De picknick

Voor de workshop bijeenkomst van 25 juli 2015 luidde de opdracht:

 

Schrijf een filmisch verhaal, een filmscène, van maximaal 1000 woorden.

 

Onderstaand mijn inzending.

 

Openingsscène:

Na een warme zomerdag valt de avond. Een zwarte cabrio, met een man, goed gekleed, achter het stuur en een vrouw met een zomerjurkje ernaast, rijdt snel door heuvelachtig bosgebied. De wind fladdert haar zomerjurkje op. De man kijkt naar haar benen, zijn hand streelt de witte dijen. In de bocht kan hij net een botsing met een boom vermijden, de auto slipt en draait om zijn as. Op een stuk gras tussen de bomen komen ze tot stilstand.

Zij (geïrriteerd): Kijk dan ook niet naar mijn benen Walter, je moet op de weg letten! Dat ging maar net goed.

Hij (lachend): Wie gaat er dan ook met zulke geile benen in een jurkje in een cabrio zitten. Kom, we gaan een sigaretje roken tegen de schrik.

Hij stapt uit, loopt om de auto heen, opent haar portier en helpt haar uitstappen. Zij wankelt op haar hakken, wegzakkend in de ongelijke grasgrond. Hij houdt haar vast .


Hij: Ik zie dat ik jou ook moet bijsturen. Daar achter op die open plek staat een picknickbankje, laten we even gaan zitten.

Ze lopen naar de open plek, zij onhandig op haar hakken. Hij loopt achter haar, grijpt haar bij haar billen en “stuurt” haar zo vooruit. 

Zij (kirrend): Oh, nu denk je wel goed te kunnen sturen! Als je maar weet dat ik alleen de beste coureurs laat rijden.

Hij: Ha! Als jij maar weet dat ik niet zomaar in iedere auto wegscheur. Ik zal je eerst inspecteren.

De open plek in het bos is omgeven door hoog struikgewas. Hij grijpt haar bij de heupen en zet haar met een krachtige zwaai met haar kont bovenop de picknicktafel. Zij slaakt een gilletje. Zelf gaat hij op het bankje zitten. Zij steekt een sigaret op. 

Hij (met strenge stem): Zo, doe je jurkje maar omhoog en je benen wijd jongedame. Je hebt me genoeg laten raden, nu wil ik het echte werk zien.

Terwijl zij met één hand rookt, opent ze langzaam haar benen en streelt met haar vrije hand haar jurkje in een stripteaseachtige beweging omhoog. Haar gehakte voeten zet ze op zijn schouder.

Zij (uitdagend): En, meneer de inspecteur? (Blaast rook uit) Heeft deze motor uw goedkeuring? (Streelt nu met haar vrije hand haar kutje, ze heeft geen slipje aan)

Hij (opgewonden gejaagde stem): Hmm, ik zie dat ze goed is onderhouden. Wellicht heeft ze wat olie nodig. 

Hij buigt voorover en kust zich een weg omhoog aan de binnenkant van haar dijen.  Duwt dan met beide handen haar benen zo wijd dat zij steun moet zoeken op haar elleboog om niet te vallen. Hij doet zijn handen om haar heupen en schuift haar tot aan de rand van de tafel. Zij maakt haar sigaret uit en leunt nu op beide ellebogen achterover. Hij bijt in een van haar schaamlippen. Een “Ohw!” ontsnapt haar.

Hij: Dat ziet er heerlijk uit, ik controleer de temperatuur nog even. Blijf zitten!


Hij glijdt langzaam eerst één, dan twee vingers naar binnen (close-up). Als hij ze weer naar buiten brengt glimmen ze van haar vocht. Hij brengt zijn vingers naar haar mond.

Hij: Lik jezelf maar van mijn vingers. Is dat niet heerlijk?

Zij (Krult haar tong om zijn vingers): Hmm, meneer de inspecteur, dat smaakt naar meer. Ik geloof dat de motor op gang komt….

Hij: Houd je benen wijd!

Met toegeknepen ogen trekt hij haar bruut dichter naar zich toe. Hij brengt zijn vingers terug naar haar vochtige ingang.

Hij gaat nu staan en neemt haar in een houdgreep met zijn andere arm. Zijn hand tussen haar benen gaat snel heen en weer. Met zijn gezicht ter hoogte van haar borsten, opent hij zijn mond en bijt, door de stof van haar jurkje heen, hard in haar tepels.


Zij: Ooohw!


Hij glijdt een derde vinger naar binnen (close up) en handneukt haar snel en hard (close up). Hij staat tussen haar benen en duwt haar bovenlichaam achterover op de tafel. Zij kronkelt en houdt met haar armen gespreid aan weerszijden de rand van de tafel vast.

Zij (kermend): Zo lekker….ooohw, niet stoppen!

Zonder te stoppen, stapt hij zijwaarts, over het bankje heen, loopt om de tafel en gaat bij haar hoofd staan. Terwijl hij haar blijft handneuken, opent hij met de andere hand zijn broek en laat deze zakken. Hij brengt zijn erectie op volle sterkte, buigt haar hoofd over de tafelrand naar achteren, opent haar mond met zijn hand en brengt zijn stijve naar binnen. Haar heupen schokken, ze kokhalst maar pijpt hem gulzig.


Scene shot: van iets verder weg genomen zie je het tafereel van dit geile koppel. Ze gaan volledig op in hun spel. Je ziet dat de camera lopend steeds dichterbij komt. 


Hij: Jezus wat ben je nat en geil…

Zij (met haar mond vol): Hmm, oohhhw….

Hij haalt haar borsten uit haar jurkje en begint tegen haar borsten te slaan. Eerst zacht, steeds harder. Het geluid van zijn petsende hand weergalmt tegen het struikgewas.  Het slaat nu zo hard dat ze niet meer stil kan liggen en wild onder hem beweegt. Met een schreeuw laat ze zijn pik uit haar mond en komt gillend klaar en ejaculeert zichtbaar over haar eigen benen, zijn hand, het bankje.

Screenshot: de camera komt lopend steeds dichterbij. De kaplaarzen van een man komen in beeld. Geluid: lopen door het gras, een zwaar ademen.

Hij trekt zich af boven haar gezicht en slaat haar borsten. Het geluid van zijn tegen haar borsten petsende hand klinkt luid. Hij kermt en kreunt. Zij ligt half in katzwijm en kijkt met halfgeopende ogen naar zijn kloppende pik boven haar gezicht. 

Hij: Whoooa!

Zij (nog nahijgend): Spuit dan, toe dan, over me heen!

Screenshot: De camera is nu heel dichtbij. Op het moment dat hij ejaculeert over haar gezicht en jurkje, komt de loop van een geweer in beeld. 


Een stem:  He! Ik heb de politie al gebeld! Op mijn land worden geen vrouwen geslagen! 

Het geluid van sirenes klinkt op de achtergrond.


Reactie schrijven

Commentaren: 2
 • #1

  willem van batenburg (maandag, 27 juli 2015 14:52)

  Beste Liza,
  zoals bij de EWA bijeenkomst al opgemerkt, een filmisch verhaal is
  per definitie geen kwart of half scenario. En wat bedoel je met sceenshot. Ik zou het verhaal de picknicktafel hebben genoemd.
  Want de seksuele handelingen worden niet echt als een picknick beschreven. De setting is gelukkig origineel, waarvoor dank. Laatste kritische opmerking: de autoscene had langer mogen duren en de seksscene wat korter, zeker een verhaal met filmische potentie. Willem.

 • #2

  Bas (donderdag, 24 september 2015 14:05)

  Lezen..2