Thewa #9 Vrij!

Een Thewa dat heerlijk tot de verbeelding sprak deze maand: "Een gevangene wordt vrijgelaten uit de gevangenis". Lees hieronder mijn bijdrage: Elf stappen!

 

 

 

 

Elf Stappen!

 

Elf stappen heen, elf stappen terug. Als ze heen was, draaide ze op haar hakken om haar as en in dezelfde beweging zette ze dan haar voet weer neer als eerste stap terug. Zo haalde ze precies de elf. De kadans liet ze niet onderbreken door haar gedachten, geen seconde aarzelde de bal van haar voet. Een enkele keer plaatste ze haar handen tegen de koude muur om zich af te zetten tijdens haar  hakkendans. Bij iedere stap die ze deed, dacht ze aan Guus. Aan zijn enorme ballen en aan zijn verschrikkelijke grijns. Iedere stap, elf heen en elf terug, bracht haar dichter bij hem. Was het toeval, dat zij hier precies elf jaar zat? En dat zij na elf stappen heen en elf stappen terug, urenlang op iedere dag van die elf jaar, nu vrij zou komen? 

Elf stappen heen en elf stappen terug kronkelden haar gedachten rond in haar herspenpan. Voor haar leek de tijd verveelvoudigd te zijn. Elf jaar leken wel elf keer elf jaar. Maar niet voor Guus, dacht ze. Guus had gewoon doorgefeest in die elf jaar. Wedden? Die was gewoon naar Blue Moon gegaan, met dat zwarte trainingsjack met Japanse tekens die niets betekenden. Guus had gewoon biertjes gedronken, leunend tegen de bar, en een blowtje gerookt na het poolen. En met zijn enorme ballen zichtbaar in zijn net te strakke broek, was hij vast af en toe tegen één van die meiden aan gaan staan.  Ongegeneerd, want zo was hij. Daar had hij mee gescored hoor, met die zelfverzekerdheid van hem. Haar buik trok samen en ze versnelde haar pas. 

Ze had niets gezegd tijdens de rechtzaak. Geen woord! Ze had alleen naar die “vriend” van Guus gekeken die schuin tegenover haar zat in het getuigenbankje, maar niet geluisterd. De woorden die uit zijn mond kwamen lokten afschuw uit in de zaal, maar ze had niet het idee dat die over haar gingen.  Moord? Belachelijk! Guus wachtte gewoon op haar, echt wel!

 

“Jawel, ze vond het leuk dat hij achter haar ging staan hoor. Ze boog zich met de keu over de pooltafel en hij stond dan zo achter haar, je weet wel. Ik kon duidelijk zien dat ze haar kont naar achteren duwde, tegen zijn kruis aan. We maakten er nog grapjes over. ‘Schiet ‘m erin Guus’, van dat soort werk. Hij kocht een paar witte wijntjes voor haar en ze sloeg ze achterover alsof het limonade was. Ze had er zin in, dat was zo klaar als een klontje. Een uurtje later zijn ze samen vertrokken, ik denk naar haar huis. De volgende avond was Guus weer in onze kroeg. Hij vertelde dat hij goed had gescored bij haar en we sloegen hem op de schouders. Ja, laat dat maar aan Guus over! Hij had...uh...speciale attributen zeg maar, de vrouwtjes waren er gek op. Tot zij langskwam dus. Hij had al een nieuw wijffie op het oog en stond op zijn speciale manier haar op te draaien toen zij – en hij had op haar gewezen – binnenkwam. Toen ze Guus zag staan met die nieuwe, liep ze rood aan van woede! En dat werd hem fataal, nondedju,” blaatte hij en schoot weer vol.

Ja, dat herinnerde ze zich vaag. Logisch toch, dat ze kwaad was geworden? Die ene nacht was zo mooi geweest, zo geil! Toen ze bij haar thuis aankwamen, konden ze niet meer van elkaar afblijven. In de lift stonden ze al te zoenen en tegen elkaar aan te rijen. Zijn handen wurmden zich onder haar topje en hij draaide hard aan haar verstijvende tepels. Toen hij zijn kruis stevig tegen haar aan duwde, kon ze bijna niet geloven wat ze voelde. Een enorme bult, een verrukkelijke hardheid, kloppend en dik en overweldigend! Een stroomstoot van geilheid trok daar haar lijf als ze dacht aan zijn grijns toen hij de verbazing in haar ogen zag. 

Thuis haalden ze niet eens haar bed. Ze giechelde bij de herinnering, ongeduldige pubers waren ze geweest! Elkaar uitkledend, door de gang, op de bank, op de grond...ze ontdekten elkaar van onder tot boven. Guus was geen romantische gentleman, maar jeetje, hij maakte haar geiler dan ze ooit eerder had ervaren! Ze wist nog ieder detail. 

 

Ze lag wijdbeens op de bank, haar slipje had hij naar beneden getrokken en bungelde verloren aan haar enkel. Haar strakke stretch-rokje zat opgerold. Guus dook tussen haar benen en beet in haar clitoris, stak zijn tong in haar smakkende kutje en kneedde ondertussen haar billen. God, wat een verrukking! Maar het werd pas echt heftig nadat ze was klaargekomen. Ze beleefde alles weer, zoals iedere dag. Elf stappen heen en elf stappen terug.

