No strings attached please

Toen ik afgelopen week constateerde dat ook mijn derrière aan zwaartekracht onderhevig is en ik weer eens een oefen-en-trotseer plan bedacht, kwam ook ‘de kwestie van de string’ weer boven tafel. Ik gun een ieder haar of zijn plezier zoals u weet, maar in de kwestie van de string maak ik toch een uitzondering. Ik voer strijd tegen de string, zoals ik dat ook tegen de uggs doe.

 

Is een string nou echt sexy? Of dan in ieder geval comfortabel om te dragen? Proefondervindelijk getuig ik hierbij dat een string die té strak zit echt geen plezier is en zeker niet lustverhogend werkt. Een beetje pijn is fijn, maar een te strakke string is geen kwestie van lekkere pijn, veeleer van schurend schraal ongemak. Een uberstrak korset, een knellende kanten BH: anytime, maar een string? Als je graag de wind langs de billen wilt voelen strelen, draag dan niks!

 

Bovendien, en vooral dat, voor bleekschetenbillen zijn ze, naar mijn bescheiden smaak, niet geschikt. Ik bedoel, neem een kogelronde brazillian ass, voila, dat ziet er nog wel uit. Maar voor de meeste vijf-en-negentig-procent-van-de-dames-waartoe-ik-ook-behoor, lijkt een string niet het meest uitgelezen damesondergoedje om er verleidend uit te zien. Or is it?

 

Ik vroeg het aan mijn Lustgenoot. Nadat ik eerst had ondertiteld wat een string was, was de indicatie van zijn onromantische antwoord meer dan duidelijk. ‘Een reetflosser’. Juist. Even aan een lieve fan gevraagd (u know who u are): ‘van die goedkope zooi? Da’s niks’.

Mijn vermoedens hier aldus volledig bevestigd.

Na een korte crashcursus ‘Damesondergoed-voor-Lustgenoten’, zijn we het er over eens dat de hipster veel hotter is. Zo een die op de voorzijde van de Lustkronieken aan mijn billen prijkt. Zoals ik fervent fan ben van het korset, is mijn verzameling hipsters ook niet uit mijn leven te denken. Vooral in kant. Ik heb ze in verschillende kleuren, kantmotiefjes, met een rijgstrikje aan de achterzijde, met roosjes en rechte korte en lange pijpjes.  Praktisch gezien is het voordeel, dat je er nog iets aan hebt, in ondergoedelijke zin. Al zeg ik eerlijk dat ik liever helemaal geen ondergoed draag, maar in rokjes- en blote benen tijd en in de kantoorsetting, wil ik me wel eens aanpassen. En voor het visuele effect natuurlijk, bij een intermezzo met den Lustgenoot.

 

Nog leuker vind ik dat de hipster, bij mijn formaat billen in ieder geval, ook tussen de billen optrekt. Al is dit van geheel andere stretching dan bij de string. Het mannenvolk heeft hier geen weet van natuurlijk. Ik ben ervan overtuigd dat er meer vreemde dames zijn zoals ik:

ik vind het bijzonder lustverhogend om een kanten stofje strak tegen het zachte blote kruis te dragen. Het is voor de buitenwereld onzichtbaar, maar voor de draagster continu voelbaar. Door het kant geen kleffe toestanden, alhoewel enig vocht gevolge opwarming absoluut voelbaar is. Het kant neemt niet echt de broeierige consequenties op, moet u weten. Met het gevolg dat bij opwindendheden de parels van lust zich loom langs de dijen verspreiden. En dat is, waarde lezers, een bijzonder lustverhogende ervaring met cumulatief effect.

 

Terug naar de string. Wie heeft het ding ooit uitgevonden en in vredesnaam: met welk doel? Je kunt er geen (ohmygod, vreselijke dingen) reguliere inlegkruisjes in dragen. Maar daar is commercieel weer iets op bedacht. Zinloze inlegkruisjes in string-vorm. Griezel! Ik ben sowieso tegen inlegkruisjes, want het maakt de reden dat je ze zou dragen (zeggen ze) alleen maar erger door het broeikas effect.

De string maakt de billen, over het algemeen, langvormig en diengevolge oud. Ze schuren irritant en ze lijken graag gedragen te worden bij de dames van Geordie shore. En dan hebben we ook nog de string voor mannen. Wat zal ik daar eens van zeggen. No no en no!

 

Het is wellicht jammer dat ik afsluit met dit schrikbeeld voor ogen: een irritant schurende touwtjes string met een inlegkruisje. Maar dames: tenzij u draagster bent van een knalhard mooi gerond braziliaans beeldhouwwerk om het oog te strelen, hoop ik dat u dit beeld wel voor ogen houdt. En direct de juiste beslissing neemt. Open je la en gooi weg die string!


Reactie schrijven

Commentaren: 2
 • #1

  Je grote fan (donderdag, 23 april 2015 11:04)

  Mooi verwoord lieve Liza

  Xxx

 • #2

  Tamara (donderdag, 06 augustus 2015 16:26)

  Ik voel me niet aangesproken want ik heb ze niet. Maar bedankt voor dat beeld op mijn netvlies. Blegh.