantoortoilet

Ai ai, het geluid! Het motortje is supersterk. Dat is natuurlijk een pluspunt, want je voelt de vibraties in alle toonaarden. Stil is het echter niet. Dus als je snel even op het kantoortoilet verpozing zoekt, zal je buurvrouw in het aanlendende toilethokje zeker kunnen meegenieten. Voor samen thuis is het geen probleem. Want na een klein poosje, bleek ik van plezier meer geluid te maken dan onze Rio.

 

Vibraties en programma’s: sterke motor en krachtige vibraties

Zoals gezegd, de sterke motor maakt dat de vibraties krachtig zijn. De pebble blijkt een handig dingetje, dat, op de hoogste stand, uiterst leuk is op de tepels en de clitoris. Er zijn drie standen en verschillende fluctuaties.  Eerst had ik het idee dat dit wellicht wat weinig is, maar eerlijk gezegd blijkt dit juist prima te zijn. Lekker simpel en in de feestvreugde hoef je niet al te moeilijk te doen: je kunt in een keer door van aangenaam vertier tot jodel-frequentie. 

 

De ervaring: aanrader, gewoon doen!

Dit is natuurlijk het meest belangrijk: geeft de Ooh Joue Rio een geile ervaring, zowel alleen als met je partner? Ik verklaar hierbij volmondig: ja! Hoewel het er nieuwerwets uitziet en je het vanwege het mooie design zo tussen je snuisterijen kunt zetten zonder dat je daarmee vreemde vragen krijgt, is en blijft het een vibrator. Een effectieve, dat mag gezegd worden. De krachtige motor zorgt ervoor dat de vibraties komen waar je ze wilt hebben. De pebble is een erg leuk opwarmertje en de ‘pasvorm’ van de dildo, bescheiden in dikte, is zo gemaakt dat je G-spot gewoon mee kan doen en de feestvreugde verhoogt. Het is makkelijk hanteerbaar en het materiaal voelt lekker aan. Prijstechnisch gezien: het zit wat in de hogere prijsklasse, maar gezien het feit dat het makkelijk in je handtas mee kan en toch een maximaal effect geeft vind ik het de investering wel waard. Oke, het is niet zo heftig als de “Magic Wands”, maar voor het formaat, design en effectiviteit geeft het je veel plezier, mooie orgasmes en, getuigt Lustgenoot, ziet het er geil uit! Kortom: doen!

Reactie schrijven

Commentaren: 0