G-spot gespot

Het bestaan van een G-spot staat nog steeds ter discussie in sommige kringen, ook in biologische en medische.
Dat is toch heel bijzonder te noemen, vindt u niet? Ik bedoel, met de huidige technologie zou men toch willen denken dat alle zones in het menselijk lichaam zijn onderzocht, bekeken, gefilmd, gefotografeerd, gedocumenteerd, ontleed en gesegmenteerd, gescanned, ge-MRI-ed, gecategoriseerd en derhalve bewezen.  Zelfs al zijn wij nog niet goed op de hoogte hoe het brein precies functioneert, er is geen plek binnenin ons hoofd die niet ergens op een foto of een kaart staat.


Maar voorwaar, de G-spot staat nog steeds ter discussie.  In een eenzaam nachtelijk moment van slapeloosheid, waarin ik deze probeerde te bestrijden met een alleraardigst G-spot momentje (en daarin wonderwel slaagde, het momentje dan, de slaap liet zich niet vangen), bedacht ik mij dat het ontkennen van een zojuist door mij beleefd moment toch echt getuigt van een zekere achterlijkheid.


De G-spot is, wat mijn boerinnenverstand betreft en in gewoon Jip-en-Janneke-Nederlands, de achterkant van de clitoris die binnen in ons lichaam ligt. En in mijn optiek geen extra apart orgaan dat zich in mysteriën hult. Aangezien de natuur heel slim is, en veel perfecter in elkaar zit dan wij ooit kunnen ontleden en alles een functie, nut en noodzaak heeft, is dit vrouwelijk orgaan een zeer nuttig en aangenaam instrument in The Quest For Lust.  Het feit dat het bestaan ervan nog steeds door sommige medici en heel veel Lustonderdrukkers wordt ontkend, bevestigt in ieder geval dat er nog een weg te gaan is, met die Quest For Lust.

Klaarblijkelijk is het nog steeds een bedreigende gedachte voor bepaalde bloedgroepen in de huidige maatschappij dat vrouwen genotzuchtig zijn en fysiek gezien het mannelijk climax kunnen evenaren of zelfs voorbijstreven met multipele orgasmen (record ooit gemeten was 134 in een uur!!). Zelfs nu, heel langzaam edoch toch zeker, clitorale besnijdenis steeds minder vaak voorkomt, mondiaal gezien, is het erkennen, bemoedigen en stimuleren van de vrouwelijk sexuele onafhankelijkheid in een tragische staat van ontwikkeling. Religieuze fanatici doen nog steeds hun best de Honger van ons dames te beteugelen, tot in den extreme toe. Naast Hel en Verdoemenis wacht ons in sommige werelddelen steniging, marteling, maatschappelijke uitsluiting, verkrachting en stigmatisering. Jawel, ook hier in Nederland, getuige de reactie die ik soms ontvang op mijn schrijfsels. Inhumane toestanden op stations, afgerukte ledematen, hartverscheurende plaatjes van dode kindertjes op het strand, gemartelde dieren…dat is allemaal geen probleem. Maar een tepel op Facebook, een prachtig opwindend verhaal dat ons aanzet tot nog meer Lust en Liefde en een climaxaal genoegen – allen geheel van natuurlijke en vreedzame aard, dat is taboe.

Terug naar de G-spot lieve lezers en van mijn zeepkist af. Ik ben in de fantastische omstandigheid verbinding te hebben met een meer dan aangename Lustgenoot, die feilloos weet waar de G-spot zich verstopt. Vanuit iedere hoek en toepassing weet hij haar te ‘spotten’ – so to speak - en dat is een bijzonder talent. Bij de juiste stimulatie, heeft dit bij mij vaak tot gevolg dat er een moment van squirting uit voortkomt. Aaah, heerlijk! 

Bij afwezigheid van voornoemde Leuke Lustgenoot, ben ik aangewezen op eigenhandig optreden of het gezelschap van mijn speciaal daartoe ontworpen roze G-vriendin die op batterijen loopt. Het eigenhandig optreden hierin is niet altijd even gemakkelijk. Ik bedoel, de G-spot weet ik, natuurlijk, als geen ander te vinden. Alleen- naarmate de feestvreugde stijgt en ik in andere dimensies beland, is het wel eens “lastig” de pas op de plaats te houden – of beter gezegd: de hand en de vingers op de plaats te houden gezien de kronkelingen van het brein en het lichaam dat zich daaraan onderwerpt.  

Vandaar dat mijn roze vriendinneke het beter doet.  


Maar ik prefereer nog altijd de vaardige, strenge en hemeltergende handen van mijn Lustgenoot. Daar is namelijk geen ontsnappen aan. De intensiteit kan zo oplopen, dat mijn lichaam het bijna niet kan verdragen en het Dwingende Genot haast wil ontlopen. Alsof de rest van mijn lichaam ophoudt enige functie te hebben en ik alleen nog maar besta in mijn G-Spot, energetisch, in filosofische zin. Een welhaast religieus moment, Zen in Optima Forma en hoog in de regionen van Verbinding. Mijn bekken zijn niet meer stil te houden, alles begint een eigen leven te leiden en als Lustgenoot me dan niet in de houdgreep nemen zou, dan zou ik als een Mexicaanse springboon ergens in een standje ongelukkig terecht vallen.  Heerlijk, zoals hij me dan ‘opvangt’.


Ik vraag me af of de G-spot ontkennende garde wel eens zulke heerlijke momenten hebben veroorzaakt, gezien of ondergaan. Hebben zij ooit een Big Squirt over hun handen, hun gezicht of andere lichaamsdelen ontvangen? Hebben zij ooit mogen aanschouwen of ondergaan, hoe intens gelukkig een dame zijn kan in een G-spot moment? De clitoris tot ongekende hoogte zien zwellen van genot? Ik kan het me niet voorstellen. Het zijn vast uitgedroogde, opgedroogde, ondersexte en Lustloze mensen in een vormeloze witte jas, met samengeperste lippen, die deze ontkennende uitspraken doen.


Reactie schrijven

Commentaren: 3
 • #1

  Je Fan (dinsdag, 08 september 2015 14:53)

  Jouw lustgenoot boft maar met zo'n lekkere lieve schat als jouw.

  Xxx

 • #2

  Rolf van der Leest (dinsdag, 08 september 2015 17:21)

  Ingewijden zullen jouw breinkronkelende verhaal met genoegen onderschrijven en een lofzang zingen voor hen die deze plaats weten te benutten om de vrouw te doen laten zweven. Graag zou ik nog een extra lans willen breken voor de A-spot. Niet altijd even makkelijk te ontdekken, maar indien gelokaliseerd een plek die ook iets beestachtigs in de vrouw losmaakt!

  Forefinger on de G & middelfinger on the A for a astonishing orgasm

 • #3

  Bas (donderdag, 24 september 2015 14:09)

  Lezen..3