4e ronde: 14-05-16

Een heerlijk onderwerp voor deze ronde: een erotisch verhaal van 350 woorden waarin de Naaldhak centraal staat. Aan mij welbesteed, aangezien ik een zeer groot liefhebster ben van HeleHogeHakken! Toch wilde ik eens iets anders doen dan mijn gebruikelijke standaard stijl. Daar leent de marathon zich uitstekend voor, om nieuwe invalshoeken en stijlen uit te proberen.
'De Samenwerking' wilde erotisch hebben maar niet expliciet. Ik vond dat goed bij het thema Naaldhak passen. Ik mocht er de 5e plaats mee bereiken, heel fijn! Lees hier ook de andere inzendingen, er zitten echt pareltjes tussen! Hieronder natuurlijk mijn eigen verhaal.

 

De samenwerking

‘Kom, we bezegelen onze samenwerking met een glas goede cognac, vind je niet?’
Ik glimlach als ik Tanja met haar ogen zie rollen.
‘Goed plan Peter, doe er maar eentje,’ zeg ik beleefd.

Hij wenkt de ober, bestelt drie cognac zonder háár ook maar iets te vragen en verexcuseert zich vervolgens vanwege een toiletbezoek. We kijken elkaar aan en schieten tegelijk in de lach.

‘Is hij altijd zo?’ vraag ik voorzichtig. Tanja knikt.
‘Yup, daar is geen kruid tegen gewassen. Een chauvinistisch varken, als je het mij vraagt. Maar je kunt goed zaken met hem doen, geloof me.’ 

‘Ik neem alles voor lief, zelfs hem, als jij er maar bij bent,’ denk ik stilletjes. Net als hij kan ik mijn ogen niet van haar decolleté afhouden. Zo verleidelijk hoe haar volle borsten tegen de zijden stof van haar bloesje duwen!

‘Ik geloof je direct, maar als jij hier niet bij betrokken was  weet ik niet of ik wel ja zou hebben gezegd,’ antwoord ik oprecht. Ze kijkt me verrast aan.
‘Meen je dat?’ fluistert ze. 

Ik knik blozend. 

‘Ja, echt, ik vind je super.’

Als Tanja iets wil terugzeggen, verstoort Peter onwetend het moment.  Nog voor hij weer zit, begint hij al met een nieuw opschepperig verhaal waarin hij de hoofdrol speelt.  Met zijn luide stem en joviale gedrag werkt hij me op de zenuwen en ik heb moeite naar het geblaaskaak te luisteren. 

Dan voel ik iets langs mijn kuit strelen. Met haar wijsvinger op haar verrukkelijke rode lippen onderschept Tanja mijn verbaasde blik. ’Sssssst.’ 

 

Terwijl ik aandacht veins en een slokje cognac neem, voel ik hoe haar scherpe naaldhak langs mijn benen naar boven glijdt en de zoom van mijn rokje opschuift, mijn bovenbenen ontblotend.  Met mijn hand onder het overhangende deel van het tafellaken verborgen, grijp ik haar hak vast als antwoord. Onmiddellijk wurmt ze haar voet los en gaat blootvoets verder, langs mijn dijen omhoog. Als ze het kruisje van mijn nu vochtige slipje bereikt, wiebelt ze zachtjes met haar tenen. Mijn duim glijdt verlangend over de leren stiletto - een substituut voor haar welgevormde leest.

Reactie schrijven

Commentaren: 1
 • #1

  Gary Cervantes (dinsdag, 31 maart 2020 11:26)

  MG !! Dit is zeker een schokkend en een echt getuigenis ... Ik bezocht een forum hier op internet op 12 maart 2020, en ik zag een geweldig getuigenis van deze krachtige en geweldige spreukster genaamd DR AYOOLA op het forum ... ik heb nooit geloofd omdat ik nog nooit iets over magie heb gehoord of geleerd. Geen enkele ziel had me kunnen beïnvloeden over magische spreuken, niet voordat DR AYOOLA het voor mij deed en mijn huwelijk van 9 jaar bij mij terugbracht en mijn echtgenoot bracht terug naar mij in dezelfde 48 uur, net zoals ik op internet heb gelezen ... Ik was echt verbaasd en geschokt toen mijn man knielde en smeekte om vergeving en dat ik hem terug wilde accepteren. Ik heb echt een tekort aan uitdrukkingen, en ik don weet niet hoeveel ik mijn waardering aan u moet overdragen DR AYOOLA, u bent een God die naar mij en mijn hele gezin is gestuurd. Hier is ..... Zijn e-mail: drayoolasolutionhome@gmail.com of bel hem op whatsapp +31684065675 of


  OF https://twitter.com/DrAyoola1

  website https://drayoolasolutionhome.com/


  is de beste spellcaster online en zijn resultaat is 100% garantie.