3e Ronde: 16-04-16

Mon Dieu, het was weer een zinderende derde ronde. We gingen er met 34 deelnemers in en kwamen er met 27 weer uit. De concurrentie is hevig en de verhalen worden, vind ik, steeds beter. Mijn inzending werd een keurige zesde plaats, daar ben ik blij mee! Dank wederom voor het stemmen. De opdracht luidde: in de vorige ronde hebben jullie masturbatiescènes geschreven. Jouw personage werd onbewust gadegeslagen door een ander. Beschrijf in maximaal 150 woorden hoe de voyeur het heeft ervaren. Jij mag niet jouw eigen masturbatiescène gebruiken en er mag geen dialoog voorkomen in jouw verhaal.

Als je hier klikt, lees je de hele uitslag. En hieronder lees je natuurlijk wat ik schreef, op de prachtige voyeursscène van Mahotsukai.

 

Housewarming

‘s Avonds meet ik mijn nieuwe souterain op. De twee andere bewoners in de nieuwbouwstraat heb ik nog niet ontmoet en naar buiten kijkend zit ik op de lege vensterbank een biertje te drinken. 

Aan de overkant toont een schaars verlicht raam een sensuele vrouw, als een beschenen schilderij op een donkergrijze muur. Schimmen van kaarsvlammen likken langs haar wijdgespreide dijen. Met haar blik op een punt boven mij gericht, bewegen haar handen in een draconisch ritme. 

Ik stel me voor dat ik haar dildo ben, die ze daar zo geil in en uit laat glijden. 

Mijn hand om mijn pik gaat in haar tempo mee. Ik zie dat ze wellustig haar rug kromt en ze met haar mond een groteske O vormt. 

 

Wanneer ik boven mij een langgerekte climaxale kreet hoor en de schilderij-vrouw tegelijkertijd begerig de natheid van haar handen zie likken, golft het zaad langs mijn vingers.

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0