Lijf of Brein?

Vraag: wat windt jou het meest op? Het lijf of het brein? Ga je voor de appetijtelijke borstkas, het sixpack en de welbehangenheid (in geval je op heren valt)? Of zijn het pronte borsten, al dan niet groot of klein, ronde heupen en een sappig kruisje (als het op de dames aankomt)? Ik vroeg me dat namelijk af bij het bedenken van mijn antwoord op de volgende opdracht van EWA vannacht. Ik verklap natuurlijk nu nog niet wat die opdracht inhoudt, dat komt pas 12 april, maar ik had deze informatie ineens nodig. Al schrijvende trokken beelden van lekkere dames en heren aan mijn brein-oog voorbij.

 

Het is leuk hoor, kijken naar gestileerde gefotoshopte goden en godinnen. Die precies doen wat jij had bedacht of juist doen waar je nog nooit het bestaan van vermoedde. Dat bedenken is hier toch de sleutel tot succes. Wil je zo’n glad lijf dat zich mooi posteert in je bed? Jazeker, maar alleen als hij of zij dan ook doet wat je had bedacht toch?

Het reglement van het Ministerie van Verrukkelijke zaken begint met een heel belangrijke regel: voor het (laten) bewegen van het lijf: gebruik je brein! Ha, daar ligt de kern van de zaak even op de spreekwoordelijke tafel. Ik voor mij wil geen stud die daar alleen maar goddelijk ligt te wezen en zijn eigen genot najaagt.

 

Niets zo opwindend als het brein, waarde lezers. Het brein dat verzint wie waar kust, hoe je ligt en beweegt, hoe en waar je likken kunt en waar je neemt of genomen wordt. Het brein dat lustige spelletjes speelt met haar onderdanen: de fantasietjes. Het brein van mijn Lustgenoot, dat op grote of kleine afstand zonder mij te spreken of te zien, mij op het randje van de vulkaan krijgt met de app. Het brein dat mij talloze geile avonturen laat beleven in de nachtelijke uren. Uhm, of overdag. Ennietime of dee, om eerlijk te zijn.

 

Hoe heerlijk is het als twee breinen zich verenigen in het spel der spelen en reageren op elkaar. Daar kan geen hot steaming body tegenop. Het leuke is namelijk, bij mij tenminste, dat als mijn brein connectie vindt bij het brein van een medespeler, het lijf dat er aan vast zit ongelooflijk aantrekkelijk wordt. Omdat je weet wat dat lijf voor jou kan doen, met jou kan doen en: wat jij kunt doen voor dat lijf. Zonder dat brein, en die connectie, is het echt mechanische armoede troef.  Been there, done that, bought the t-shirt...and moved on.

 

Voor mij zijn al die gestileerde gefotoshopte plaatjes, al dan niet geregisseerd in hete standjes in foto of filmversie, het meest aantrekkelijk als ik mijn brein daarbij haar gang laat gaan. En daar Lustgenoot deel van maak, van die fantasie, breinconnectie of naspeelsessie. Kijken naar een threesome is ineens nog leuker, als ik bedenk dat het Lustgenoot is met een andere dame en mijzelf die daar liggen. Of als wij the day after een zedig een kopje thee drinken en ik zijn handen zie.  En ik met een flash in mijn brein herinner hoe diezelfde rustige handen mijn billen spreidden en zich op gevoelige plaatsen hebben begeven. En hij dat ziet, hoe mijn ogen ervan glinsteren. Brrrrr!

 

Lijf of brein? Voor mij een duidelijke kwestie. Ik stem voor het brein. Het grootste afrodisiacum known to mankind.


Reactie schrijven

Commentaren: 2
 • #1

  Marco (zondag, 22 maart 2015 11:42)

  Precies zoals je al schreef, het is heerlijk om een perfect geil lichaam te hebben maar als het brein niet mee werkt heb je er niks aan.

  Xxx

 • #2

  Liza (zondag, 22 maart 2015 12:41)

  Sterker nog, een perfect lichaam vind ik niet geil zonder een grenzenloos geilend brein!