Het is een Schande!

Hoewel ik redelijk schaamteloos door het leven laveer, heb ik evenwel met het schaamrood op de wangen een ernstige bekentenis.

 

 

 

Weet u welk standje wordt bedoeld met ‘op z’n Grieks’? Ja toch zeker? Derhalve, in mijn voorbereidingen op de Sekstest heb ik het hoofdstuk standjes volledig overgeslagen. Hoogmoedig in de veronderstelling dat ik zo ondertussen wel alle ‘hip & happening’ standjes wel ken. Hetzij door de prettige ervaring, dan wel uit de lustige standjes uit lekkere filmpjes en niet in het minst doordat ik de Kamasoetra meer dan eens heb gelezen als studie-object.

 

Welaan, ik ben keihard door de mand gevallen en mijn hoogmoed kwam daarmee dubbel ten val. Want tijdens de Nationale Sekstest werd ons gevraagd, met illustrerende plaatjes, welk standje wordt bedoeld met óp z’n Russisch’. Weet u dat? Eerlijk zeggen he!

Ik dacht dat ik het wist en koos voor de dame die met haar bekoorlijke billen richting mans’aangezicht hem aldus achterstevoren bereed. Fout, fout, fouterdefout! Dat bleek namelijk, vertelde een aantrekkelijke leeftijdsgenote die achter mij zat, ‘Texaans’ te worden genoemd, of ook wel een ‘reverse cowgirl’. Waar ik ooit nog van had gehoord. Ik had heel andere beelden bij een cowgirl, maar dame in kwestie was behoorlijk overtuigend, zat in de bizznizz en ik veronderstel dat ze het dan wel zal weten. In nader onderzoek op het web kom ik tegen dat ‘Texaans’ ook wel de ‘ruggelingse amazone’ wordt genoemd. Ik bedoel maar, het scheelt even een werelddeel.

 

En terwijl ik dus 2016 heb uitgeroepen tot het ‘Jaar van de Borsten’ (ik ben nog aan de slag met de Lust-Zodiac), dendju, wist ik niet te herkennen dat ‘op z’n Russisch’ duidt op het glijden tussen de borsten van het prachtig mannelijk lid. Ai! SCHANDE! Niet de glijdende daad, maar dat ik het niet wist uiteraard. Even Russisch intikken op Google levert al snel 75 pagina’s hits op. Ik schaam mij diep, hoe heeft dit kunnen gebeuren?

 

Eerlijk van aard zijnde heb ik deze tomeloze schande opgebiecht aan Lustgenoot. Vol ongeloof en met opgetrokken wenkbrauwen zegde hij me per omgaande gelegenheid een privé-demonstratie toe, met mijzelve als ondergaand vrijwilligster uiteraard. Welke suggestie ik met groot enthousiasme heb ontvangen.

 

Het resultaat was dat mijn schande van mij werd losgelanceerd met een snelheid van 40 tot 60 km per uur. Handig hoor, al die feitjes die ik nu wel weet. Is zo’n vreemde Sekstest toch nog ergens goed voor (al was het oerstom om jezelf op tv te zien voorbij flitsen). 

Allez, zowel mijn eer als het ‘Jaar van de Borsten’ zijn bij deze gered. 

Reactie schrijven

Commentaren: 3
 • #1

  pierre courage (donderdag, 14 januari 2016)

  ach, lisa, what's in a word, het gaat toch vooral om wat je doet??

 • #2

  Jor Adam (donderdag, 14 januari 2016 12:12)

  Ach, what's in a name, een smakelijke, sappige beschrijving is veel lekkerder ;)

 • #3

  Rolf van der Leest (donderdag, 14 januari 2016 17:12)

  Ach, what's in a name, Dame Daen? Dat moeten wij als pseudoniem-dragers toch weten :)

  Trouwens, wist u dat de reverse versie van 'the reserse cowgirl' ofwel 'Texaans' danwel 'de ruggelingse amazone' een zinnenprikkelende naam heeft? Nee? Het prachtige en zinsbegoochelende 'De godinnenrit', my favorit position!

  Groeten, Rolf van der Leest

  PS U krijgt geen standje voor deze kleine onwetendheid.