Juicy Story

Naar aanleiding van de klimaatreddende maatregelen vanuit Parijs, wil ik uw aandacht eens vestigen op een andere uitstoot. Niet van CO2 en andere narigheden, maar die van onze lichaamssappen. Een natuurlijk verschijnsel en onmisbaar voor Leven in het algemeen en lustig leven in het bijzonder.

Lichaamssappen manifesteren zich gevraagd en ongevraagd als het Lustgevoel hoog is. Tenminste, bij mij. Er zijn mensen die er minder op prijs stellen, onbegrijpelijk genoeg.

Voor mij heeft het iets magisch, natuurlijke recycling van onze eigen uitstoot. Hoe heerlijk als in het Spel der Spelen de lust en liefde zo evident voelbaar is, dat je er letterlijk van overstroomt? En dat Lustgenoot alles met je deelt? En ik alles delen kan? Nee, is niet vies, ik vind het uitermate lustverhogend. 


Recycling, vraagt u?….Zeker wel! Als ik dat ga duiden wordt het wel wat plastisch, dus voor degenen die niet van lichaamssappen houden, is dit wellicht het moment om van deze blog af te haken.  


Met recycling van lichaamssappen bedoel ik, dat we weer tot ons nemen wat we eerder hebben gegeven. Zodat niets van onze lusten verloren gaat. Dat is toch een prachtige gedachte?

Ik kan er uren over mijmeren. Zweet, speeksel, sperma, squirts…In de uren die ik doorbracht in de file waren de hoofdelijke filmmomenten dat de sappen overvloedig stroomden met name de hoogtepunten. Sinds kort werk ik dichterbij huis en mag ik met de trein, je zou er bijna  de file van gaan missen.


Het is het werkelijke delen van de sappen die het moment suprême zo bekoorlijk maken. Na een inspannend intermezzo het zweet van zijn lichaam af te likken. Mijn eigen juices van Lustgenoot te proeven van gezicht, wangen, lippen, tong en natuurlijk de Gulden Roede.  Squirten over zijn en mijn lichaam en het met enthousiasme met de handen, tong, lichaam verspreiden. Of, oehoe, een full face facial mogen ontvangen en het in uiterste langzaamheid  samen met Lustgenoot van mijn gezicht aflikken, proeven en dan nazoenen. Oink, dat zijn bijzondere intieme momenten waar ik wekenlang nog van kan nagenieten…..


Het is jammer dat op de klimaatconferentie in Parijs het recyclen van lichaamssappen niet in de eindresolutie is opgenomen. Dit is namelijk voor iedereen een haalbaar duurzaamheids-initiatief. Minder wasgoed, gratis verjongingscreme, dorstlessend  en samenhorigheid bevorderend. Deze lustige uitstoot is bovendien volkomen CO2-neutraal. Steunt allen het burgerinititatief  “recycling lichaamssappen”! Dat zal pas een juicy story geven op de volgende klimaatconferentie.

Reactie schrijven

Commentaren: 1
 • #1

  Rolf van der Leest (zondag, 13 december 2015 16:04)

  Na het lezen van dit lustige blogje is mij wel duidelijk waarom het recyclen van lichaamswarmte niet is opgenomen in de slotresolutie van de Parijse klimaattop.

  Het zou een ontegenzeggelijke stijging van de lichaamswarmte betekenen en derhalve het gelimiteerd laten stijgen van de algehele temperatuur op aarde ondermijnen.

  Neemt niet weg dat het een prachtige lofzang is voor onze lustsappen is.

  Rolf van der Leest