De make-over   workshop 28/5/16

Het thema voor de EWA workshop van 28 mei 2016 in Utrecht luidt: schrijf een erotisch verhaal dat slecht afloopt.
Experimenterend tussen te vroege orgasmes, door het bed zakkende sexpartners en allerlei aanverwante cliché beelden, besloot ik het over een veel tragischer boeg te gooien. Lees maar:

 

De Make-over

Die avond, al om tien uur in haar koude bed, draaide ze onrustig van zij naar zij. Het was vrijdagavond en ver weg in het centrum hoorde ze de dreunende muziek van Club Ibiza, de enige disco in het dorp.  Diep in haar binnenste voelde ze een warmte opkomen die ze nooit eerder had gevoeld. Een brandend verlangen naar..iets, naar iemand, naar aanraking en het Leven zelf.  Ze kreunde licht toen ze haar dijen streelde en dacht aan zijn donkere blik.

 

Vandaag was begonnen zoals iedere andere dag. Ze hing haar kleurloze jas aan de kapstok van de beautysalon, groette zacht haar collega’s die amper opkeken uit hun kwebbelende koffiegesprek en vouwde de handdoeken die de anderen hadden laten liggen. 

“Oh, hij was echt te schattig! En hij had alleen oog voor mij. Ik zag er ook fantastisch uit he, met die blauwe strakke glitterjurk weet je wel. Hahaha, hij liep de hele avond achter me aan als een hondje, maar ik heb hem na het thuisbrengen gewoon een kusje op de wang gegeven hoor. Hij droop af met de staart tussen zijn benen,” hoorde ze Michelle zeggen, één van de kapsters die altijd tot in de puntjes was opgemaakt en het lichaam van een model had. Al vermoedde ze wel dat haar pronte borsten niet echt waren. Michelle had graag de aandacht.

 

Karina was zelf altijd heel onopvallend geweest. Ze was geen uitblinker op school, leverde middelmatig en inspiratieloos werk en had geen uitgesproken mening. Ze wist zelf niet goed of haar uiterlijke kenmerken zich hadden aangepast aan haar onopvallendheid, of dat het juist andersom was. Feit bleef dat ze donkerblond futloos haar en grijze fletse ogen had en dat ze net een pietsie te mollig was om voor slank te kunnen doorgaan. Haar voeten waren eigenlijk te groot voor haar middelmatige lengte van 1.67m, maar omdat ze meestal dertien-in-een-dozijn gympen aanhad, viel niemand dat op. Karina deed alles zoals ze had geleerd van haar moeder, bij wie ze nog steeds woonde op haar vijfentwintigste.  Karina was niet gepland noch erg gewenst, maar haar moeder had zich, na een dronken intermezzo op een kerstborrel, aan haar christenplicht gehouden en had haar verzorgd met het hoognodige. 

 

Op haar werk in de Salon kreeg ze de routineklussen die haar collega’s niet wilden doen. Ze waste het haar van de klanten en haalde kopjes koffie voor ze die ze geruisloos op de kaptafel neerzette.  Maar vandaag kwam hij. En was hij in háár stoel gaan zitten. Terwijl ze met zachte handen de shampoo in zijn zwarte dikke haar masseerde, keek ze naar zijn regelmatige trekken en zijn brede kaaklijn. In gedachten liet ze haar handen langs zijn wangen glijden en haar vingers zijn volle lippen strelen. Michelle echter, die haar nooit een blik waardig keurde, had haar dromende ogen gezien en liep nu met een spottend lachje ineens naar haar toe. 

 

‘Karina, foei, zo kijk je niet naar klanten,’ zei ze luid. Karina bloosde en haar lichaam gloeide van schaamte, toen Michelle daarna even over de arm van de mooie man streek en vroeg: 

‘Lig je wel comfortabel zo, onder de ogen van deze smachtende maagd? Het is maar goed dat ik je knip dadelijk, ik weet wel hoe ik je sexy naar Club Ibiza krijg morgen.’

Hij had zijn ogen geopend en naar Michelle geglimlacht. Zijn witte tanden staken af tegen zijn getinte huid en zijn bruine ogen glommen. De paar seconden die de knapperd en Michelle veelbetekenend naar elkaar hadden gekeken, resoneerden in haar onrustige brein van deze avond.  Het was net of die glimlach doorsijpelde en met woedende druppels gaatjes smolt in het fijnmazige netwerk van haar onzichtbaarheid. 

‘Genoeg! Het is genoeg!’