“Zo, nu ik,” had Guus gezegd nadat ze was gekomen. Opgestaan trok hij zijn broek naar beneden en onthulde voor haar gezicht het geheim van zijn zelfverzekerdheid. Ze slaakte een zucht bij het zien van zijn ‘apparaat’, zoals hij het noemde.  Een goed geaderde kaarsrechte pik van zeker 20 centimeter sprong tevoorschijn. En daaronder die enorme ballen, zo groot als sinaasappels! Hij had ze geschoren en de glimmende huid maakte dat ze op barsten leken ze staan. 

“Zuig maar, lekkertje,” hijgde hij, “mijn apparaat is er voor gemaakt, voor geile mondjes zoals die van jou.”  Oh, wat een genot om de enorme eikel tussen haar lippen te nemen en haar handen om die pulserende ballen te vouwen. Haar rode lippenstift liet halverwege zijn pik een rode ring achter, verder kwam ze niet. Hij legde zijn handen om haar hoofd en pompte grof en ritmisch zo diep als het ging in haar gretige mond. Tegen haar keel aan, kokhalzend, met het speeksel langs haar kin, zoog ze hem af of haar leven ervan af hing. 

Guus kreunde: “Zuig dan, tjezus, wat zuig je lekker, kom op, dieper! En kneed mijn ballen, jaaaaa, lekker zo, jij lust er wel pap van he, geile teef die je bent, toe dan, King Kong neukt graag geile bekkies....,” hijgde hij haar toe. Het wond haar op zo door hem genomen te worden en wreef ondertussen hard tegen haar klitje. Met haar ene hand kneedde ze die enorme ballen en met de andere vingerde ze zichzelf als een bezetene. Ze kreeg pijn in haar kaken en verslikte zich bijna, maar ze zette door, vervuld van genot dat ze Guus zo kon behagen. Hij gromde dierlijk toen hij ineens zijn pik terugtrok, haar hoofd achterover duwde en met een paar ferme trekbewegingen een enorme hoeveelheid zaad over haar gezicht spoot. Het zat overal: in haar ogen, neusgaten, haar nek, haar mond....ooh, ze had alles met haar tong van haar wangen gelikt en waar ze met haar tong niet bijkon, veegde ze met haar vingers naar haar trillende lippen. Ze kwam heftig klaar toen hij de laatste druppels over haar uitschudde.

 

Het kwam omdat het al zo laat was en ze elkaar nog niet goed kenden, dacht ze, dat hij zo snel zijn broek omhoog hees, haar een vluchtige slaap-lekker-kus gaf en vertrok. 

“See you,” had hij gezegd. Nu ze zijn meisje was, was het toch logisch dat ze boos werd toen ze Guus de volgende avond met een of andere kirrende ordinaire meid aan de pooltafel had zien staan? 

Elf stappen heen, elf stappen terug. Haar stappen werden nu driftiger en haar herinneringen vager. Ze wist nog dat ze hem aan zijn trainingsjack had meegesleurd naar de steeg achter. Zichzelf tegen hem aan had gewreven en haar handen naar zijn kruis gingen. Wat zei hij ook alweer? 

“He, het was tof, maar nu ben ik met een andere chick bezig”? “Neeee!” had ze gezegd.

Het werd een kleine worsteling. Ze wurmde zijn broek open en haalde zijn ontzagwekkende “apparaat” tevoorschijn. Natuurlijk liet Guus haar begaan, ze deed het veel te lekker, dat snapte ze wel. 

Ze liet haar tong over zijn eikel glijden en groef ondertussen die heerlijke joekels van ballen uit zijn strakke boxershort tevoorschijn. Guus wilde weg, maar aarzelde en groeide tussen haar lippen.

“Kom op meidje, een andere avond is King Kong weer voor jou, toe nou, ik ben bezig weet je wel...ik heb geen tijd om al mijn chickies op een avond te doen joh...”

 

Ja, dat zei hij, chickies. Het gonsde ook nu weer achter haar slapen. De herinnering dat ze daarna haar mond wijd opende, zijn enorme ballen naar binnen propte en haar kaken zo hard mogelijk op elkaar klemde, duwt ze weg. De smaak van zijn bloed die haar aanspoorde King Kong af te bijten kruipt ook nu nog vaag over haar tong. De rode substantie die langs haar kin droop, voelde net zo heerlijk als zijn zaad van de avond ervoor. En terwijl hij gillend en vloekend op de smerige grond van de steeg leegbloedde, smeerde ze hem uit met haar vingers over haar wangen en kwam klaar.

Elf stappen heen en elf stappen terug. Nog een paar dagen, dan kan ze Guus weer zien. 

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    EWA Nederland (maandag, 21 maart 2016 18:14)

    Wat een moorddadige dame! Goed verhaal, ik heb genoten :)