Blog-Block

U bent van mij gewend dat ik zo’n beetje wekelijks een blog de wereld instuur.
Sommige worden uitzonderlijk goed gelezen, anderen bevallen een stuk minder. Ik blog er meestal niet minder van, al is het fijn als de lezer waardeert waar ik hard aan werk.

 

Vandaag, uitgerekend op Valentijnsdag, heb ik een Blog-Block. Jawel, het overkomt iedere blogger, schrijver of dichter wel eens, ook Liza Daen. Ik kan me niet onttrekken aan een gevoel van wanstaltigheid als ik alle berichten op facebook en twitter en reclame en tv zie, over het verklaren van de liefde aan je geliefde. Bah, commercieel gedoe. Valentijnsdag is, dacht ik dan hoor, vooral bestemd voor het anoniem verklaren van je liefde aan degene die nog helemaal niet weet dat je verliefd bent.

 

‘Aaahw,’ hoor ik nu wat stemmen opgaan, ‘zou Liza Daen dan helemaal geen Valentijn hebben ontvangen, dat ze zo zuur reageert? En dan maar een writers-block gebruikt om haar zieligheid te verbergen?’

Niets van aan, beste lezer! Ik ben de dag uitermate goedaardig begonnen, met een warme Lustgenoot aan mijn zijde, die mijn dag op zeer angeheiterte aangename wijze liet starten. Het weer buiten, zo grijs en natte sneeuwerig en koud, was eigenlijk extra lekker om samen onder de dekens te blijven. Na een ijzig rondje met Heer Z. ben ik gewoon weer tegen de aantrekkelijke achterzijde van voornoemde Lustgenoot aangekropen, gewapend met een laptop om een fijne blog te schrijven.

 

Leuke onderwerpen als “De kunst van het geil wakker worden”, “Bijten als Ontbijt”  (ik ben een groot fan van bijten) die nog op mijn lijstje staan ten spijt, ik kreeg er niets zinnigs uit. De inspiratie verdween ook spoedig onder het kussen, toen Lustgenoot en ik, in afwachting van de publicatie van de inzendingen van opdracht 1 voor de Erotische SchrijfMarathon van EWA, begonnen te allitereren.

 

Onzinnige zinnen van Lustgenoot als “Heer Z zit aan zijn zak te zuigen,” hebben dan wel bijgedragen aan de slappe lach, maar helaas niet aan enige inspiratie voor een opwindend blog dat nog ergens over gaat. Er zit niets anders op dan het gewoon te erkennen: ik heb een Blog-Block. Wat nu? Ik wil u best vertellen hoe ik van de week me enorm vermaakt heb met mijn kleine Roze Dame (met batterijtjes), maar het wordt toch minder opwindend als ik in de modus van het allitereren blijf.  Zeg nou zelf: “Vingerende vrouw verwenst Valentijsdag.” en dat soort werk, is toch niet aan een blog besteed.

 

Zucht. U heeft het er mee te doen, lieve Lezer. Ik dank u hartelijk voor het lezend volbrengen van deze onzin-zinnen en beloof u beterschap de volgende keer. Mocht u nog onderwerpen willen aanreiken, houd ik me zeker aanbevolen.

Vooralsnog ga ik nog maar eens al die prachtige inzendingen lezen van de EWA Erotische Schrijfmarathon, om de competitie nu al in te schatten. Als titelverdedigster voel ik de druk. Leest en stemt u mee trouwens? Achtendertig zinderende zinnen, allemaal allitererend, slechts 1 klik van u verwijderd. 

Reactie schrijven

Commentaren: 2
 • #1

  Je fan (zondag, 14 februari 2016 17:42)

  Ik ben een aantal blogjes achter, maar dat ga ik nog wel inhalen door ze te lezen ;)

  Ondanks de block blog dag is je deze blog dan toch nog goed gelukt ;)

  Xxx

  Je fan

 • #2

  Hans Bakker Schrijft (zondag, 14 februari 2016 19:10)

  Ach, zelfs een block (hoe herkenbaar overigens) tovert een glimlach op m'n gezicht