Fellatio

Volgens mij is de welbekende ‘blowjob’ echt iets anders dan Fellatio. Net zoals het likken van een dame nog niet hetzelfde is als de tot kunst verheven Cunnilingus (zie mijn blog over het betreffende onderwerp).


Het verschil tussen een blowjob en de kunst van Fellatio ligt wat mij betreft in het hele spectrum: de handelingen, de aandacht die we het geven, de plaats die het inneemt in het minnespel en hoe de gever of geefster zich aan de verrukkelijke taak wijdt.


Een blowjob zie ik zoiets als “suck him dry quickly”. Iets dat je spannend tussendoor doet, als opwarmertje, achter in de bioscoop of zo iets. Redelijk recht toe recht aan, gericht op het orgasme van de (hopelijk blije) ontvanger. De blowjob wordt, volgens allerlei bronnen, ook veel benut door dames (en heren natuurlijk) die hun schijnbare kuisheid in de kruisstreek in stand willen houden. Laatst las ik zelfs dat veel tieners in de USA het geven van een blowjob zien als een betaalmiddel voor een avondje uit en het niet beschouwen als het hebben van seks, meer als gewoon “making out”. Nou ja zeg!


Nee hoor, dan Fellatio. De kunst van het beminnen van het mannelijk orgaan. Ik noem het echt een Kunst, want voor goede Fellatio is training en oefening nodig (erg zeg, wat een opgave – not).
Tijd en aandacht ook. Dat ik niet de enige ben die dit heeft bedacht, blijkt uit de prachtige scenes vanuit de Kamasoetra die op allerlei tempel-plateaus te zien zijn in Kaijuraho. Die ouwelui in India hadden er verstand van!

Het likken, zuigen, kussen, strelen en ontvangen van de Mannelijkheid beperkt zich bij Fellatio geenszins tot de goudgepunte Lans. Het betrekt de gehele kruisstreek van de ontvanger, inclusief scrotum, billen, bovenbenen en buik (vergeet ik niks?). Voor de gelukkige geefster (of gever) beperken de handelingen zich niet tot de mond. Tong, wangen, gezicht, handen, borsten: alles mag meedoen. Vrijgevig en vol overgave. Fellatio doe je, wat mij betreft, dan ook niet ff tussendoor. Daar nemen Lustgenoot en ondergetekende uitgebreid de tijd voor.


In het minnespel heeft het een eigen plaats. Aangezien La Liza het Mannelijk Lichaam bijzonder aangename verpozing vindt, en met name als het het lichaam van mijn zeer gewaardeerde Lustgenoot betreft, doet hij mij een groot plezier als ik “los mag” op dit goddelijke orgaan. Van plagend likken tot zeer diep in de keel genomen worden, het in de mond nemen van de ballen, het bewerken van het perineum, hem bevochtigen en over het gezicht rollen: hallelujah! Geknield voor hem, of met het hoofd achterover gelegen op bed, bank, keukentafel of anderszins…alles kan en alles mag. Een mateloos opwindend spel tussen de minnenlieden. En een uitermate geschikte dynamiek voor het “spel van onderwerping” als u begrijpt wat ik bedoel. 


Trainen en oefenen dus. Uitproberen. Tot de tranen in de ogen springen, kokhalzend en kwijlend, smekend en biddend: dat is pas intimiteit beste lezer. Oprechte, mooie, verrukkelijke intimiteit en overgave. Met de kloppende aderen op mijn tong, met zijn handen in mijn haar, ben ik als was in zijn handen. Echt.
Het windt me op, het trekt me aan en zijn grote momenten van gelukzaligheid.  Het orgasme dat volgt (en liefst niet na 5 minuten alstublieftdankuwel, (laten) uitstellen is ook een Kunst) ontvangen in het gezicht, met de neus er letterlijk bovenop, van heel dichtbij zijn Lust beleven en zien en horen en proeven, als trigger voor mijn eigen opwinding. Pure schoonheid zeg ik u. Zucht. 


Wellicht al te openhartig, maar ik kan het niet anders als ik over Fellatio schrijf. Ik raak ervan in vervoering en adoratie.

Ik snap er niets van dat er dames zijn die het echt niet prettig vinden. Ik snap wel dat je dit zeer zeker niet met iedere jan-met-de-bekende-pet doet. Ik niet tenminste. Overgave en intimiteit deel ik niet zo eventjes op de bonnefooi, die behoud ik heel exclusief en met genegenheid. Maar goed, er zijn dus ook dames die het heel onaangenaam vinden. Dat hebben wij te respecteren.

Voor Liza Daen evenwel staat Fellatio zeer hoog in de hitlijsten.


Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Je fan (woensdag, 01 juli 2015 12:37)

    Wow wat een mooie uitleg Liza

    Love u Xxxx