Boekpresentatie Lustkronieken 2

In augustus 2015 is bij Uitgeverij Aspekt het tweede boek van Liza Daen verschenen: Lustkronieken 2.

Om Lustkronieken 2 ten doop te houden organiseert Mail & Female in Amsterdam op woensdag 30 september een Boekpresentatie voor de geïnteresseerden. Ontmoeten en groeten, een private voorleessessie, een goede dronk en interessante gesprekken.


U bent van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn. Graag horen wij of u erbij bent via lustkronieken@gmail.com

Datum: woensdag 30 september 2015

Tijd: 19.30 uur

 Adres: Nieuwe Vijzelstraat 2, Amsterdam


Over Lustkronieken 2

Een jaar na het verschijnen van De Lustkronieken (deel 1) biedt Liza Daen de lustige lezer opnieuw haar erotische wereld aan in De Lustkronieken 2. Haar werk laat zich omschrijven als ‘erotiek met een vleugje filosofie’. Rauwe, tedere, wellustige en soms bijna pornografische scenes wisselt zij af met diepe emoties en blootgelegde verlangens.  De Lustkronieken 2 vertelt over wezenlijk contact tussen mensen, die zichzelf vinden in elkaar via een spiegel van lustvol genoegen.  Wederom voert Liza de lezer mee op een wonderlijke reis met verhalen, gedichten en blogs die verborgen dromen en latente verlangens van de menselijke ziel weten te raken.

De Lustkronieken 2 is een prachtig verhalenboek dat sterk tot de erotische verbeelding van de lezer spreekt, met prachtige erotische illustraties van Alexander Halo en coverfoto’s van Studio RawEdge.


Over Liza Daen

Liza Daen schrijft over Lust en erotiek. Niet alleen in haar boeken, zij is ook een zeer actieve blogger. Daarnaast organiseert zij events voor de erotische schrijvers, dichters en bloggers in het Nederlandse taalgebied, is zij actief voor EWA Nederland (erotic writers and artists) en doet mee aan schrijfwedstrijden. Daarnaast geeft zij voorleessessies en workshops.  

Reactie schrijven

Commentaren: 0