Schrijfronde 8: 26-09-15

De erotische schrijfmarathon van EWA Nederland is intussen gevorderd naar ronde 8. En ik ben nog steeds van de partij! 
Met nog maar 6 keigoede deelnemers voorwaar geen kinnesinne om boven het gemiddelde uit te steken. Op de een of andere manier wel gelukt, want ik stond wederom op de 1e plaats. In mijn eigen optiek niet geheel terecht, want ik vond andere verhalen grappiger en beter dan het mijne. Evenwel ben ik natuurlijk superblij dat ik deze score heb behaald en vooral dat ik met 5 ijzersterke erotische schrijvers de 9e en voorlaatste ronde in ga! Dus iedereen bedankt voor de stem!

 

De opdracht luidde: Schrijf een humoristisch erotisch verhaal over een liefdesdriehoek. Laat jouw lezers lachen! Max. aantal woorden: 850
Lees hieronder mijn inzending, klik hier voor alle inzendingen!

 

Boontje

Eerlijk gezegd vond ik het prima zo. Ik profiteerde van hen beiden; wanneer het mij maar uitkwam had ik een warme man naast me. Toegegeven, het was plannen en soms wat ingewikkeld, maar al met al had ik het afgelopen jaar meer dan ooit genoten. Ergens in de periferie van mijn geweten sluimerde wel schuldgevoel dat ze niets van elkaars bestaan wisten. Maar in de armen van Paul, was Fabio mijlenver weg. En als Fabio mij nam,  loste Paul in mijn gedachten op. 

Dubbel vertroeteld zonder lastige vragen en onderlinge jaloezie, wie wil dat nu niet? 

Ik had hen, afzonderlijk, ontmoet op een beurs. De eerste avond Paul, de tweede Fabio.  Net single was ik wel in voor een verzetje en ik had niet verwacht dat het zo zou continueren. En ze hadden me ook niets gevraagd, dus ik had niets verteld. Mij konden ze dat niet kwalijk nemen toch?


Maar ja, ik had kunnen verwachten dat het een keer fout zou gaan. 

Eergisteren, toen Paul stond te douchen, hoorde ik ‘ping’ op zijn telefoon. Aangezien ik een achterdochtige aard heb, keek ik stiekem op het schermpje. In de snelheid las ik: ‘bel me zodra ze weg is, ik wil je…’, voor het verdween achter het wachtwoordscherm. De woede sloeg me om het hart, wat een rotstreek! 

Jaja, ik weet dat ik geen recht van spreken heb, maar ik voelde me ontzettend belazerd. Die ander wist dus wél van mij en dan toch met míjn vent….Ik kleedde me subiet aan en ben weggegaan, zonder een woord tegen Paul.  Onderweg naar huis zinde ik op wraak. En die nam ik, big time, gisterenavond.  Omdat Paul niets had laten horen - die zag de bui vast hangen - de asshole!


Ik regelde een date met Fabio , vermeldde erbij dat ik supergeil was en hitste hem flink op met appjes. Hij haalde me op vanuit mijn werk en zonder veel te zeggen reden we naar zijn flat, doken zijn bed in en neukten er op los. Het kon me niet schelen of hij doorhad dat ik deze wraak-partij filmde met mijn mobiel. Inclusief geluid! Het waren drie prachtige filmpjes, waarop goed te zien was hoe Fabio mij kermend in de zevende hemel kreeg. Eén van de filmpjes liet ook zien hoe ik hem pijpte, vol overgave diep in mijn keel, en hoe hij over mijn gezicht klaarkwam. Voor het effect likte ik zijn warme zaad van mijn lippen, recht voor de cameralens. 

En zei ik luid en duidelijk:  “Fabio, mijn schat, je bent de enige en allerbeste”.  Diezelfde avond nog stuurde ik het pijpfilmpje naar Paul. Met de Hartelijke Groeten aan zijn andere date.

Hoewel ik begreep dat zoiets niet al te enthousiast zou worden ontvangen, was ik woedend niets te horen! En vandaag nog steeds niet. Ik kon in de app zien dat hij het bericht had gelezen, dus waarom reageerde hij niet? De klootzak, betekende ik helemaal niets voor hem? De lafaard, de schijtluis, de bedrieger…


Om mijn vernedering te vergeten, nam ik contact op met Fabio. Dat ik het zo fijn had gevonden, nog steeds geil was en of hij vanavond beschikbaar was. 

“Lekker schat, kom naar me toe als je klaar bent.  Ik heb een verrassing!” Gelukkig, ik zat niet zonder!

Eerlijk gezegd wás ik ook geil, van de adrenaline en boosheid.  Ik was van plan Fabio eeuwige liefde te verklaren en zijn beschikbaarheid te verzekeren.
Paul had me dat vaak genoeg gevraagd - ‘Zeg dat ik de enige ben, de beste, zeg het, dat ik je alles ben’. En dan zei ik het, verkapt dan, want ik voelde me toch wel rottig als ik moest zeggen dat hij de enige was. Tja, hij neukte gewoon geweldig goed, dus zei ik wat ik moest zeggen om hem tevreden te houden. Juist daarom had ik het gezegd tegen Fabio op het filmpje, om Paul te tergen.  De verrader!

Ik kwam boven op de galerij, de flat zag er donker uit.  Alleen achter zijn slaapkamerraam zag ik flikkerend kaarslicht. Ik glimlachte, hij had mijn komst al voorbereid, de schat!

Ik heb mijn eigen sleutel, dus heel stilletjes glipte ik naar binnen. In de gang deed ik al mijn jurkje uit. De woonkamer was koud en leeg en ik sloop op mijn kousenvoeten naar zijn slaapkamer. 

Rondom het enorme bed stonden grote kaarsen opgesteld. Op de donkerrode muur tekenden zich grijze schaduwen af. Twee schaduwen om precies te zijn. Eerst begreep ik het niet goed - was de schaduw dubbel door het flakkerende licht? Ik werd ijskoud toen ik het doorkreeg. 

Fabio zat geknield, zijn hoofd achterover. Hij had zijn handen in het haar van een figuur voor hem. Een herkenbaar figuur, een bekend lichaam zelfs, een mánnenlichaam. Op het moment dat ik “Neeeee!” gilde, kwam Fabio voluit klaar in het gezicht van Paul, die zijn zaad in overgave ontving.


Paul draaide zich om, keek me recht aan en likte voor het effect zijn lippen af, precies als in mijn filmpje. 

“Mmmm schat, je had helemaal gelijk. Fabio ís de allerbeste. Dat weet ik al jaren…..”

Reactie schrijven

Commentaren: 2
 • #1

  r (zondag, 27 september 2015 14:38)

  Beste vrouwe Daen,

  Geweldig verhaal met een heerlijk plot, al had u , bij hoge uitzondering, mijn stem deze keer niet.

  Mezelf vastklampend aan de EWA-opdracht de lezer te laten lachen bemerkte ik bij verhaal vier en vijf net iets meer kaakspierspanning.

  Neemt niet weg dat de winst prachtig is en ik uitkijk naar het volgende verhaal en uw vingerafdruk ...

  Met gewaardeerde en collegiale groet, Rolf van der Leest

 • #2

  liefsel (zondag, 27 september 2015 14:47)

  niet dat het er dik bovenop lag maar mijn hoop werd bewaarheid. dacht stiekem dat het zo zou aflopen. komt er nog een driehoek van?