Voorlezen bij Rolf- Loosbroek 22-01-16

Rolf van der Leest - mijn gewaardeerde collega-eroticist bij Aspekt, presenteerde op vrijdag 22 januari 2016 zijn nieuwe ero-literaire roman "Ondeugdelijke Spiegeling" op het literaire event 'De Zin van Bernheze'.

 

Aan niemand minder dan aan Anne Vegter, onze dichteres des Vaderlands, overhandigde hij het eerste exemplaar.

 

Groot was dan ook de eer voor mij het voorwoord dat ik voor deze roman mocht schrijven, op het podium voor te lezen. Een superavond!


U kunt gewoon hier klikken om naar de website te gaan van Rolf van der Leest en mijn voorwoord te lezen.

Reactie schrijven

Commentaren: 1
 • #1

  Rolf van der Leest (vrijdag, 29 januari 2016 13:31)

  Beste dame Daen,

  Het was mij reeds een eer dat uw voorwoord in mijn boek is opgenomen, maar het feit dat u vrijdag jl. afreisde naar het Brabantse deed mij beseffen hoe rijk ik vandaag de dag ben. Ik ben omgeven door bijzondere mensen en u bent er daar één van!

  Op een langdurige samenwerking,

  Rolf van der Leest