App-s@x

Ik lag als een Ma Flodder half in – half uit mijn tent, te kijken naar de bergbeek die vlak voor mij langsstroomde met een sigaar in mijn mond. Het geluid van het kabbelende water siepelde de hele dag mijn brein binnen, tot ik er bijkans gek van werd. Vanwege de natuurcamping situatie had ik me al een week niet geschoren op de plaatsen waar ik altijd geschoren ben in het normale leven. De verslippering had zich op grote schaal ingezet, alleen het trainingspak ontbrak nog.

 

En toen, juist toen, kwam zijn appje. Het ging over mijn kont, om eerlijk  te zijn. Dat kwam omdat ik die vakantie het heerlijke boek ‘Overgave’ aan het lezen was van Toni Bennet. Mocht u nog geen fan zijn van anale sex, leest u dit vooral, dan wordt u direct bekeerd. Ik had op een goed WiFI moment dit gemailed, als een soort boekbespreking. En nu kreeg ik dus een app terug. Dat hij de hele dag al zat te mijmeren over mijn kont, hoe hij me daar zou kunnen nemen (de posities), en hoe onze eerdere intermezzo’s  aangenaam de herinnering passeerden. Oef! 

 

Mijn tent en ik bereikten die nacht bijzondere warmte-records. Zwetend lag ik op mijn luchtbed te draaien en dat kabbelende klotebeekje te verwensen (want ik kon er niet door slapen). Ik had zijn appbericht al een keer of 100 gelezen, zoals vrouwen die verliefd zijn plegen te doen.  En zuchtte nogmaals van heftig verlangen naar de beloofde posities en van verrukkelijke herinnermomenten. 

Terwijl ik voor de 101ste keer dat appje las, zag ik plotseling dat ook hij online was. Midden in de nacht, een uur of drie was het! Met een trillende vinger appte ik een korte boodschap.  Ik vertelde dat ik niet kon slapen en telkens moest denken aan zijn belofte. Voor we het wisten waren we in een heftige app-sex-sessie verwikkeld.
Telefoon-sex, een bekend gegeven. Mail-sex, voila, geen nieuws voor mij. Maar app-sex? Op een eenzame camping bovenop een berg? Een nieuwe dynamiek, destijds. Dat dus. Het kan, de techniek staat voor niets tegenwoordig. 


Toegegeven: het vereist enige oefening om snel te kunnen typen met één hand om de andere hand te kunnen benutten voor masturberende bezigheden. Oefening baart kunst, zal ik maar zeggen. En daarbij: al naar gelang tijdstip en omstandigheden gaat niet iedere app-sex-sessie gepaard met fysikiteiten. Ik bedoel, een vergadering op kantoor leent zich niet tot enige uitingsvormen van fysieke aard. Het ‘’onder tafel stilletjes appen” maakt het evenwel bijzonder spannend. En noodzaakt een privé-moment, ergens in het gebouw, om de opgebouwde spanning te verlossen.  Waarover weer ge-appt kan worden natuurlijk. Sjucht, het leven is mooi.

 

Enniewee, ik dwaal af, sinds die heugelijke dag is app-sexen opgenomen in het Lustrepotoire. Wij, als in Lustgenoot en ik, kienen onze momenten goed uit. Overvaltechnieken in niet-passende realiteitsmomenten, zoals een werkgerelateerde vergadering, voegen een frisheid toe in iedere conversatie. 

Nu heb ik, in mijn naïeve onschuld (voor zover je bij mij van onschuld spreken kunt), lang gedacht dat wij heel bijzonder waren om de uren, dagen, weken dat wij elkaar niet zien met angeheiterte apps te overbruggen. Tot ik, al even geleden, ontdekte dat zowaar half Nederland zich hiermee bezighoudt. Alleen, niemand heeft het er over! Zelden ontdek ik in gesprekken, blogjes of aanverwante media dat men aan app-sex doet. Misschien wordt het niet als zodanig herkend? Heb ik hier een miskend genoegen aan de hand?

App-sex kan overal, dat maakt het zo leuk. In de trein, tijdens college, in het eenzame bed of op de bank naast je moeder, om maar wat te noemen.  Het is ook enig om actie-foto’s toe te voegen. En tegenwoordig biedt de techniek voice-recording en live-filmpjes. 

Behalve dat het enig is, is het vooral geil. 

Awel, app-sex blijkt een wijdverspreid fenomeen te zijn en verdient daarmee een eigen plek in de heerlijke lijst van sexuele activiteiten.  Ik heb ontdekt dat je een app conversatie, lang of kort, kunt exporteren als een mail. Nu heb ik het zotte idee in mijn hoofd om enkele leuke mensen om mij heen te verleiden dit te doen en mij die app-sex conversaties toe te zenden.

Ik zou toch best eens op een willekeurige avond willen lezen wat voor warme toewensingen en fantasieën in cyberspace worden uitgewisseld. Ik heb zo het vermoeden dat het best nog een mooie bestseller zou kunnen opleveren. Je kunt tenslotte alles zeggen, veilig via de app. Vast heel veel dingen die in het echte leven, face-to-face, niet zomaar uitgesproken durven te worden.

 

 Voordat u nu direct aan het experimenteren slaat en ik word bedolven onder mail met app-sex conversaties: ik kies graag mijn eigen doelwitten . Voor de inspiratie van mijn eigen verhaaltjes heb ik de conversaties met mijn eigen heerlijke Lustgenoot tevoorschijn getoverd. We hebben het hier over een paar duzend appkes. Behalve dat het weer opwindt en me een grote glimlach bezorgt, zitten er een paar mooie verhaaltjes in.  Voorlopig kan ik weer aan den schrijf met nieuwe inspiratie!

Reactie schrijven

Commentaren: 0