Een koude kont

Gisteren heb ik mijn website eens opgeruimd. De blogjes puilden van de pagina af en ik werd er op attent gemaakt dat  het wel een heel lange scroll werd. Derhalve: opruimavond op de website. Ik heb mijn blogs van ‘Liza Vandaag’ gerubriceerd naar jaartal aan de linkerzijde en de EWA-bijdragen gerubriceerd naar soort. Heerlijk, een beetje overzicht.

 

 

 

 

 

Afijn, daar ik zo bijna 150 van de blogs, verhalen en verslagen moest rubriceren, ging ik de verveling tegen met een goede sigaar en bleef ik  lezend dralen in mijn eigen blogs. Errug leuk om ze weer te lezen. Vooral wat ik dan precies een jaar geleden deed. En vandaag, een jaar geleden dus, schreef ik een pleidooi voor een Lustig en vooral Aantrekkelijk Leven dat verder gaat dan alleen het bekende Brill-fenomeen ‘Rokjesdag’. Wilt u bemind worden, dan is de beste strategie zelf te beminnen! Wilt u begeerd worden, begeer dan zelf en straal begeerte uit. Zoiets. Heel NLP, oei.

 

Enniewee, aangezien ook dit jaar rokjesdag ieder moment kan ontluiken, gaan ook bij Liza Daen de scheurpantys weer in de verstopdoos en komen de kousen weer in het dagelijkse patroon. Ik heb al weken een zeer voetje na een uitglijder op de stoep en platte schoenen aan, maar toch trotseer ik het ongemak en staan ook de hakken weer op het menu voor komende weken. No pain no gain toch? 

 

Ik heb deze flauwe winter al heel wat koudere dagen getrotseerd en ben dapper met de sliploze dagen doorgegaan. Dat is makkelijk bedacht, want met tijd en wijle heb ik mijn eigen billenwarmer binnen handbereik. Een koude kont heeft veel voordelen, waarde dameslezers! Het is het een uitstekende methode om de eigen sexiness te voeden. Voor de angsthazinnetjes voor blaasontsteking heb ik hierbij wat goede tips!

 

In de winter draag ik wat dikkere en langere rokken, zo tot op de kuit. En dan niet van die zedige Doris Day opwaaidingen, maar lekker strak om ‘The Bod’ heen gedrapeerd zodat kont en kuiten goed zichtbaar blijven. Hoe strakker hoe beter, eerlijk gezegd. Typetje ‘secretaresse’. Voordeel is dan namelijk, dat de dijen warm tegen elkaar gedrukt blijven. Sterker nog: als u kousen draagt en het Kruis ontbloot blijft, zorgt het lichaam zelf voor de warmte. Zo fijn is de natuur nu eenmaal. 

 

Door de strakheid van de rok waait er geen windje langs en blijven de dijen zedig gesloten. Dat is echter schone schijn, want als je zedeloos zonder slipje en met kousen de dag doorbrengt, wordt u daar zelf wel angeheitert van. Warme gedachte die passeren, zijn voelbaar vloeibaar aanwezig op de dijen. Waar katoenen degelijkheidjes en pantys direct alle vochtigheden absorberen, geeft het sliploze kruis alleen maar meer aanleiding nog warmer te worden. Echt waar, ik nodig alle dames uit het eens te proberen! 

 

Hoe kouder de kont, hoe warmer de…uhm…mond (ik bedoel natuurlijk kruis, maar dat rijmt niet). 

Tegen de tijd dat u de avond nadert en uw Lustgenoot tegemoet treedt, is er niets verrukkelijker dan de strakke rok omhoog te (laten) schuiven en warme stevige handen soelaas te laten bieden. Ook hierbij geldt wederom: dat bevordert de warme kruizencirkel. 

 

Aangezien mijn Lustgenoot zich heeft ontpopt tot een ware billenbijter, kan ik niet wachten om met een super koude kont te arriveren om deze al blazend, wrijvend, kussend en bijtend te laten opwarmen. Kijk, daar ligt de gain, dames, de winst die volgt op het bibberende afzien. Awel, mijn kont is wel gewend aan geselingen en wordt tegenwoordig al blij als het buiten licht heeft gevroren. Dan weet ze namelijk dat Liza extra aandacht besteed aan het krijgen van een koude kont en anticipeert op een feestje. 

Hoedanook: ik vertrouw erop dat mijn tip bijdraagt aan veel blote koude kontjes in de voorpret voor rokjesdag. 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Je fan (donderdag, 03 maart 2016 19:15)

    Na het lezen van je blog, hoop ik een dame te treffen die hetzelfde doet ;)

    Xxx