Schrijfronde 4: 09-05-15

De spanning stijgt nu het aantal deelnemers beetje bij beetje minder wordt. EWA zet onze hersens knarsend aan het werk en maakt het ons steeds moeilijker, vooral de dialoogvorm waarin je geen sfeer indirect kunt neerzetten. Zo hoort het ook, buiten de comfortzone schrijven is zo leerzaam! Het was zeker niet mijn beste werk, deze inzending, en ben opgelucht door te zijn naar de volgende ronde met een 8e plaats! De volgende opdracht staat voor 6 juni, ga hard aan de bak!


De opdracht luidde: Kies twee karakters vanuit de karakterschetsen uit ronde 3. Jij moet dus twee karakterschetsen gebruiken en een van de karakters mag jouw eigen karakter zijn. Schrijf een sexy dialoog tussen de twee gekozen karakters. Jouw ingezonden stuk moet voor 80% uit dialoog bestaan. Maximaal aantal woorden is 300.


Mijn inzending was gebaseerd op ''Heart of Darkness' door Mahotsukai en 'Colette' van EroSchrijver.


Bespiegeld

Marlow wachtte zijn kans. 

“Nu die blaaskaak naar het toilet is, heb je vast even tijd voor me. Je hebt prachtige benen die mij vragen ze te veroveren, benen om te strelen en mijn nacht te verlichten. Mooi trouwens, die sleutelhanger. Wie boei jij dan zoal?”, vroeg hij brutaal.  

“En wie wil dat weten, wie ik boei?”, antwoordde Colette adrem.  

“Marlow noemen ze mij.  En ik ben geboeid door jouw benen”, zei hij. 

“Ben jij altijd zo arrogant zelfverzekerd? En wat is dat voor een naam? Klinkt als een hondennaam…”. Ze trok haar wenkbrauw op. 

“Noem je mij nou een hond? Of ben je iemand die het graag op z’n hondjes doet, schoonheid. Dát kan ook geregeld worden!”. 


“Stoere man hoor. Ik ben hier met iemand, Mar-low, bespaar je de moeite,” reageerde Colette. “Misschien moet je eens een echte man proberen in plaats van zo'n knaapje”. 

Colette draaide zich helemaal om. Het duister in zijn hart sidderde toen haar ogen hem weerspiegelden.  

“Wil jij je krachten meten, Marlow? Je getaande gezicht tegen de gladde huid van mijn borsten leggen?”, fluweelde ze. “Misschien boei ik je meer dan je lief is”. 

Haar stem, haar belofte....ze resoneerden. 

“Maar als ik diep in je ben, en je schreeuwt mijn naam als je komt, houd je me dan vast?” - fluisterend meanderde hij tussen de oevers van haar wereld. 

“Hmm, je weet het te brengen, Marlow. Is dit het begin van een nieuwe histoire? Ik klem je vast tussen mijn dijen en laat je smeken om meer. Maar alleen als je zegt wie je bent.
Zeg me, vertel me je echte naam …”

“Die knaap van net ben je zo vergeten als ik met mijn vingers mijn naam schrijf op de zachte huid van je dijen.”

 Colette snoof zijn mannelijkheid in haar verlangende ziel.

Reactie schrijven

Commentaren: 0