Schrijfronde 3: 12-04-15

Wederom een spannende en moeilijke opdracht, voor deze derde ronde. Ik heb er met zoveel plezier en ook met hoofdpijn aan gewerkt! Hoe heerlijk om dat bekroond te zien met een tweede plaats.


Deze opdracht 3 luidde:

Schrijf een korte, erotisch getinte karakterschets van één van de personages uit één van de scénes uit ronde 2. Geef de personage een naam en een persoonlijkheid. Het moet een karakter zijn uit een scene van één van de andere deelnemers, dus niet vanuit de scene die jij hebt geschreven. Maximale aantal woorden: 250


Mijn inzending: het karakter is genomen uit 'De Brief' van Mahotsukai.


De Ontkettingbrief

Hij heeft geen grote spieren, noch brede schouders. Hij is modern bebrild, met onopvallende kwaliteitsschoenen. Op straat liep ze hem misschien voorbij.
Maar haar toeval zag zijn vuur, geborgen in zijn ziel, in de diepte van zijn groene ogen. Zijn dorst om los te breken, in hem alles, behalve "gewoon". Op zichzelf, gevoelig en Man tot op het bot. Ze leerde hoe hij haar naam zei zonder woorden. Hoe hij appelleerde aan haar diepste krochten die ze zelf niet weten laat.
Woorden die zij sprak en hij verzweeg.


Slanke handen, verzorgd, onrustig op zijn benen, beurtelings op tafel. Ze roepen beelden en verlangens op, waarvan zij niet vermoedde dat handen dit konden. Handen die streelden zonder aan te raken, die later haar billen pijnlijk spreidden en vingers langs haar vochtige lippen lieten glijden. Aarzelende handen, maar haar diep en hard namen desalniettemin. Zij gaf zich. Hij nam haar.


Felix zit daar, aan zijn werktafel. Zijn kalme voorkomen verraadt bijna niet, hoe zijn hart trilt als hij haar brief weer dichtvouwt. Bijna, maar kijk naar hem. Een verdrongen ader klopt in zijn hals. Een zwemende glimlach hangt om zijn lippen. Haar woorden, gegeven, ze strelen hem. Ze roepen hem, zoals hij haar geroepen heeft. Zijn lid klopt op het ritme van haar zinnen.


"Kijk me aan als ik kom".


En hij keek. En zag, dat haar orgasme onder zijn handen en ogen, de ketens om zijn verlangen verbraken. De reflectie van het grijs in zijn hart, verdween. Haar brief. Zijn verhaal.Reactie schrijven

Commentaren: 0