 

Ze stond op, startte haar oude laptop op en keek op youtube alle filmpjes die ze kon vinden over make-up. Ze noteerde de adressen van boetiekjes waarvan ze online sexy jurkjes had gezien. Met het blocnote nog naast haar kussen, viel ze eindelijk in slaap.

De volgende ochtend stond ze vroeg op en nam bij de pinautomaat bij het station zoveel spaargeld op als was toegestaan. Ze was nerveus maar keek vastberaden vooruit, de nog lege winkelstraat lag voor haar.  Met een papiertje waarop ze alle adressen had geschreven in haar trillende hand zette ze de eerste stap op het zebrapad.

In Club Ibiza viel ze hem meteen op. Met een wulps lichaam, een vlammende oogopslag en een grote bos rode krullen trok ze alle aandacht naar zich toe. Ze had een strakke zwarte jurk aan, waar kanten BH-bandjes zichtbaar doorheen schemerden. Aan haar voeten prijkten zilverkleurige stiletto’s. Hij sidderde bij de gedachte dat ze haar stevige dijen op zijn schouders zou leggen en haar scherpe hakken in zijn rug zouden prikken. Nonchalant liep hij met zijn drankje naar haar toe. 

‘He schoonheid, wil je wat van me drinken?’. Ondanks haar prikkelende verschijning keek ze hem met een zachte, bijna verlegen, blik aan. Ergens kwam ze hem bekend voor, maar hij liet dat voor wat het was. Hij wilde haar hebben, vanavond nog, en startte zijn versier-offensief.

 

In de nacht bracht hij haar naar huis in zijn zilvergrijze BMW. De hele avond hadden ze flirtend, dansend en zelfs zoenend doorgebracht, waarbij hij zijn opgezwollen kruis tegen haar aan schuurde en zijn hand op haar ronde volle kont legde.  Karina genoot van iedere seconde, ze genoot van haar eigen begeerlijkheid, van zijn aandacht, van alle emoties en lusten die in haar losbarstten. En vooral van het feit dat ze hem van Michelle, die jaloers vanaf de kant had staan toekijken, had losgeweekt.Deze avond mocht voor altijd duren! Een beetje tipsy legde ze haar hoofd achterover op de hoofdsteun en glimlachte naar hem...

Tijdens het rijden liet hij zijn hand verdwalen vanaf zijn versnellingspook naar haar benen. De strakke zwarte stretchstof van haar jurk liet zich makkelijk omhoog stropen. Karina verzette zich niet, sterker nog, ze maakte het hem zo gemakkelijk als ze zelf kon bedenken. Ze stroopte haar jurkje op en zat in haar kanten slipje op de leren autostoel. Hij floot even tussen zijn tanden: 

‘Hot Shot! Jij weet tenminste wat je wilt.’ 

Hij wrong zijn handen tussen haar dijen, haakte zijn duim achter de rand van haar slipje en, terwijl hij ongeduldig met Karina’s bed in gedachten met hoge snelheid over de B-wegen reed,  liet zijn vinger tussen haar lippen door naar binnen glijden.

Karina was kletsnat, hij trok even zijn vinger terug en likte deze langzaam met zijn tong af. Weer liet hij zijn vinger bij de nu kreunende Karina naar binnen glijden. 

‘Zet je voeten maar op het dashboard lekkertje,’ spoorde hij haar aan, ‘dan kan ik nog  beter bij je geile strakke kutje.’ 

Karina deed wat hij vroeg en liet de storm die in haar binnenste woedde door zich heen gaan. Haar klitje was zo gezwollen dat ze niet kon geloven dat dit mogelijk was. Ze had zichzelf wel vaker bevredigd en ze vermoedde dat ze zelfs wel eens een orgasme had gehad. Toen had ze liggen masturberen met een komkommer, ze voelde een beetje schaamte als ze daar aan dacht. 

Maar dat ze zó was aangeraakt, zó gewild was, dat was haar eerste keer in de 25 jaar dat ze bestond. 

‘Jezus, wat heb jij een heerlijk strak doosje zeg, alsof je zo uit de verpakking komt!’ 

Met een hand aan het stuur en een hand tussen haar dijen raasden ze de nacht in. Karina bewoog haar heupen nu mee en kreunde luid. Hij keek af en toe opzij, en zag, toen ze onder het licht van een lantaarnpaal doorflitsten, de glinstering van haar geil op zijn leren stoel oplichten tussen haar benen. 

