Thewa#4: De Sauna - oktober 2015

Het zal wel een publiek geheim zijn, maar eerlijk gezegd was ik toen nog wat onnozel en volkomen verrast geweest. Dan heb ik het hier over mijn avontuur in het bubbelbad in de sauna. Zo’n enorm bad, waar de water-massa in beweging wordt gebracht door grote zeer krachtige jetstreams. Die bevinden zich in de zijwanden.  Je hebt geloof ik ook zwembaden die ze hebben, en dan direct een soort golfslag veroorzaken. 

Afijn, ik was een jaar of 24 (dat is dus al even geleden) toen ik voor het eerst alleen in de sauna belandde. Normaal ging ik met vriendinnen of mijn moeder, maar die waren allen druk met zichzelf en niet beschikbaar. Het was koud en herfstig en ik had echt zin in wat verwennerij. Dus, heel stoer, ging ik in mijn up naar een pas geopende nieuwe sauna een paar dorpen verderop. Hoewel ik de aanspraak wel miste in het begin, was ik dat volkomen kwijt nadat ik uren in verrukking in de bijna lege stoomkamer had gezeten – nog niet veel publiek had de weg naar deze nieuwe gelegenheid gevonden. Ik liet mijn schouders, rug en benen masseren door een stevige dame en nam de grootste geitenkaas-salade die de bar te bieden had, met mijn voeten bij de open haard.  Heerlijk ontspannen begon ik aan de tweede ronde. Droge sauna, koude douche, koud dompelbad en aansluitend baantjes zwemmen in het langgerekte zwembad.  


Terwijl ik de handdoek om me heen sloeg, keek ik wat besluiteloos om me heen. Zou ik nog een dutje doen of zou ik een kruidenbad nemen? Mijn oog viel op een bordje aan de muur. ‘Jetstream-bad’, stond er op. ‘Klinkt goed,’ dacht ik, en ik volgde de aanwijzingen naar een separate ruimte. Het bad stond uit en leek net een zwembad, met dat verschil dat er aan de zijwanden een extra zitlaag was gemaakt. Ik had het bad voor mezelf alleen, het water was spiegelglad. Ik hing mijn handdoek aan de haak en liet me rustig in het warme water zakken. Heerlijk, zo te worden omhuld, de warmte zo op mijn naakte huid te voelen. Ik ging op de zitbank zitten, tot aan mijn nek toe ondergedompeld. Pas vijf minuten later begon ik te begrijpen dat iets of iemand die zogenaamde jetstreams aan moest zetten. Rondbadderend en speurend vond ik de grote rode knop aan de muur.  Een stevige klap en de eerste bubbels kwamen al vanuit de wanden en de bodem omhoog. Snel ging ik zitten en wachtte op het beloofde wonder van de jetstream.

 

Het duurde even voor alle lucht door de gaatjes was geperst, maar toen ging het behoorlijk los. Kennelijk zat ik met mijn derrière precies op enkele van die luchtgaten, want mijn dijen bibberden mee op de krachtige waterstralen. Het leek wel of mijn hele lichaam heen en weer werd geschud.  Best lekker, maar ik vond het ook wat vermoeiend. Ik keek om me heen of een minder bubbelende plaats beschikbaar was ergens op de zitbank. Die was er, een paar meter verder. Ik schoof er naar toe en zag een paar vreemde stalen hengsels aan de wand bevestigd. ‘Zeker voor de minder validen,’ bedacht ik me, omdat de luchtstroom op die plaats veel minder was, wat het zitten veel rustiger maakte.

Met mijn rug ging ik tegen de wand zitten, me niet bewust van een knop die klaarblijkelijk reageerde op beweging of het wegvallen van licht en zich achter mij bevond. Ik deed net mijn ogen dicht toen ik volkomen onverwacht werd aangevallen door een gigantische watermassa. Deze werd met zoveel kracht uit de wand achter mij gespoten, dat ik gewoon naar het midden van het bad werd geblazen, niet in staat om te blijven zitten.  Proestend keek ik verbaasd naar de plaats des onheils en zag een niet al te dikke maar enorm harde waterstraal onder het wateroppervlak bewegen. Dus daar waren die hengsels voor! 

