Schrijfronde 6: 04-07-15

Nou, dit keer een opdracht waarop iedereen helemaal los ging. Dat zat er aan te komen, met zo'n prachtig plaatje en een vrije tekst. Prachtige verhalen zaten er weer tussen, werkelijk! Mijn voorkeuren waren nummer 8 van Mahotsukai en nummer 4 van NaturalBornRiddim. Chapeau!
Moest behoorlijk mijn best doen niet te vervallen in cliché en een originele invalshoek te vinden. Ik eindigde op de tweede plaats, waar ik wederom heel blij van ben! Dank aan de stemmers!
Voor de uitslag kun je hier klikken.

 

De opdracht was: Gebruik het plaatje als inspiratie voor een kort verhaal. maximaal aantal woorden: 600

 

Hieronder mijn inzending:

 

Betekenend

“Maar het is echt moeilijk, Dex, zoiets schrijven als je er nog geen ervaring mee hebt”.
Yara zuchtte demonstratief, keek weer naar de tekening die ze had uitgeprint en streek er zacht overheen met haar vingers.
“Ach, niet zo moeilijk, jouw fantasie laat je nooit in de steek. Ik houd me wel stil, dan kan jij lekker verder schrijven. Nog iets drinken?”
 
Op Dex’ wenken bracht de serveerster nog een fles Cava. Terwijl ze de glazen vol schonk, dwaalden haar ogen naar de contouren van de twee strelende vrouwen op de tafel. Yara zag hoe haar hand boven het glas even trilde.
“Proost”, zei de serveerster, die een naamplaatje droeg met “Jill”.
“Dank je Jill”, zei Dex knipogend, “we zullen op jouw gezondheid drinken.”

“Haar moet je hebben Yara. Kijk dan hoe lekker ze er uit ziet, ze lijkt zelfs op de dame van de tekening. Zij gaat jouw levende fantasie worden, let maar op. Ga haar gewoon halen, voor ons, met de tekening in je hand. Toe, kom op, niet aarzelen…” Zonder tegenspraak stond Yara op, liep met afgemeten passen naar de deur waarachter Jill was verdwenen en glipte naar binnen. De tekening trilde tussen haar vingers. Jill, klaarblijkelijk aan het einde van haar shift, was zich aan het omkleden en keek Yara vragend aan. “Hoi. Ik ben Yara. Wij dachten, uhm, dat je het plaatje dat je net zag…heel mooi vond. En nu wil mijn…Meneer…uhm, Dex bedoel ik, wij zouden graag…nu ja…ik wil vragen…heb je zin in een experiment? ” Jill’s ogen laveerden tussen Yara en het blad in haar hand.
“Bedoel je…zoals in dat plaatje?” Jill’s stem haalde hoog uit en haar pupillen verwijdden zich. “Humhm”, antwoordde Yara, ging dicht bij haar staan en streelde over de bollingen onder haar bloes. Verbouwereerd liet Jill zich op de houten bank achter haar vallen. Yara knielde tussen haar benen en kuste haar, eerst teder, dan hartstochtelijk, met toewijding op haar zachte mond. “Niet anders dan met een man”, bedacht ze, “aantrekkingskracht kent geen sexe”.
De situatie escaleerde snel van zoenen naar strelen, naar een ontbrandende en onstuitbare passie toen hun lippen elkaar eenmaal hadden geproefd. Yara liet zich gaan, volledig, de droom die al jaren woonde in haar lustige brein gaf ze de vrije hand. Jill liet zich meevoeren op de passie die zo onverwacht maar aangenaam was losgebroken. Yara likte zich een weg langs haar dijen, naar het hart der spelen, en begroef haar gezicht tussen de warme gezwollen lippen van deze heerlijke Jill. Zelf met haar billen naar achteren gezeten en de haar dicht tegen zich aan dwingende handen van Jill in haar haar.
“Yara, waar blijf je n….”
Dex stopte abrupt en zwaaide de deur net zo hard dicht als hij hem had geopend, ging achter de door haar rokje strak omspannen billen van Yara staan en keek naar het prachtige scenario voor hem. “Yara, jij kleine slet, ik kan je ook geen moment alleen laten”, bromde hij schor. Hij liefkoosde haar rondingen, stroopte het rokje langzaam omhoog en haar slipje naar haar knieën. Intussen raakte Jill van toenemende opwinding bijna buiten zinnen; ze kreunde en kirde en smeekte Dex om Yara hard te nemen. Zijn handen spreidden haar billen en beetje bij beetje drong hij zich…”

“Mevrouw, wilt u nog een glas?” Yara schrok op, met glanzende ogen en rode wangen. Haar pen viel uit haar verschrikte vingers en rolde over de tekening. Jill stond naast haar en hield de Cava vragend omhoog. Met haar andere hand pakte Jill de pen voor haar op en streelde teder even over de tekening die er onder lag.Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Mahotsukai (zaterdag, 11 juli 2015 14:24)

    Een meer dan verdiende hoge notering Liza!