Taoïstisch vingeren

Geen idee hoe we er zo opkwamen dit weekend, maar ineens lag het onderwerp tantra op tafel. Nu ja, op het water beter gezegd, want Lustgenoot en ik zaten in bad. Hoewel het in eerste instantie heel onschuldig over het leuke boek “The Tao of Pooh” ging, verschoof het gesprek ineens naar de fameuze Sting die met zijn levenspartner Trudy acht uur achtereen tantrisch verpoost.

Oink, Lustgenoot en ondergetekende lazen in elkaars ogen toch enige schrik. Acht úúr? Achter elkaar door? Oh, en dan ook nog zonder klaar te komen! Oei, dat gaf toch even te denken en wij dompelden ons even onder.

Nu zijn wij beiden best onderlegd in erotische aangelegenheden. En we spijkeren ook met regelmaat onze kennis nog bij. Met frukkelukke filmpjes, wederzijdse verhalen of met boeken van derden. En ook meditatie is ons niet onbekend. Maar vreemd genoeg hebben wij beiden ons nooit op Tantrisch vlak begeven. Het kwam er gewoon niet van. En dat terwijl de mensheid in het oude India al eeeeeeuwen geleden ontdekte hoe mooi de hogere sekskunsten zijn.

 

Toch wisten we elkaar wel iets te vertellen. Zoals dat het lijkt te gaan om het uitwisselen van seksuele energie en het met elkaar verbonden zijn. Voorbij de fysieke geilheid en zielsmatig in contact zijn met het seksuele lichaam als voertuig. Awel, dat doet een mensch zo niet even en passant op de zondagmiddag. Lustgenoot en ik evenwel bleken best overweg te kunnen met het concept van energie-transfers en het verbonden zijn. Niet alleen in fysieke overgave, maar ook wat betreft zielsmatige intimiteiten. Niets menselijks is ons vreemd.

 

“Maar hoe blijf je dan in seksuele opwinding, als je zo lang achtereen met elkaar zit te verbinden?” vroeg Lustgenoot zich af.
“Tja, dat weet ik ook niet precies. Het gaat dus om het delen en uitwisselen van energie. Misschien over en weer, dus als het bij de een wat afneemt, dat de ander aanvult? Of zouden we dan beiden op tantrische hoogten moeten blijven? Interessant, een Lustmeditatie voor twee,” opperde ik.
“Dus je bent niet de hele tijd aan het…uhm..penetreren in vulva, mond of achterwaarts rozet?” vroeg hij met enige teleurstelling.
“Kweetniet! Zou het vasthouden van de Lustige lichaamsdelen daarbij helpen?” Enthousiast omvatte ik hierbij Lustgenoot. Met een opgetrokken wenkbrauw protesteerde hij:”Dat houd ik dus niet acht uur vol hoor.” Het betreffende lichaamsdeel roerde zich om zijn uitspraak kracht bij te zetten. Toch gezellig, zo’n badgesprek.

 

“Maar serieus,” vervolgde ik na dit intermezzo, “dat overbrengen en delen van seksuele energie – gaat dat alleen als je elkaar aanraakt of diep in de ogen kijkt? Of kan dat ook etherisch op afstand?” Dat laatste vond ik dan weer een heel interessante gedachte. Mindgames op de bureaustoel tijdens de noeste arbeid.

"Doe je ogen eens dicht, dan probeer ik wat," zei Lustgenoot. Hij opende licht mijn knieën en seconden later voelde ik letterlijk kleine golven van genot tegen het Hart mijner Spelen. In ontzag voor zijn kunsten verzuchtte ik: Wow, hoe doe je dat?"

Toen ik mijn ogen opendeed zag ik nog net hoe hij 20 centimeter onder water met zijn vingers door het water wapperde. Met een grijns verklaarde hij:"Ik denk dat ik zojuist het Taoïstisch vingeren heb uitgevonden."
Waarop hij terugkeerde naar het aardse Westen, mij met zijn handen onder mijn kont naar zich toetrok en heel ontantrisch maar oh zo heerlijk demonstreerde hoe energie-a-la-Lustgenoot wordt overgebracht, daarbij geen chakra overslaand. Het Taoïstisch vingeren biedt in ieder geval voldoende aanleiding om eens na te denken over een vervolgcursus. Wellicht dat transcendent pijpen, al bellenblazend onder de waterlinie, een nieuwe trend op gang brengt.

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Marise (maandag, 08 februari 2016 22:34)

    Of probeer OM. Orgasmische meditatie van One Taste. Duurt maar 15 minuten en klaarkomen mag