Nu wilde ik toch eens die zogenaamde jetstream meemaken en worstelde mij door de stroom terug naar mijn zitplaats. Me omdraaien en gaan zitten was nog niet zo eenvoudig, dus ik greep met kracht de hengels vast en trok mijzelf dichterbij. Nog voor ik me had omgedraaid en een poging tot zitten had gedaan, met de jetstream mijn rug masserend zoals dat was bedacht, werd ik geconfronteerd met een volledig onbedachte en onverwachte sensatie. 

Nog met mijn lichaam voorzijdig gedraaid en op mijn knieën op de zitbank, ontving ik de stream van deze jet tegen mijn onderbuik.  Hm, het was natuurlijk onvermijdelijk dat ik me wat oprichtte op mijn knieën en de harde straal op mijn gouden driehoek liet belanden. Eenmaal in de greep van deze harde ‘hand’, was ik niet in staat me er van los te rukken. 

Je kunt rustig zeggen dat ik daar, geknield en hangend aan die stalen hengsels, voor een gigantische watervibrator hing.  Me in alle privacy wanend – er was echt geen kip te bekennen – gaf ik me over aan deze ongewone kut- en klit massage. Het duurde dan ook niet erg lang voor ik in een orgasme van ongekende intensiteit belandde. Ik ging nog net niet kopje onder! 

Gelukkig was de jetstream tijd nu afgelopen, de straal hield plotseling op en de luchtbubbels dwarrelden hulpeloos nabibberend rond, waarna het water zich herstelde. 

Na zo gedragen te zijn geweest door het water, zonk ik als een baksteen naar beneden. Ik zocht steun op de stenen bank, draaide me om en zat in geshockeerde toestand bij te komen.

Ik leunde met mijn rug en mijn ogen dicht tegen de muur en alsdan ik mijn ‘cool’ in ere had hersteld en mijn adem weer gereguleerd ging, opende ik mijn ogen.

Pas toen zag ik hem zitten, aan de andere kant van het bad, in de hoek. Hij was een stuk ouder dan ik, ik schat een jaar of veertig, maar hij zag er nog zeer appetijtelijk uit. Met glanzende ogen en een bijna demonisch glimlachje knikte hij naar me. 

‘Even wennen zeker…die nieuwe jetstreams. Maar zo te zien gaat het je heel aardig af.’

Ik wilde letterlijk door het afvoerputje verdwijnen.  Hij stond op, het water was alweer glad en rustig en hoewel hij tot aan zijn middel onder water zat, zag ik een duidelijke staat van erecte opwinding bij het heerschap.  Oh my God, hij kwam naar mij toegewaad. Ook ik stond nu op, in opperste staat van ongemakkelijkheid en bereid direct om hulp te schreeuwen als hij ook maar één vinger naar me zou uitsteken. 


‘Ik ben Nicolas,’ zei hij rustig met uitgestoken hand.  Uit beleefdheid stak ik ook mijn hand uit, een bizarre ontmoeting, een handdruk, midden in een bubbelbad. Te laat zag ik dat zijn andere hand een harde klap op de rode knop gaf.  En dat mijn enige houvast, zijn lichaam was.

Ik kan niet anders dan toegeven, dat het water alle weerstand en grenzen heeft weggespoeld. Het werd een bijzonder ontspannen avond.


Reactie schrijven

Commentaren: 5
 • #1

  Je Fan (vrijdag, 09 oktober 2015 22:56)

  Jammer dat ik niet erbij was, mmmmm heerlijk om te lezen


  Xxx

 • #2

  luckyman (vrijdag, 09 oktober 2015 23:09)

  Heel prettig om te lezen. Je hoort de schrijfster als het ware tegen je praten. Leuk verhaal.

 • #3

  Rolf van der Leest (zaterdag, 10 oktober 2015 12:49)

  Deze gevierde en begenadigd schrijfster heeft er héél bewust voor gekozen zichzelf in dit verhaal eens weg te zetten als een 24 jarige, iet wat onnozele, jongejuffvrouw. Een meer dan verdienstelijke bijdrage voor Thewa#4 van EWA Nederland!

  Groet, Rolf van der Leest

 • #4

  Antoinette (zaterdag, 10 oktober 2015 18:09)

  Wat een heerlijk verhaal! Ik had het gevoel dat ik erbij was en toekeek. Heerlijk!

 • #5

  meisje71 (zondag, 11 oktober 2015 10:27)

  DM me het adres van die sauna even! ;-)