‘Oh God, wat een heerlijke stoot,’ dacht hij. 

Hij haalde zijn  vinger uit haar soppende kutje en bracht deze naar haar lippen. Even leek Karina te aarzelen, niet wetende wat te doen, maar al snel had ze door dat ze zijn vinger moest aflikken. Langzaam liet ze haar tong van boven naar beneden glijden en proefde zo zichzelf.

‘Doe het zelf meisje,‘ hijgde hij nu, ‘laat me zien hoe je jezelf klaarvingert. Toe dan! Ik doe met je mee.’ 

Meegevoerd door de seksuele spanning, bracht Karina haar handen tussen haar opgetrokken dijen, schoof het slipje van haar kruisje opzij en deed precies zoals hij had gedaan: haar vinger verzonk diep in haar maagdelijke knijpende kutje. Te weten dat hij naar haar keek en naar haar verlangde, was bijna meer dan ze kon verdragen.

Ondertussen had hij zijn broek opengeritst en haalde zijn lul tevoorschijn. Hij voelde aan zijn kloppende geilheid dat er niet veel nodig zou zijn om te komen. Maar hij wilde nog even genieten en bewoog beheerst en rustig zijn hand op en neer, af en toe opzij kijkend hoe Karina nu als een bezetene over haar klitje wreef en de vingers van haar andere hand naar binnen stak. Hij barstte bijna toen hij aan het schokken van haar heupen zag dat ze een orgasme binnenviel en hoorde hoe ze een langgerekte dierlijke kreet uitstiet.

Zijn ogen flitsten tussen de donkere weg voor hem en de geile dame naast hem en zijn hand om zijn harde pik ging als vanzelf steeds sneller. Toen hij zag hoe een grote hoeveelheid geil over haar handen, op zijn leren stoel, uit haar kutje spoot en ze haar benen wijd spreidde om haar orgasme de vrijheid te geven, spoot hij over zijn hand en zijn stuur en zijn broek heen.

Hij zette de auto aan de kant. Karina durfde hem niet aan te kijken, bang dat ze als een freak zou worden beschouwd. Ze begreep zelf ook niet precies wat er was gebeurd. Tot haar opluchting legde hij zijn hand op haar achterhoofd en streelde even door haar rode nieuwe haar.

‘Lik het op,’ fluisterde hij. 

Karina keek hem verward en vragend aan. Hij zette kracht met zijn hand en boog haar naar zijn kruis toe. 

‘Toe dan, lik het van me af, jij geile donder.’

Karina gaf mee, ze kon hem niets weigeren, het zou er zeker bij horen. Terwijl ze zich naar voren boog en hij toekeek hoe ze voorzichtig en kokhalzend zijn nog druipende pik in haar mond nam, zagen ze beiden niet hoe koplampen met grote snelheid achter hen opdoemden aan de horizon. Ze zagen ook niet de bloeddoorlopen ogen van een hysterische Michelle, die hijgend van opwinding  zeker wist dat ze hen kon inhalen. Ze hoorden ook niet hoe Michelle fulmineerde: 

‘Ploert, je was van mij, je hebt naar mij gelachen. Fucking Bitch, hem zo te verleiden! Denk je dat je mij aankan, met je nageltjes en je krulletjes en je jurkje...ik weet waar je woont, kuttekop, ik weet.....’ 

Michelle probeerde nog te remmen voor de scheef in de berm geparkeerde BMW, maar het was te laat. In haar furie reed ze vol tegen de achterzijde van de zilvergrijze BMW. De kaken van Karina klapten dicht.

De volgende ochtend pas treft de politie de curieuze scene aan. De auto’s roken nog na, de schade is enorm. Geen van de slachtoffers is nog in leven. Het heeft niet de krant gehaald hoe ze zijn aangetroffen, zelfs de de naaste familieleden wordt de gruwel bespaard.

Karina is gestikt met een afgebeten penis in haar mond, haar benen bloot en verwrongen en haar rug gebroken. Hij is doodgebloed, waarschijnlijk omdat hij vastzat onder dashboard, verkreukeld door de boom voor hen waar ze met kracht tegenaan geduwd zijn. Michelle is dwars door de vooruit gevlogen en ligt eenzaam in het koude bedauwde gras in de berm.

 

Het duurt lang voordat Karina is geïndentificeerd: niemand herkent de rode schoonheid in de strakke zwarte jurk en de zilveren stiletto’s.

Reactie schrijven

Commentaren: 0