Cunnilingus

In tropische landen wordt het wel eens vergeleken met het eten van een mango of een papaya. Men zegt dat respectabele dames in Japan en groot Azië zich niet laten likken en dat de horny liefhebber daar goed betaalt om te mogen likken.  Of dat waar is, weet ik niet.

 

Cunnilingus.

Nog los van de daad, vind ik het een prachtig woord. Zoiets als ‘vlinderkussen’.  Ik weet nog dat ik het voor het eerst hoorde toen ik als jonge puberes de LP ‘Hair, the musical’ van mijn moeder had geschaakt, ergens in de jaren 80. 'Sodomy, fellatio, cunnilingus'…'join the holy orgy party, kamasutra...'; mooi als je dat zo achter elkaar zingt. Enfin, het woord mag dan appelleren aan mijn voorliefde voor mooie woorden, de daad is natuurlijk een geheel andere kwestie.

 

Bevallige cunnilingus is een kunst, dames en heren. Het is veel meer dan het likken van de kut. Er bestaan manspersonen (of wellicht ook dames, hoewel ik dat betwijfel, ze zijn tenslotte ervaringsdeskundigen) schijnen te denken dat een beetje gestreel van de tong ons dames direct in hogere sferen brengt. Bijna met de ogen dicht doen ze plichtmatig wat gelik hier en daar, wellicht in de hoop een pijpbeurt terug te ontvangen. De punt van de tong passeren ze en passant over de clitoris, zonder zich letterlijk en figuurlijk te begraven in haar Lust. Gemiste kans, zeg ik dan. Voor zowel gever als ontvanger.  Want daar worden de meeste dames, incluis schrijfster dezes, volledig niet opgewonden van. 

 

Cunnilingus is een uiterst verfijnde vorm van aandacht voor de vrouwelijke lust.  Een beetje bewuste vrouw voelt het, of de gever zich zelf laaft aan haar of niet. Zijn verlangen naar haar, zijn gretigheid en gulzigheid, is een substantieel onderdeel van haar genot.  Des te meer stimulans voor den dames haar kut goed te onderhouden. Hygiëne is nu niet echt een geil woord, maar wel onontbeerlijk in deze kwestie. En een goede knip- en scheerbeurt. Dat scheelt ook. Dat noodzakelijk gezegd hebbende, is er niets dat een perfecte cunnilingus in de weg staat. Toch? Hier wat tips. Als cadeautje aan mijn medevrouwmensen.


Val niet meteen aan op het hart van de spelen, streel met de tong zacht de lippen open, voer het tempo op, begraaf uw gezicht en laat uw wangen omhelzen door de vochtige lippen van de, zou ik zeggen, dankbare ontvangster van uw aandacht.  Lik de binnenzijden van haar labia en laat uw dame kermen van verlangen naar meer, harder, dieper en overal. En neem vooral de tijd. Tijd om langzaam uw vingers toe te voegen, om het likgebied uit te breiden en de elektrische knooppunten te vinden.  

 

En, hier spreekt de ervaring en het verlangen, het is werkelijk verrukkelijk, als de stijgende temperatuur de vochtigheid verhoogt en de lustgenoot gulzig van de dame drinkt. De vingers tergend langzaam naar binnen brengt, vanuit deze positie in de clitoris bijt en de handzaamheden verdiept en versnelt. Aaargh, om dan de harde tong over de gehele vlinder te voelen glijden, hier en daar een tandige beet te ontvangen en de G-spot tot wellustige tranen toe geroerd te weten, zijn gezicht zich vastzuigt aan het hart van haar spelen….dat is het mooie leven lieve lezers, dat is cunnilingus! Hoe heerlijk als Lustgenoot mijn kronkelende heupen omarmt om mij op één plaats te houden en alle energie zo stevig concentreert op die ene plaats, een draaikolk in het universum, een nova in space and time.  
Een intensieve explosie tot gevolg,  waarbij de extase verhoogt door te weten dat Lustgenoot in kwestie alle lustige vreugdeparels ‘in his face’  cadeau krijgt en dorstig tot zich neemt. 


Ik verzeker u, de man die een vrouw zo kan bevredigen, wordt teruggevraagd voor meer. Ik kan me bijna niet voorstellen dat mensen die niet van cunnilingus houden, van het leven kunnen houden.  Dat is inderdaad een waarde-oordeel, dat ik mij toe-eigen. 


Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Je fan (zondag, 10 mei 2015 15:48)

    Wat een heerlijke les om te lezen.